SKINFOOD Nail Vita Alpha nagų lakas "Mellow Brownie" atspalvis - "ARE 02 Fire Red"

Gruodžio mėnesį leidau savo nagams ilsėtis nuo visų lakavimų ir kvėpuoti tyru oru. Nežinau ar pastebite ir ar susiduriate su "bėda", kad ilgai lakuojant nagus (bent apie porą metų) be pertraukų, jų paviršius iš tiesų tampa negražiai gelsvas. Nors aš nesu nieko prieš gelsvą atspalvį, dažniausiai jį vistiek dengia lakas, o ir tokia spalva ženkliai menkesnė bėda nei trupantys, lūžinėjantys ar besisluoksniuojantys nagai. Maniškė nagų lakų pauzė nutinka visiškai natūraliai, kai jaučiuosi jau pilnai pasisotinusi visų spalvų, kai nebežinau, ko benoriu, kai tingiu kažką daryti, tiesiog leidžiu jiems pailsėti, nedengdama net stipriklio. Taip, po tokio mėnesiuko visuomet paburnoju, kam neprižiūrėjau odelių ar netepiau stiprikliu, bet et, bent visiškai negalvojau apie nagus. Na, o pailsėjusi, vėl skubu rausti savo dar nerodytų ir/ ar nebandytų nagų lakų dėžę ir rinktis savaitės žvaigždę.  Šią savaitę - atvykęs iš tolimosios Pietų Korėjos, "Skinfood" kompanijos nagų lakas.

"Jeigu Dievas gyventų Žemėje, žmonės jam išdaužytų langus."
Žydų priežodis


Produktas: SKINFOOD Nail Vita Alpha nagų lakas "Mellow Brownie" atspalvis - "ARE 02 Fire Red"
Gamintojas: "The Skinfood". Pagaminta Pietų Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: formulė - lengvai dengiasi, greit džiūva
Labiausiai nepatiko: per trumpai išlieka
Tūris: 10 ml
Kaina*: $3,65 US (3,22 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay, amazon, alixpress ir kt. (tik reikia siųstis iš Korėjos, ne Kinijos)
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Skinfood Nail Vita Alpha nagų lakas suteikia ryškias nagų spalvas, tinkamas bet kokis proga.
Naudojimas
1. Nuvalykite nagų paviršių aliejų šalinančiu valikliu. Padenkite nagų lak pagrindą ir leiskite išdžiūti.
2. Padenkite du spalvos sluoksnius, kad išgautumėte gelio efektą.
3. Po 2 min. padenkite viršutiniu nagų lako sluoksniu.

Sudėtis: sudėtinių dalių ant pakuotės nėra, o paieškos internete nedavė rezultatų


Mano nuomonė. Kaip visuomet tokius įrašus norisi pradėti nuo itin elementarių dalykų - stiklinio buteliuko forma man labai patinka, nors nieko super įmantraus čia tikrai nėra. Paprasta etiketė ir pageltusios baltos spalvos (iš tikro tai tikriausia tiesiog gelsvo plastiko) aukštas dangtelis. Kadangi jis ilgas, labai patogu lakuotis nagus, nors ir kontrolė šiek tiek mažesnė. Šepetėlis visiškai vidutinis - tiek ilgio, tiek pločio - reikės per nagą perbraukti kelis kartus, bet rizika išsiteplioti odeles mažesnė. Su tokiu atspalviu tai labai svarbu - pastebėjau, kad tokios spalvos labai sunkiai nusivalo nuo odos, tad visuomet stengiuosi ir dengti kuo kruopščiau...

Nagų lako konsistencija vidutinė, nei tiršta, nei skysta. Dengiasi lengvai ir tolygiai, tik pigmentacija sakyčiau nėra pati geriausia. Dažant vienu sluoksniu, spalva atrodo labiau raudona, trūksta intensyvumo, tamsumo ir gilumo.

Vienas sluoksnis

"ARE 02 Fire Red" tamsaus, sodraus burgundiško vyno spalvos nagų lakas. Spalva visiškai universali, tinkama visiems sezonams, nors man mieliau tokiais lakuoti šaltuoju sezonu. Atspalvis, šalia raudonos, pastelinės rožinės ir nude gali būti laisvai vadinamas klasikiniu atspalviu. Išdžiūvus nagų paviršius tampa intensyviai blizgus, ir šiek tiek primena gelinių nagų lakų efektą (nors nuotraukoje ir nepavyko išgauti to intensyvumo).

Du sluoksniai

Galiausiai reikia šiek tiek pakalbėti ir apie išlikimą. Ant šio lako (ir visų naujų) nenaudojau viršutinio nagų lako sluoksnio ir pastebėjau, kad trečią dieną nuo lakavimo dingo blizgesys, o ketvirtąją - pradėjo atsilupi krašteliai. Sakyčiau trumpokai, tikėjausi, bent penkių dienų - man tai būtų normalus išlikimo laikas, o viskas, kas išlieka trumpiau, manęs netenkina.

Nežinau, lakas, kaip lakas: reikia poros sluoksnių, išlikimas nėra labai ilgas, spalva gera, tačiau nėra kažkuo itin išskirtinė. Ar verta siųstis šiuos nagų lakus iš P. Korėjos? Nemanau, panašios kokybės mūsiškaii Essence ir Golden Rose bei daugumos paprastų kompanijų. Tačiau smagu žinoti, kas slepiasi po korėjietišku nagų laku. Gaila tik, kad gamintojas nepasivargino ant buteliukų pateikti sudėtinių nagų lako daliu...

Panašūs atspalviai:



Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Man taip pat pagelsta nagai nuo nagų lako! Nagų lako pagrindas ar net bespalvis nagų lakas po apačia šiek tiek išsprendžia šitą problemą, bet kadangi nagų nelakuoju nuolat, tai labai ir netrukdo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš visuomet lakuodama dengiu nagų lako pagrindą, tad pageltimas yra ne dėl pagrindo naudojimo ar nenaudojimo. Aišku, jei jo nenaudoti - iš viso neaišku kokios spalvos būtų. Čia manau labiau susiję su tuo, kad nagas "nekvėpuoja", - lakas nepraleidžia oro? Galbūt :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą