UR SUGAR Color Gel Soak Off gelinis nagų lakas #653 ir velveto efekto nagų pudra #7

Praeitą savaitę instagrame rodžiau jums manikiūrą ir naujai bandomą gelinį nagų laką ir efektą. Dauguma instagram vartotojų ir mano sekėjų nebuvo sužavėti ir rezultatas pasirodė visiškai ne daugumos skonio. O man pasirodė labai įdomus ir žaismingas efektas, pagyvinantis nusibodusius matinius ir blizgius efektus... Bet toks labiau žiemiškas ar rudeniškas. Ir tai yra tas retas atvejis, kai aš naudoju gelinius lakus - nesu prieš juos nusiteikusi, tačiau man vis dar paprasčiau lakuotis paprastu laku. Aš niekaip nepriprantu prie krūvos gelinių priemonių reikalingų lakavimui ir vis dar mieliau renkuosi įprastus lakus. 

"Tikėk tais, kurie ieško tiesos. Netikėk tais, kurie rado."
Andrė Židas



Produktas: UR SUGAR Color Gel Soak Off gelinis nagų lakas #653  ir velveto efekto nagų pudra #7
Gamintojas: "UR Sugar". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: spartus manikiūro darymo laikas
Labiausiai nepatiko: per trumpai išlieka
Tūris: 7,5 ml + apie 10 ml pudros
Kaina*: $ 2,69 US (2,37 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay, aliexpress ir pan.
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Vienodo atspalvio velveto pudra ir UV  gelinis nagų lakas. Karščiausia tendencija rudeniui ir žiemai. Viršutinio sluoksnio ir bazės rinkinyje nėra. Tinkama naudoti ant nagų lako, UV gelinio nagų lako, akrilinių nagų ir pan. Lengva padengti ir ant natūralių, ir ant dirbtinių nagų. Galima naudoti tiek profesionaliai, tiek namuose.
Naudojimas:
1. Padenkite nagus geliniu nagų lako pagrindu ir sustingdykite su UV/ LED lempa.
2. Padenkite spalvoto gelio sluoksnį (naudokite tokio pat atspalvio, kaip pudra). Sustingdykite po UV/ LED lempa.
3. Padenkite gelinį viršutinį sluoksnį, kurio nereikia valyti. Ant viršutinio sluoksnio uždėkite pudros ir tuomet sustingdykite po UV/ LED lempa. Rekomenduojama dengiant pudrą ją pamaišyti su pincetu.
4. Nuvalykite pudros perteklių nuo nagų šepetėliu.
5. Perteklių nuo stalo galima supilti atgal į pudros indelį.

Sudėtis: deja, tačiau sudėties nei ant pakuočių, nei pardavėjo puslapyje nepavyko rasti


Mano nuomonė. Abi šias priemones pirkau rinkinyje: gelinis nagų lakas atkeliavo su skaidriame plastiko indelyje supakuota pudra. Tarp krūvos atspalvių nusprendžiau pasirinkti pilką, galvodama, kad rožinė ar oranžinė pudra gali atrodyti kvailokai. Na, pilka tikrai neutralesnio atspalvio, tačiau gavusi ilgai žiūrėjau į indelį - dievaži, visa ta pudra atrodė kaip dulkių pridėtas indelis. Cha- ha...

Vadovaudamasi instrukcijomis lakavausi nagus. Ir čia norisi sustoti ir pabrėžti, kad gelinio lako dengimas niekuo nesiskyrė nuo kitų gelinių nagų. Keista čia buvo pudra - indelyje ji sulipusi į vieną gabalą, tad pagnaibyti pincetu tiesiog būtina. Bandžiau ją dengti ir pincetu ir pirštais, bet man ant nagų nepasidengdavo labai tolygiai, vietomis susidarydavo didesnis sluoksnis ir kažkas panašaus į burbuliuką. Galiausiai išbandžiau pudrą dengti tiesiog palaipsniui purtant iš indelio ir toks būdas buvo geriausias - pincetu nesuspausdavau pudros į gabaliukus, ji krito ant nago tolygiai. Nors ant stalo prikrito daugybę jos gabaliukų ir viskas atrodė labai netvarkingai....

Tiesa, tikriausiai dar reikia paminėti, kad ant pudros paviršiaus nebegalima dėti jokių spalvotų lakų ar viršutinių sluoksnių. Mat tuomet ji paprasčiausiai sukibs ir efektas tikrai nebus nei gražus, nei įdomus, nei joks - atrodys prastai. Taip, instrukcijos gana aiškios, bet dėl viso pikto.


Aš nusprendžiau pudrą dengti ne ant visų nagų, o kelis palikti tiesiog nulakavus geliniu laku. Kitą kart darysiu vos vieną ar su nagus su pudra, o kitus - tik geliniu laku. Tokiu atveju, dengiant tik akcentinį nagą, bendras vaizdas turėtų atrodyti geriau. Šį kart rezultatas atrodė taip, kaip matote nuotraukoje apačioje. pudra suteikė nagams kilimo efektą ar "trumpo kailio" nagų efektą. Kuris mano akiai nepaprastai žaismingas ir žavingas. Įdomus ir neįprastas - o man patinka neįprasti ir įdomūs dalykėlai. Aišku, toks efektas skonio reikalas, bet papuošti nagą ar du - visai smagu.


Tačiau, dėvėdama šiuos nagus susiduriu ir su sunkumais. Tarkim plaudama rankas tie pūkučiai sušlampa ir džiūva palyginus ilgai. Drėgnas nago paviršius nėra maloniausias dalykas... Be to, dienos eigoje bene viskas limpa prie netolygaus paviršiaus, pavyzdžiui, braukiant per plaukus vis kliūva ir kliūva... Tačiau man patinka liesti grubų paviršių ir tai savotiškai smagu.

Naudodama gelinius lakus tikiuosi, kad jie išliks bent porą savaičių - dauguma ir išlieka. Tačiau... šitas lakas man vos vos ištempė savaitę, tiek, kiek įprastai džiugina paprasti nagų lakai (na, geras paprasto lako variantas). Tačiau geliniams toks išlikimas per trumpas. Pirmiausia pastebėjau kaip nusilupo pūkučiai tose vietose, kuriose susidarė gumbeliai, pradėjo liptis ir nagų kraštai ir kampučiai... Per trumpai, ženkliai per trumpai. Tačiau vertinant apskritai - efektas įdomus, lakas visai smagus, tik kokybė labai jau vidutinė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai