FLOR DE MAN Essential Watermelon Juice! - drėkinanti lakštinė veido kaukė su arbūzų sultimis

Šiandien atsikėliau pavargusi ir nesuprantu dėl ko, regis vakar užmigau laiku, miegu patogioje lovoje. Galbūt vienintelis gero miego trikdis yra vaikutis, kuris vis atbėga pas mus į lovą nakties metu. Tik va trikdžiu to vadinti liežuvis niekaip neapsiverčia... kai mažąjam piliečiui sapnuojasi košmarai, kai ieško jaukumo, kai reikia mamos ir tėčio - mielai priimu mažiuką į lovą ir nenešu jo atgal į jo kambarį. Be to, kiek ilgai taip bus? Būdami vaikai mes taip skubėjome suaugti, o dabar - taip norisi pasidžiaugti kiekviena proga, nes... viskas trumpa taip trumpai... Netruks prabėgti keli mėnesiai ar metai, ir mažos kojytės paryčiais nebebėgs į mamos kambarį, nebekvies tėčio nuvyti pabaisą, kuri gyvena po lova, tad kam skubėti gyventi? Gyvenimas ir yra tos smulkmenos, kurios džiugina kasdien! Na, o šiandien, po sunkokos nakties, veido kaukė tikrai nepakenktų, tad deduosi korėjietišką su arbūzų ekstraktu ir pasakoju jums savo įspūdžius.

"Žmogaus veidas visada atspindi vidinį pasaulį, ir klaidinga manyti, kad mintis neturi atspalvių."
V. Hugo


Produktas: FLOR DE MAN Essential Watermelon Juice! - drėkinanti lakštinė veido kaukė su arbūzų sultimis
Gamintojas: "Cosmocos". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: raminti po saulės sudirgusią odą, drėkinti ir gaivinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin šlapias lakštas gaivina odą
Labiausiai nepatiko: pritrūko intensyvesnio efekto
Tūris: 1 lakštas
Kaina*: apie 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: ebay (tik reikia siųstis iš P. Korėjos)
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Arbūzinė lakštinė kaukė pagaminta su itin drėkinančiu arbūzų ekstraktu. Arbūzų augalai turi atskirą gynybos sistemą, kuri padeda jiems apsisaugoti nuo sausros, karščio ir UV spindulių.  Jų ekstraktas padeda sumažinti odos raudonį po deginimosi, atkuria odos gyvybingumą.
Naudojimas
1. Nuplaukite veido odą ir nuvalykite toniku.
2. Ištraukite kaukę iš maišelio ir atsargiai išvyniokite. Tolygiai padenkite ant veido odos.
3. Po 15-20 minučių nuimkite.
4. Likusią esseniją įtapšnokite į veidą ir leiskite jai susigerti.


Vienkartinis plastikinės kaukės maišelis - pakuotė puošta pusės arbūzo paveikslėliu su šiaudeliu, neva įbestu į vaisių. Idėja faina ir įdomi, tik man regis paveikslėliui trūksta kokybės ir šiek tiek ryškesnių spalvų; o galbūt tik tas geltonas fonas nelabai dera? Tad man asmeniškai dizaine kažko trūksta ir buvo galima viską padaryti geriau ir patraukliau akims.

Kaukes siunčiausi iš P. Korėjos per ebay sistemą, ir turiu pastebėti, kad jos visiškai nepritaikytos europiečiams ar apskritai angliakalbiams. Ant kaukės nugarėlės užrašai tik hieroglifais, kurių aš visiškai nesuprantu, tad ir kaukės pažadų, ir jos naudojimo būdų teko ieškoti internete. Na, o sudėtinių dalių man rasti taip ir nepavyko. Gaila...

Kvapas. Labai norėjau, kad kaukė kvepėtų tikrais vaisiais ar tikrais arbūzais. Deja, man šis kvapas labiau kosmetinis ir jokių konkrečių asociacijų visiškai nekelia.

Konsistencija. Medvilnės lakštas, iškirptas veido forma ir itin gausiai sudrėkintas skysčiu, bet tiek gausiai, kad tenka stipriai nugręžti lakštą. O ir pats skystis pasirodė keistokas - jei esu pratusi prie drumzlinos, kiek gličios konsistencijos, tai čia skystis labiau primena vandenį be jokių priedų, nei esenciją.

Sudėtis: labai gaila, tačiau sudėtinių dalių ant pakuotės esančių hieroglifais, perskaityti negaliu. O paieškos internete nedavė jokių rezultatų. Būtų įdomu sužinoti, kas yra priemonės sudėtyje bei ką dedu ant veido odos.


Poveikis.  Kaip jau minėjau prie konsistencijos - veido kaukė labai jau intensyviai permerkta vandens skystumo priemone, tad ją būtina nugręžti. Pirmąją kaukę dėjau ant veido tik vos nuspaudusi, ir per laikymo laikotarpį vis valiau kaklą nuo nubėgusių kaukės likučių, sritį virš akių... Antrą kartą kaukę gražiau šiek tiek stipriau, tačiau sugebėjau suplėšyti nosies balnelio sritį, tad darausi sau išvadą, jog kaukė trapi ir greitai plyšta, su ja reikia atsargiai. Vertinant patį kaukės iškirpimą - didelių priekaištų tikrai neturiu - visai padoriai pavyko atitaikyti ir akių, ir burnos sritis, ir veido ovalą, tačiau labiausiai nudžiugino ilga nosies sritis, kuri uždengė visą mano smalsią ir ilgą nosytę! 99% lakštinių kaukių, kurias bandžiau vis palieka nosies galiuką neuždengtą, tarsi visos turi tik truputes ir riestas nosytes, vos matomas ant veido.


Lakštines veido kaukes ant odos laikau tiek laiko, kiek jo realiai turiu. Regis šiandien ji prabuvo ant odos kiek daugiau nei 20 minučių, kol didžioji dalis skysčio susigėrė ar išgaravo ir paliko medvilnės lakštą beveik sausą.

Pirmiausia, ką aiškiai pastebiu yra gaivinamasis poveikis - manau kaukė turėtų visai neblogai pasitarnauti po saulės vonių, kai oda suirzusi ir išsausėjusi. Nors va, drėkinimas čia pasirodė labai jau vidutiniškas. Daugiau jokio poveikio iš kaukės aš nepastebėjau - taip, oda po jos liko labai lipni dar kuriam kartui, bet efekto apskritai čia labai mažoka. Nei mano oda tapo skaistesnė, nei pavalyta, nei šviesesnė - nieko apart gaivinimo ir lengvo drėkinimo. Mane lengvai nuvylė ir kaukė didelio susižavėjimo tikrai nepaliko. Naudoti naudojama, bet jei reiktų rinktis, ar pirkti dar kartą, sakyčiau ne - turime iš tiesų nuostabių ir veiksmingų produktų, kurių kainos kategorija labai panaši, o poveikis - ženkliai geresnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Atsakymai
    1. Prašom :) Tik šitos kaukės aš neieškočiau - korėjietiškų kaukių yra ženkliai geresnių ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą