THE BODY SHOP "Vanilla Marshmallow" vanilinių zefyriukų vonios bomba

Kažkokia tragedija ši diena, rimtai. Nuvedžiau vaiką į darželį ir iš karto į poliklinikas... Vienoje jų atliko kaulų tankio matavimus dėl mano osteoporozės ir pasirodo stuburo slanksteliai dabar tragiškoje būklėje, na o klubų tankis beveik nepakito per pastaruosius penkerius metus. Paskui teko kulniuoti į kitą padalinį tyrimų analizei atlikti ir galiausiai - pas savo naują endokrinologę. Negaliu atsidžiaugti jauna specialiste, kurią atradau - per dešimt metų niekas taip išsamiai neatsakė į mano klausimus dėl visų mano problemų, kaip ji. Pagaliau gavau atsakymus į visus nerimą keliančius aspektus mano gyvenime ir pasirodo kalta yra mano beveik išpjauta hipofizio liauka ir hormonų disbalansas. Dėl absoliučiai visko! Galėčiau dabar bambėti dėl prieš dešimtmetį atliktos operacijos, kurios metu ta liauka beveik išpjauta, tačiau gydytoja man išaiškino net ir tokius aspektus, kodėl taip įvyko! Tad ir visos galimos abejonės visiškai išgaravo. Galiu kaltinti tik nepalankiai susidėliojusias gyvenimo aplinkybes, arba džiaugtis, kad prieš dešimt metų greita artimųjų, gydytojų reakcija ir pažangi medicina sugebėjo man suteikti antrą gyvenimą... Tai va, šiandien beprotiškai daug naujo sužinojau apie savo patologiją, kuri (oij, kaip naivu), tiek metų tikėjau, kad atsistatys pati, bet ne, tiesa ta, kad niekas nesikeičia ir jei noriu normaliai gyventi, reikia gydymo ir nuolatinės kontrolės.

Na, o ryt manęs laukia lygiai tokia pat diena - iš ryto moterų gydytojas gydymo kontraindikacijoms sužiūrėti arba paneigti. Paskui stuburo rentgenas, patvirtinti arba paneigti jo lūžį, galiausiai dar užsiregistruoti magnetiniam rezonansui į eilutę ir aplankyti rezultatų laukiantį šeimos gydytoją. Įdomiai tie mano metai prasidėjo, tiesa? Pasidžiaugiau porą metų be gydytojų ir toliau į maratoną. Iš tiesų po tokios dienos kaip ši, kai namo grįžti beveik penktą vakare - nieko nebesinori. Tad ir šiandien, pripildžiau vonią, mečiau kvapnią bombą ir nusprendžiau atsipalaiduoti su TBS pelėdžiuko formos priemone.

"Leisk kitam laisvai pasisakyti, jei nori išgirsti tiesą."
P. Siras



Produktas: THE BODY SHOP "Vanilla Marshmallow" vanilinių zefyriukų vonios bomba
Gamintojas: "THE BODY SHOP". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvai ir greitai tirpsta
Labiausiai nepatiko: vonioje kvapas tampa vos jaučiamas
Tūris: 50 g
Kaina*: 3,50 EUR
Kur galima įsigyti: The Body Shop parduotuvėse
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Mūsų vonios putos yra tikra bomba! Paskleiskite šventinį vanilinių zefyrų kvapą savo vonioje. Pelėdos formos šnypšiančios vonios putos ne tik nudažo vandenį, bet ir puoselėja bei drėkina jūsų odą.


Kaip visuomet apžvalgų įrašus noriu pradėti nuo priemonės pakuotės. Skaidriu celofanu apvilkta vonios bomba, nudažyta gelsva spalva ir suformuota į žaismingą pelėdžiuką. Pati forma labai smagi ir faina, labai tinkanti šių metų "Užkerėtojo miško" žiemiškai kolekcijai. Ant pakuotės yra ir visa reikiama priemonės informacija, sutalpinta ant atsiverčiančio, keliasluoksnio lipduko. 

Kvapas. Jau pats pavadinimas sako, jog turi kvepėti vaniliniais zefyriukais. Ir iš ties kvepia kažkuo labai panašiu - vanilė jaučiasi, ir tas šalia vanilės esantis kvapas tikriausiai ir yra zefyriukai.

Konsistencija. Kieta, vandenyje tirpi vonios bomba.

Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Sulfate, Pentasodium Triphosphate, Alcohol, Aqua/Water, Parfum/ FragranceVP/VA Copolymer, Polysorbate 20, Isopropyl Myristate, PEG-8, Coumarin, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, CI 19140/ Yellow 5, CI 14700/ Red 4.


Poveikis. Vonios bomba yra vienas tų dalykų, kurie įmetus į vandenį šnypščia ir putoja, tačiau neplaukioja paviršiuje tirpimo metu. Tabletė gana greitai išburbuliuoja ir nudažo vandenį gelsva spalva. Regis tiek priemonės aromato, tiek spalvos bus pakankamai. Ant paviršiaus ima dėtis lengvos putos, tačiau kuo labiau pildosi vonia, tuo mažiau lieką tų putų, kol galiausiai jos visiškai dingsta. Lygiai tas pats nutinka ir su spalva, ir su kvapu. Gaila, kad vonios burbulas labai nublanksta, aromatas labai nusilpsta... O taip norėjau tikėtis intensyvaus ir malonaus vanilės kvapo... Deja... man pasirodė, kad pats burbulas gerokai per mažas pilnai vandens voniai ir nesugeba jo pakankamai nuspalvinti ir pakvėpinti, tačiau tai tik mano spėjimas.


Bet kokia (gerai, gerai - beveik bet kokia) vonia padeda mums atsipalaiduoti - tiek raumenims, tiek mūsų mintims ir nuteikia maloniai, sušildo kūną, jau nekalbu apie gilesnį odos valymą. Aš visuomet piluosi karštesnę vonią, ir pastebiu, jog tokios vonios efektas panašesnis į pirties nei į įprasto dušo. Man tikrai pavyksta atmirkyti daugiau odos nešvarumų ir pašalinti negyvos odos. (ne, tai nereiškia, kad vaikštai nešvarus - ant odos nuolat būna dulkių, nešvarumų ir negyvos odos. Tiesiog vonia padeda juos geriau pašalinti). Po vonios aš nepastebėjau nei kažkokio odos drėkinimo, nei ypatingo švelnumo. Taip, tas standartinis švelnumas tikrai jautėsi, bet vonia labiau padėjo tiesiog atsipalaiduoti, nei darė kažkokią įtaką odai.

Apskritai ši bomba man pasirodė labai jau vidutiniška - nieko, kas užburtų ir apžavėtų. Lyg ir nieko blogo, bet vertinant kiekvieną aspektą paskirai - na tiesiog, ir kvapo, ir efekto, ir priemonės kiekio man aiškiai trūksta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Linkiu jums sveikatos. Aisku tokie apsilankymai nera malonus. O griztant prie maudyniu temos tai nors nelabai megstu vonios....bet per 1.5 metu jos pasiilgau. Pagalvoju tokia salta diena butu smagu pamirkt vonioje, ka nors i ja imimetus ar tiesiog kokios druskos isiberus

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Diana :)
      Man vonia yra tikras gėris, kai reikia atsipalaiduoti :) Visą šaltąjį sezoną stengiuosi vis pasilepinti, nes pavasarį tikrai nebesinori.
      O kodėl nenaudojate? Neturite vonios, laiko stoka ar tiesiog nesinori?

      Panaikinti
  2. Taip jau 1.5 metai neturiu vonios. Todel ir nesinaudoju. Tokiu ziemos oru tikrai pasinaudociau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O, suprantu sprendimą dėl dušo, vietoj vonios. Pati apmąstymuose, kai remontuosime vonią, ar nereiktų vietoj jos tiesiog įdėti dušo kabinos - vonioje tikrai atsirastų daugiau vietos. Tačiau aš myliu vonias šaltuoju metų laiku.

      Panaikinti
  3. Čia dalykas, esantis mano norų sąraše 😍 bet kovą būsiu Londone, tai neperku nieko ir naudoju ką turiu, kad liktų pinigėlių ir vietos pirkiniams 😊 gal galėtum papasakoti ką esi atradusi iš šios kompanijos be bombų? Ar bent kokios geriausios? 😊

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš manau, kad turi galvoje Lush? Nes jei dėl The Body Shop tikrai neverta vežti iš Londono :) yra ir Lietuvoje ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą