CND "Solar Oil" nagų ir apynagių kondicionuojanti priemonė - aliejus

Apie nagus nekalbėjau visą pavasarį, tačiau jau vasarą žadu rimtai taisytis ir papasakoti daugiau ir dažniau. Ar naudojate aliejukus nagams? Tikri stebuklai darosi naudojant kokybišką priemonę ir nepamirštant ne tik laikyti lentynoje, tačiau ir reguliariai naudojant. Šiandien noriu jums papasakoti apie patį geriausią aliejuką, kokį esu naudojusi!

Skeptikėms vis norisi priminti, kad nors priemonė buvo gauta dovanų, aš visuomet apie viską rašau taip, kaip galvoju. Jei pasižiūrėtumėte daugiau PR tipo įrašų, garantuotai rastumėte ne vieną ne tokią jau gerą. Tad mano darbas ne rašyti nepelnytas panegirikas, bandyti kažkam įtikti, o informuoti jus apie poveikį, mano potyrius ir nuomonę apie konkrečius gaminius.

"Žmogaus dorybės ir ydos nesudėtos į stalčius, jos suverstos į krūvą."
B. Šo


Produktas: CND "Solar Oil" nagų ir apynagių kondicionuojanti priemonė - aliejus
Gamintojas: "Creative Nail Design" Inc.. sukurta JAV, pagaminta Meksikoje
Paskirtis: drėkinti. minkštinti, suteikti elastingumo ir lankstumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nerandu nė vieno priemonės trūkumo
Tūris: mano mažuliukas 3,7 ml (galima įsigyti ir 15 ml pakuotėje)
Kaina*: 3,7 ml - 2,50 EUR; 15 ml - 11,50 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO, beautyforsale.eu
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Sinergetiškas natūralių, lengvos konsistencijos aliejų ir vitamino E derinys sukurtas giliai įsiskverbti ir apsaugoti apynagių odeles ir nagus. Simondsijų aliejuje esantis vitaminas E giliai prasiskverbia į odą padėdamas sumažinti vizualiai matomus senėjimo ženklus. Natūralus lengvos konsistencijos aliejus išlaiko odą minkštą ir elastingą. Palaiko natūralių nagų, nago priedų ir nagų lako stiprumą, lankstumą.
Pakartotinai naudojamas aliejus giliau įsigeria į nago plokštelę ir nago priedus užtikrindamas maksimalų naudingų medžiagų įsisavinimą bei procedūros efektyvumą. Giliai įsigerianti aliejaus formulė intensyviai drėkina ir maitina nagus bei odeles.

INGREDIENTAI:
Simondsijų sėklų aliejus- giliai prasiskverbiantis natūralus aliejus puikiai drėkina ir maitina. Simondsijų aliejus veikia kaip nešiklis padedantis prasiskverbti kitiems ingredientams į gilesnius odos sluoksnius.
Vitaminas E- antioksidantas neutralizuojantis laisvuosius radikalus susijusius su priešlaikiniu odos senėjimu. Minkština ir drėkina odą.
Saldžiųjų migdolų aliejus- minkšina,drėkina ir maitina odą.

NAUDOJIMAS:
Kasdien nedidelį produkto kiekį užlašinti ant nago ir jį supančių odelių, švelniai įmasažuoti.
Naudoti kasvakarą siekiant palaikytu sveikas apynagių odeles ir nagus
Naudoti po natūralių nagų poliravimo siekiant užtikrinti intensyvų spindesį
Tepti natūralius nagus ir odeles siekiant atlikti intensyviai drėkinančią procedūrą


Mažulytis aliejuko buteliukas man atrodo viena mieliausių pakuočių, kokias esu turėjusi. Stiklinis buteliukas gana paprastas, skaidrus, su plastikiniu dangteliu, tačiau vidutinio dydžio šepetėliu. Tiesą sakant šepetėlis patogus naudoti, nors paparastai dauguma aliejukų šeetėlių patogūs - ne šepetėlyje, o pačiame aliejuje slepiasi svarbiausi aspektai. Visiškai mažytis kiekis labai gera idėja - tokį drąsiai gali įsimesti į kelioninį krepšį, lagaminą ar rankinę - ir pasiteisinimas, kad užima daug vietos čia visiškai netinka. Na, o jei visgi vertini didesnius kiekius ir didesnes pakuotes - visuomet galima įsigyti įprasto, 15 ml dydžio buteliuką.

Kvapas. Priemonės sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos ir aš nuo pat pirmojo karto mėgaujuosi aromatu. Tiesiog dievinu vyšnių kauliukų ar amareto kvapą, o šitas aliejukas kvepia būtent taip.

Konsistencija. Skaidrios spalvos skystis, vidutinio aliejaus tirštumo (šiek tiek lengvesnis už saulėgrąžų aliejų).

Sudėtis: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate.


Poveikis.  Stebiuosi priemonės poveikiu ir neturiu ko prikišti, nė vieno menkiausio aspekto nei kokybei, nei efektui, nei sudėtinėms dalims, nei naudojimui - visiškai niekam. Kaip ir visus aliejukus naudojame tepdami nedidelį kiekį ant nagų ir apynagių ir įmasažuodami į odą ir nagus. 

Man aliejus iš karto sudrėkina odą ir pasausėjusios odelės nebevargina, o reguliariai naudojant jos iš tiesų tampa gražesnės, elastingesnės, nesausėdamos jos neskeldėja, tampa minkštesnės. Tad laiko perspektyvoje ir darantis manikiūrą viskas būna lengviau, odelės atstumdomos paprasčiau, o ir tiek neapauga. 

Tobulas aliejus, poveikis labai labai geras, aišku, jei tik nepamirštu reguliariai juo pasitepti. Rekomenduoju, man patinka labiausiai iš visų, kokius tik pamenu kada bandžiusi!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai