PIRMAS ĮSPŪDIS. L'OREAL Infallible 24 H - Matte makiažo pagrindas "20 Sand"

Ir nepaisant šiek tiek suretėjusio blogonimo, aš vis dar noriu dalintis pirmaisiais įspūdžiais ir pirmomis nuomonėmis sunaudojus vieną ar kitą dekoratyvinės priemonės mėginį. Apie L'Oreal Infallible makiažo pagrindą buvau girdėjusi tik pačius geriausius atsiliepimus: daug kas ją gyrė kaip vieną geriausių pudrų, tačiau aš visuomet save stabdžiau ją įsigyti. Pirmiausia dėl to, kad ji žada matiškumo, o mano odai jo tikrai nereikia. Galiausiai mano namuose atsirado makiažo pagrindo mėginys, paskui antras, trečias, ketvirtas... dalį jų atidaviau mišrią ar riebią odą turinčioms merginoms ir sau pasilikau tris - tiek pakanka tvirtai nuomonei susidaryti, tiesa?

"Laimė didėja, kai ja daliniesi su kitais."
Ž. De Lametri


Ką žada gamintojas: Vidutinio maskavimo, ilgai išliekantis makiažo pagrindas puikiai paslepia nuovargio pėdsakus, paraudimus ir užtikrina idealų makiažą visą dieną.

Sudėtis: Aqua, Dimethicone, Isododecane, Nylon-12, Acrylates/ Polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, Silica, Butylene Glycol, PEG-10 Dimethicone, Isohexadecane, Isononyl Isononanoate, Pentylene Glycol, Synthetic Fluorphlogopite, Bis-PEG/ PPG-14/ 14 Dimethicone, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Acrylates Copolymer, Disteardimonium Hectorite, Disodium Stearoyl Glutamate, Calcium Gluconate, Perlite, Magnesium Gluconate, Tocopherol, Aluminum Hydroxide.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 35 ml
Kaina: 12,55 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas ir kt. kosmetikos parduotuvėse


Mano nuomonė. Nežinau kodėl, bet visą krūvą šio makiažo pagrindo mėginių, kuriuos turėjau buvo pernelyg tamsios "20 Sand" spalvos. Pirmus kartus, testuodama makiažo pagrindą jo nešviesinau šviesinančiais lašiukais, tačiau vėliau teko nemenkai pašviesinti, norint, kad jis atrodytų padoriai. Įdomu, ar visi šie mėginiai tokio atspalvio? Nes kitokių nesu mačiusi.

Makiažo pagrindas sunkokas, tačiau dengiasi gan lengvai ir maskuoja itin gerai: sužavėjo, kaip tobulai ir lengvai visi paraudimai, odos atspalvio netolygumai dingsta po sunkiai maskuojančio makiažo pagrindo sluoksniu. Iš pradžių, makiažo pagrindas ant odos atrodo tobulai, nors ir suteikia visiškai matinį efektą. Ir jau atrodo, kad šis tobulai tiks mano odai ir patenkins visus poreikius ir lūkesčius. 


Tačiau valandos bėgyje man jis paryškina didesnes poras, odos netolygumus, įdubimus, smulkias raukšleles, sausas odos vietas... viską, ką blogiausio turi kiekviena sausą odą turinti mergina. Neatrodo gražiai. Ir nors odos nesausina, bet labai jaučiasi, kad esu pasidengusi sunkesniu makiažo pagrindu. Manau, kad tai puikus, tobulai maskuojantis ir slepiantis makiažo pagrindas, tik tikrai ne sausai ir ne brandžiai odai. Siūlyčiau rinktis riebios, mišrios odos savininkėms, kurios neturi ženklių sausėjimų ir nebijo, kad sunkesnis pagrindas paryškins netolygumus. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai