Plokščias kabuki tipo šepetėlis veido kontūravimui iš ebay.com

Taigi, taigi... senokai nekalbėjome apie šepetėlius, o tokių naujų ir išbandytų pas mane dar ne vienas, tad bandom šį mėnesį pakalbėti apie kelis jų, gerai? Na, bent jau aš būčiau norėjusi apie juos paskaityti prieš pirkdama ir išvengti kelių nereikalingų klaidų.

Plokščias šepetėlis ir įvairių formų bei stilių jų draugai prieš mano akis šmėžavo gana ilgą laiką. tuo metu paraleliai susirūpinau dėl savo negebėjimo kontūruoti veidą kreminėmis priemonėmis ir kažkaip pagalvojau, kad va, gal toks šepetėlis man padės patogiai ir paprastai susikontūruoti veidą bei greičiau išmokti? Nusipirkau ir prasidėjo...

" - Sapnavau gražų sapną... - pasakė Pelėda ir svajingai primerkė akis. - Sapnavau jūrą, kurioje plaukiojo knygos... buvo tokios storos... ir visos dar neperskaitytos."
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Produktas: Plokščias kabuki tipo šepetėlis veido kontūravimui iš ebay.com
Gamintojas:  nenurodytas, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: kontūravimui, pudrai
Medžiagos: nailono plaukeliai, plastikas
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: prasta kokybė
Matmenys: ilgis 13 cm (plaukelių 5,0 x 2,5 x 1,0 cm)
Kaina*: $2,59 US (2,30 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: 100% naujas, aukštos kokybės įrankis. Lengvas ir patogus naudoti, suteikia dienai atsipalaidavusios ir linksmos nuotaikos. Patogus ir patvarus. Puiki dovana mylimąjai, šeimos nariams, draugams ir bendradarbiams. Prie plaukelių prilimpa pudra ir natūralios spalvos. Šereliai neblunka, plaukai nekrenta. Tinka naudoti ir asmeniniais ir profesionaliais tikslais. Tinkamai prižiūrint šepetėlis tarnaus ilgus metus.


Pripažinsiu - šepetėlis nuotraukoje atrodė tiesiog tobulai gerai: įdomiai, tarsi susiūtos dvi plokštumos, su šereliais tarp jų. Kažkuo primena japoniškus, tik savaime suprantama, pagamintiems Kinijoje labai jau trūksta kokybės... Plastikas tikrai ne pats kokybiškiausias, klijai vietomis matosi, jau nekalbu apie šerelius... Nuotraukoje viskas atrodė labai gražiai, o čia... šereliai šiurkštūs, apsilankstę, susišiaušę, lyg pirkčiau ne pirmos jaunystės makiažo šepetėlį... Nieko gero, a?


Bet bėda ta, kad nuo pat pradžių, gana stipriai krenta plaukeliai! Šepetėlį naudojau ne vieną kartą, tačiau kreminiams produktams jis visiškai netinka - šereliai per laisvai sudėti, todėl tinkamas jis tik su pudrine kosmetika. Gerai, bandau su bronzatu ir visiškai nesu patenkinta... Jo plaukelių aiškiai per mažai, brėžiasi plona linija, išsklaidyti nepatogu, o dar ant veido plaukelių ne vienas lieka...


Taigi, kaip suprantate, šio šepetėlio aš jau kuris laikas nenaudoju... Juokingai platintojas sako, kad tinkamas dovanoms - aš tokio nedovanočiau ir labai jau nusivilčiau, jei šepetėlis man būtų padovanotas. O jūs nepirkit ir net negalvokit - kokybė visiškai prasta, neverta dėmesio ir man gaila, kad jį nusipirkau...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai