CATRICE Eyeshadow Stix - vandeniui ir prakaitui atsparūs akių šešėliai, išliekantys iki 12 val. "010 Satinfaction"

Kaip senai mano tinklaraštyje kalbėjome apie dekoratyvinę kosmetiką... Iš tiesų tai pastaruoju metu beveik nesidažau, o jei dažausi, tai griebiu toli gražu ne pačias naujausias priemones, o tas, kuriomis pasitikiu ir kuriomis greitai galiu pasidažyti. Patikimas, lengvas makiažo pagrindas ar BB kremas, lengva antakių priemonė ir kartais lūpų blizgesys. Labai retais atvejais - itin patogūs, daug laiko pasidažyti nereikalaujantys, itin patogūs šešėliai. Šį kart apie tokius ir noriu pakalbėti - vienu perbraukimu ir lengvai paryškinamos akys su žavingu spindesiu. Apie šiuos šešėlius norėjau jums papasakoti prieš didžiąsias metų šventes, tačiau žinote, kaip būna, - žmogau planuok neplanavęs, o kartais tiesiog nepavyksta ir tiek... Taigi, Catrice pieštukiniai, spindintys šešėliai, kokie jie?

"Gyvenimas yra tai, kas vyksta, kol jūs esate užsiėmęs kitais darbais."
Džonas Lenonas



Produktas: CATRICE Eyeshadow Stix - vandeniui ir prakaitui atsparūs akių šešėliai, išliekantys iki 12 val. "010 Satinfaction"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: lengva ir paprasta naudoti
Labiausiai nepatiko: greit ir sparčiai naudojasi
Tūris: 1,0 g
Kaina*: 4,69 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Spindesio ir metalo efekto suteikiantys šešėliai. Trikampio formos pieštuko šerdis tiksliam naudojimui. Vandeniui ir prakaitavimui atspari iki 12 valandų išliekanti tekstūra ypač tinka moterims, mėgstančioms aktyvų gyvenimo būdą.


Pirmiausia apie akių šešėlių pakuotę. Gana paprasta, plastikinė pieštuko formos pakuotė, kurios spalva atitinka (beveik) viduje esančią priemonės spalvą. Kaip ir dažniausiai, ant korpuso krūva užrašų, tačiau šį kart pamiršta apie ingredientų sąrašą, tad prieš perkant teks ieškoti internete. Pieštukas išsukamas lauk, suformuotas patogia, trikampio forma.

Kvapas. Jokio kvapo aš neužuodžiu (taip, taip, šiuo metu ir vėl turiu neaiškią slogą). Jei jis ir yra, tai labai silpnas  ir neutralus.

Konsistencija. Kreminė, tačiau nėra itin minkšta, greičiau vidutiniška; su blizgiomis smulkiomis dalelėmis.


Sudėtis: DIMETHICONE, MICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, LAUROYL LYSINE, CAPRYLYL METHICONE, POLYETHYLENE, STEAROXYMETHICONE/ DIMETHICONE COPOLYMER, OCTYLDODECANOL, TOCOPHEROL, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, LECITHIN, SILICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TIN OXIDE, DICALCIUM PHOSPHATE, PROPYLENE CARBONATE, ASCORBYL PALMITATE, BHT, CITRIC ACID, CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Jau įžangoje minėjau, kad tai paprastas naudoti ir greitas kosmetikos produktas - užtenka perbraukti per vokus ir viskas, dažai padengti plonu sluoksniu intensyviai spindinčių šešėlių. Pamenu pirmus kartus man labai pritrūkdavo intensyvumo kai dengi vienu sluoksniu (nors atrodo pats tas dienos metui), tai aš vis sluoksniuodavau ir deja, bet sluoksniavimas yra šių šešėlių silpnesnė pusė. Ne tragedija, tačiau sluoksniuojant būtina išsklaidyti (geriausia pirštais), kitaip blizgučiai atrodo netolygiai ir vietomis per storu sluoksniu. 

"010 Satinfaction" atspalvis man regis yra pati geriausia kasdienė spalva, kokia tik gali būti ir primena šampaninio atspalvio hailaiterį su vos vos rožinio šiltumo. O ir blizgučiai smulkūs ir intensyvūs - visai kaip hailaiterio. Neišbandžiau naudoti kaip hailaiterio, tačiau spėju, kad rezultatas gali būti visai geras. 
Grįžtant prie spalvos, šešėliai tobulai atrodo su juodu akių pravedimu ir ryškiomis lūpomis. Rudenį ne kartą ėmiau šią spalvą į rankas, kai reikėjo kažkokio akių makiažo, bet neturėjau laiko sluoksniuoti kelias spalvas, galvoti apie derinimą bei ilgai darbuotis šepetėliu.


Gamintojas teigia, kad šešėliai atsparūs vandeniui ir prakaitui. Labai abejoju, ar pasidažiusi tokiu šešėliu eičiau sportuoti. Man sportas - ne pasirodymas klube su pilnu vakariniu makiažu, ten aš būnu visiškai be makiažo ir neįsivaizduoju, kaip paversti treniruotę efektyvia, jei galvoje nuolat suktųsi mintys "kaip  ten tas mano makiažas atrodo...". Tačiau vandeniui šešėliai tikrai atsparūs - bandžiau ne kartą. Lygiai taip pat jie laikosi visiškai visą dieną, be jokių problemų. Žinoma, jei voką trinsime pirštais, dalis blizgučių pakeliaus ant jų, bet akių vaizdas nuo to visiškai nesikeičia, niekas nebyra po akimis, o ir pirštas pasiima vos kelis blizgučius. Bet... kas trina akis, kai pasidažo? Man pasitaiko, tiesiog pamiršti, kad turiu akių makiažą... 

Labai fainas pieštukas, ir labai rekomenduočiau jį išbandyti - lengva, paprasta ir efektyvu. Atsparu vandeniu ir išlieka visą dieną! Tiesa, tikriausiai reikia paminėti, kad pakuotėje turime vos gramą spalvos ir ji senka gana sparčiai, tačiau to kiekio pilnai pakanka šešėliams pasidžiaugti, kaina visai maža, tad ko daugiau norėti?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai