INGRID Cosmetics "Idealist" pressed silk powder - kompaktinė pudra su šilku "00

Apie senesnę kosmetiką kartas nuo karto vis norisi papasakoti ne tik todėl, kad ir jūs klausiate nuomonės po ilgesnio naudojimo, tačiau ir pati noriu pasidalinti įspūdžiais. Tarkim, ta pati Ingrid kosmetika - pirmą įspūdį jūs jau matėte ir girdėjote Youtube filmuke, tačiau viskas buvo tik pirmas įspūdis. Apie lenkišką kosmetiką Ingrid esu visai neblogos nuotaikos - man patiko bene visa kosmetika veidui, o va akims - nepataikiau nei vieno produkto, kuris būtų palikęs teigiamą įspūdį, tuo tarpu lūpų produktai labai jau kontraversiški... Tai ką jau ką verta  bandyti - pudras, tiek sausas, tiek skystas veido odai. Jau pasakojau apie permatomą Ingrid pudrą didžiulėje pakuotėje - ją naudoju beveik su kiekvienu mano makiažu ir džiaugiuosi rezultatas. Metas papasakoti apie antrąją, su šilko ekstraktais ir žadančia idealų efektą.

"Nepadeda laimė apsileidėliams."
Sofoklis



Produktas: INGRID Cosmetics "Idealist" pressed silk powder - kompaktinė pudra su šilku "00 
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pudra suteikia gero maskavimo
Labiausiai nepatiko: dažnai per sunki su skystu makiažo pagrindu
Tūris: 10 g
Kaina*: 6,99 EUR (šiuo metu Camelia vaistinėje taikoma -50% nuolaida, galima įsigyti už 3,50 EUR)
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt 
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: INGRID kompaktinė pudra IDEALIST užtikrina lengvą naudojimą ir matinę odos spalvą. Šiuolaikinė produkto formulė prisitaiko prie odos ir veiksmingai lygina jos paviršių, todėl oda atrodo sveika, spinduliuojanti ir natūrali. Formulėje esantys šilko proteinai užtikrina odos drėkinimą ir apsaugo ją nuo išorinių veiksnių. Patogi produkto pakuotė su veidrodėliu ir unikalus pudros kvapas leis patogiai naudoti produktą. Optimaliausią rezultatą pasieksite naudodami kompaktinę pudrą IDEALIST su INGRID makiažo pagrindu IDEAL FACE.


Turiu pagirti šios kompaktinės pudros pakuotę - juodo plastiko apvalainas indelis atsidaro ir viduje randame veidrodėlį ir produktą, o jį pakėlus pudrinuką (tik jo kažkodėl nenufotografavau). Aišku, aš tokio dalyko visiškai nenaudoju šiuo metu (prieš dešimtmetį naudodavau), tačiau riebiaodėms labai patogu pasipudruoti ir atnaujinti makiažą dienos eigoje. Indelis buvo kartoninėje dėžutėje. Visur vyrauja balta ir juoda spalva. Tačiau ne dėl pačios išvaizdos giriu, o dėl kokybės - regis tai pati kokybiškiausia kompanijos pakuotė iš visų Ingrid produktų, kuriuos turiu! Patogi, kompaktiška ir labai smagi įsimesti į rankinę, jei to reikia.

Kvapas. Nežinau ar labai reikalinga, tačiau pudra pakvėpinta. Kvepia kažkuo tarp gėlių ir sintetinio kosmetikos kvapo, bet dermė maloni uoslei. Tačiau... ar tikrai tai reikalinga? Kvapas jaučiamas tik dengiant pudrą ant veido ir nė kiek ne ilgiau. 

Konsistencija. Itin švelni ir maloni konsistencija, tačiau sakyčiau šiek tiek sausoka... Jei būtų nors truputį drėgnesnė - būtų ideali. 


Sudėtis: Talc, Mica, Boron Nitride, Ethylhexyl Palmitate, Isocetyl Stearoyl Stearate, Kaolin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Hydrogenated Polydecene, Parfum, Triethylhexanoin, Petrolatum, Hydrolyzed Silk, Dimethicone.
May contain: CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77891.


Poveikis. Negaliu patikėti, kad jau pasiekiau pakuotės dugną, nes... šią pudrą naudoju gana retai. Priemonę ant veido dengiu šepetėliu lengvais judesiais ir pastebiu, kaip gražiai ji pasidengia ir pasmaskuoja veido odą. Maskavimas ir yra esminis šios pudros aspektas. Atrodo tobula? Pirmas mano įspūdis ir buvo wow, kaip gerai! Tačiau ne viskas čia tobula - naudojimo eigoje pastebiu, kad toli gražu ne su visomis skystomis pudromis ji draugauja. Užfiksavus šia priemone dalį makiažo pagrindų jaučiu apsunkusią odą, su keliomis - pudra sukrenta į poras ir netobulumus ir abiem atvejais jaučiasi per sunki ir atrodo negražiai. Tačiau, su dalimi priemonių ir BB kremų kompaktinė pudra tinka puikiai ir suteikia iš tiesų gražios, pamaskuotos veido odos efektą. Gražiai atrodo ir padengus ant visiškai nuogo veido - labai natūralus, vos vos pamaskuotos odos efektas.

Tikriausiai dar reiktų pabambėti ir dėl sudėtinių dalių? Krūva parabenų sudėtyje visiškai nedžiugina, nereikalingos kvapiosios medžiagos ir talko pagrindas, o žadėto šilko - mažiau nei lašelis... Tačiau mokėdama tokią nedidelę kainą (priemonėms visuomet taikomos nuolaidos), aš nemanau, kad galiu gauti geriau ar bambėti. Sudėtinės dalys yra kiekvienos merginos asmeninis pasirinkimas - man asmeniškai pernelyg netrukdo - naudoju, jokių nepageidaujamų reakcijų nėra, tačiau dėmesį prieš perkant derėtų atkreipti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai