2018/06 Birželio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Casmara, Garnier, Avon, Dove, CND ir kt.

Mėnesio pabaiga, ir metas naujiems pirkiniams ir naujienoms. Nežinau, kur dingsta mano dienos ir kodėl taip greit prabėga mėnuo? Eilinį kartą jis baigėsi gerokai per greit, eilinį kartą jaučiuosi nieko doro nepadariusi, ypatingai bloge. Visai nesenai su liūdesiu pažvelgiau į sekėjus instagram ir bandžiau suvokti, kodėl jų ten taip mažai? Taip, neperku sekėjų ir net negalvoju apie jų pirkimą, bandymą pasididinti skaičius follow 4 follow ar kažkokiomis nemokamų sekėjų programėlėmis. Kam apgaudinėti save ir kitus? Pasižiūrėkite savo mėgstamos asmenybės sekėjus - kiek iš jų  neaiškiomis anketomis? Pakraupau suvokusi, kad kompanijoms reikalingi skaičiai, tačiau tikriausiai reta kuri gilinasi, kokie tie skaičiai. C'mon, netikiu, kad kompanijoms reikalingi svetimtaučiai, kai kuriama pridėtinė vertė ir turinys skirtas lietuviškai auditorijai... Tačiau... tai ne mano reikalas, pamąstymai mane nunešė per toli, bet leido pasidaryti sau porą hipotezių: arba mano skaičiai maži vertinant prisiperkančių sekėjus kūrėjų skaičius (juk 1000 atrodo gražiau nei 100?); arba aš niekaip neperprantu instagram ir/ ar nemoku dominti savo kuriamu turiniu? Tačiau vėlgi, intrigų nekuriu, nesu linkusi stumti (čia liaudiškai negražiai apkalbėti) kolegas ar žinomus žmonės. Priešingai, manau reikia iš jų pavyzdžio pasisemti visko, ką gali geriausia ir gerbti artimą kolegą... Tad, vis dar neradusi atsakymų dėl savo instagram, kuriu turinį jums, tiems, kurie grįžta ir mane skaito, nemažam Facebook ratui ir žinoma sau. Ir tikrai nesiruošiu laužyti galvą ar leisti negatyvioms mintims mane užvaldyti (nes taip galima ir visiškai nustoti kurti) dėl kažkokių skaičių, man svarbiausia, kad už kiekvieno jų, pas mane tikras žmogus ir tikras žiūrovas/ skaitytojas. Ačiū jums už tai, kad esate su manimi ❤ Netrukus, jau visai netrukus minėsime keturis metus kartu! Skamba neįtikėtinai daug, kai viskas prasidėjo nuo eksperimentinio tipo įrašo, be jokių didelių lūkesčių!

"Karys nebus tobulas, jei nejaus liūdesio ir ilgesio. Nebus jo galva nuovoki, o širdis gera. Ko verta išmintis be ramios galvos ir šiltos širdies?.."
Carlos Castaneda


Kūnui
Šitas reikalas yra labai geras vasarą, kaip pirmoji priemonė po saulės vonių, ne tik nudegus, bet ir siekiant padrėkinti saulės išsausiną kūno odą. Analogiškų priemonių su alavijais esu naudojusi ne kartą, tačiau iš patirties žinau - kuo didesnė alavijų koncentracija, tuo geresnis poveikis odai. O čia jo net 99% sudėtyje!
iher.com, US $9,96, mokėjau US $ 8,97

Veidui I: kaukės

Va šitas paakių kaukes norėjau nusipirkti, o ne anas kinietikas, apie kurias kalbėjau kovo mėnesį. Tikiu, kad rezultatai bus daug geresni. 
iherb.com, $16,65 US, mokėjau $11,83 US

3. CASMARA Hydra alginatinė, drėkinanti veido kaukė
Smalsumas šitoms kaukėms buvo dar tuomet, kai nerašiau blogo, sakyčiau jau labai labai ilgą laiką, tačiau tuo metu, piniginė išraiška litais atrodė pernelyg didelė. Ir šiai dienai šios kaukės tikrai nėra brangios - vienam kartui tokia suma neatrodo protinga. Na, bet smalsumas galiausiai mane sugundė - noriu pažiūrėti, kas tokio šita Casmaros kaukė ir ką ji geba duoti veido odai.
Eurovaistinė, 14,99 EUR. Mokėjau 10,49 EUR

Veidui II

4. BIOTEN Skin Moisture valomasis ir raminamasis tonikas sausai ir jautriai odai, 200 ml
Ir koks velnias mane nešė į šitą galerą? Sakiau sau, kad Bioten priemonės ne man - pigios tai pigios, nieko prieš jas neturiu. Tačiau kai priemonė netinka odai, yra per daug priparfumuota, kelia problemas... Toniko nesu bandžiusi, bet jau kvapas... kaip ir šios linijos kremo - pigių kvepalų. Na reikėjo skubiai, nusipirkau, bet abejoju, ar tai buvo geras sprendimas.
Aibė, 1,99 EUR

"Ir koks velnias mane nešė į šitą galerą?" Nr. 2. Nežnau, ką galvojau, kai paskubomis įsimečiau Nidos micelinį į pirkinių krepšelį? Nesu patenkinta šios kompanijos produktais veidui, bet... pabandysiu, o gal įvyks stebuklas?
Maxima, 2,59 EUR

6. DR. SANTE "Pure Code" micelinis vanduo sausai ir jautriai odai, 200 ml
Atrodo, kad visi trys veidui pirkti produktai buvo klaida ir nesusipratimas, nes ir šitos priemonės mano pirkiniuose neturėjo būti. Įbėgu su vaiku į Martiną, vaikas irzlus, aš pavargusi, todėl skubu prie konsultantės ir prašau toniko, tinkančio sausai ir/ ar brandžiai odai. Išgyrusi šį ir parekomendavusi Melisos (ne ačiū), kai geriausius tonikus, pasitikėjau konsultantės rekomendacijomis ir paėmiau šį. Varna, galėjau pati pažiūrėti, bet... yra kai yra - namuose jau trečias micelinio vandens buteliukas...
Martina, 2,03 EUR

Kojoms, rankoms, nagams

Kaip suprantu, tinka viskam šveisti. Aš rinkausi kojų pėdoms tinkamą priemonę, tačiau su pristatymu buvau pakonsultuota, kad puikiai tinka ir rankų odai. Pedikiūrai taps daug kvapnesni, jei tik pavyks atsukti dangtelį, nes taip jau tvirtai užvakuota...
nailshop.lt, 5,80 EUR

Man atrodo, kad Douglas išparduoda šios kompanijos priemones ir daugiau nebežada prekiauti, o galbūt tik atnaujina asortimentą? Nes šitos priemonės internetinėje parduotuvėje šiandien jau nebematau. Vienaip ar kitaip - kompanija gana populiari užsienyje, kaip gerų nagų lakų ir priemonių manikiūrui gamintoja, todėl bus smalsu išbandyti. Galbūt kiek nusvyliau labai mažu priemonės kiekiu... Ar ilgam pakaks tų 15 ml rankoms ir nagams šveisti?
Douglas, 5,33 EUR

Pedikiūro įrankiai

9. Pedikiūro tarpupirščiai
Truputį plonesni nei esu įpratusi, bet dėl šios priežasties jie patogiau jaučiasi tarp pirštų.
nailshop.lt, 0,95 EUR

10. Siauros žirklutės nagams užriestu viršumi
Tokių patogių žirklučių visad ieškau, nes... gaila, kad tas kurias pirkau per pastaruosius metus arba neįkirpdavo nago arba kerpant sulūždavo į dvi dalis. Tikiuosi, kad šitos bus kokybiškesnės.
nailshop.lt, 5,45 EUR

11. Metalinis odelių atstūmėjas (Kirvukas)
nailshop.lt, 7,20 EUR

12. Raštuotas metalinis manikiūro įrankis
nailshop.lt, 2,30 EUR

13. Metalinis įrankis - dildė pedikiūrui
nailshop.lt, 4,40 EUR

14. Metalinis įrankis pedikiūrui
nailshop.lt, 7,20 EUR

Visi šie įrankiai metaliniai, pirmiausia dėl to, kad mano kojų nagai labai labai stori ir dar linkę įaugti. Jei žmonės sako, kad paprastas lakavimas man atrodo kaip geliniai nagai, tai patikėkit, kokio storio mano kojų nagai... Todėl su turimais plastikiniais, skirtais manikiūrui man niekaip. Be to, metalinius labai lengva  dezinfekuoti, plauti, jie sunkiau nusidėvi ir yra patvaresni.

15. Medinė dildė pedikiūrui 180*180
Iki šiol naudojau pemzos akmenuką, bet nesu juo visiškai patenkinta, todėl labai norėjau ir švelnios metalinės pedikiūro dildės pėdoms, tačiau... pasižiūrėjau į kainas (tokios, kokios noriu 36 Eur be PVM!) apsigalvojau - apsieisiu kol kas su tokia, tikiuosi.
nailshop.lt, 2,50 EUR

16. Apelsinmedžio pagaliukai 178 mm,  20 vnt.
Savo senuosius baigiu, tai pasipildžiau naujais.
nailshop.lt, 1,60 EUR

Burnos higienai

17. DR. ORGANIC burnos skalavimo skystus su alavijais, 500 ml
Nekenčiu aštrių, griaužiančių burnos skalavimo skysčių, todėl nuolat ieškau švelnesnių, bet veiksmingų alternatyvų. Šiam kartui skalavimo gelis su alavijais. Skamba įdomiai ir po pirmo įspūdžio, yra gana švelnus ir visai man patinka.
hiperfarma, 9,32 EUR

Garnier

18. GARNIER Botanical Balm Honey 3 in 1: dieninis, naktinis veido kremai ir kaukė, 150 ml
19. GARNIER Pure Charcoal juodoji lakštinė kaukė su juodąja arbata, skirta valyti, drėkinti ir matizuoti veido odą
20. GARNIER Pure Charcoal juodoji lakštinė veido kaukė su dumbliais, skirta valyti, drėkinti ir mažinti veido odos poras

Labai ačiū Garnier už siuntinį. Ir nors rizikuoju būti išbraukta iš PR sąrašo, bet juodosios kaukės visiškai nieko nedaro ir tikrai nėra vertos jūsų dėmesio. (Galbūt neteisingai pasakiau, na viskas paprasta - aš pasiryžusi ir toliau sakyti ką manau ir labai gerbiu su manimi dirbančias kompanijas, gebančias priimti mano visokią nuomonę. Tos, kurios per tuos beveik keturis metus pabėgo, ką gi, tikrai ne kažkokie nemokami produktai yra svarbiausia).

Vitrina PRO

21. CND Vinylux "Boho Spirit" nagų lakų kolekcija
Jau išbandyta, ir laukia savo eilės įrašui, nors... ir toliau lakuoju spalvomis ir džiaugiuosi rezultatais.
Ačiū Vitrina PRO.

AVON

22. - 25. AVON True Colour Flawless makiažo pagrindai: "Light Nude"; "Light Ivory"; "Warm Ivory"; "Ivory"
26. - 27. AVON True Colour Flawless kreminis makiažo pagrindas" "Ivory"; "Alabaster"


Ačiū Avon kompanijos atstovams - šitas siuntinukas nebuvo tikėtas ir maloniai nudžiugino. Būtinai man netinkančias spalvas padovanosiu skaitytojams ir pasistengsiu papasakoti apie atnaujintos formulės makiažo pagrindus.

DOVE

29. DOVE Advanced Hair Series "Colour Care Vibrancy" šampūnas dažytiems plaukams

Ačiū Dove kompanijai už naujoves ir vasarai skirtas priemones. Man šitie šampūnai visai patinka - dabar mano vonioje gyvena pažeistiems plaukams skirta linija. Ir nors tai nėra stebuklingas produktas, tačiau kainos ir kokybės santykis tikrai puikus.

Viskas, štai tokios mano naujovės ir tokie mano pirkiniai per birželį. Šiuo metu mano dienos lekia nepaprastai greitai: remontai juda vėžlio greičiu, tačiau nuolat suku galvą, kai susikurti gražesnę ir jaukesnę mums aplinką, ieškau idėjų, funkcionalumo ir minčių, kaip trijų kambarių butą paversti erdve, jaukia aplinka, į kurią būtų gera sugrįžti.
O dabar - lekiu atostogauti pas mamą, mažiausiai savaitę nerašysiu gyvai, tačiau pasistengsiu jums palikti naujų apžvalgų ir įrašų, tad jei ir negalėsiu pasidalinti, užsukit pasižvalgyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Pirmiausia, sveikinu su artėjančiu tinklaraščio gimtadieniu ;). Paskata pakomentuoti įrašą kilo dėl tavo minties apie Instagramo sekėjus. Tingėjau žvilgtelėti, kiek laiko juo naudojiesi, tik užmečiau akį į sekėjų skaičių, o jų išties mažoka. Jaučiu, kad galiu peržengti komentavimo etiketo ribą ir lipti ant nuospaudos, bet jei jau užvedei mintį, rekacijų galima irgi tikėtis...Ane :). Tave pradėjau sekti dėka kitos blogerės - Salomėjos (nuorodą pamačiau jos straipsnyje). Iš pradžių labai žavėjausi tavo paprastumu ir dideliu paprastų, gana pigių, tai reiškia - prieinamų, priemonių kiekiu, tiksliau įrašais. Bet dabar kai pagalvoji...pas tave kažkaip viskas stovi vietoje: tiek aprašymo stiliuje, tiek aprašomų priemonių asortimente, o kai kas dvelkia praeitais madų vėjais, netgi kelia šypsenėlę. Nuobodoka... :}. O aplink viskas taip skrieja, naujienos veja viena kitą, norisi pulsuoti kartu. Tiesa, bendros aprašomų priemonių foto patobulėjo, valio! Bet aiškumo priemones rodant ant veido trūksta...:} Matau, kad bandai pabrėžti savo natūralumą ir nesitaikstymą "suvaidintoms" tendencijoms, bet ir tai kažkaip skamba kaip pasiteisinimas, o ne įkvėpimas...BET BET BET. Vis dar užsuku į tavo blogą vardan apie aprašomus produktus suteiktos informacijos! Jos gausu. Čia tavo stiprybė, juk jų tiek ir dažnai. Nors dauguma jų tokie "old skool" ir praeitis, o ir priemonės pasiekiamos Martinoje, į kurią kažkaip lyg į rusų laikų tipo universalinę - nemalonu užeiti ir kažką parekomenduoto išsirinkti. Bet visada galima atsirinkti ir kažką praleisti - žinau :). Linkiu sėkmės ir kažkokių pokyčių, nors jaučiu, kad grįžus į darbus gali natūraliai sumažėti įkvėpimas tęsti blogo veiklą. Bet ar jis yra visas gyvenimas ir būtinai jo reikia? Tikiu, kad nea :). Smagiau gyventi realiai, niekam nieko per daug neįrodinėjant, arba ne, galiu klysti. Prašau, neįsižeisti dėl komentaro, nieko pikto nenoriu ir nelinkiu ;). Virtualus bučkis TAU ir sėkmės bei naujų kūrybinių vėjų!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą