BASLER Kakao šampūnas ir kondicionierius su kakavos sviestu, silpniems ir pažeistiems plaukams

Labas,
Man plaukų priežiūra yra gan skaudi tema 😅 - sunkiai sekasi sukurti tą gražių plaukų efektą kasdienybėje, ir nors nesu išprotėjusi dėl plaukų priežiūros priemonių, bet stengiuosi nuolat pirkti kažką naujo ir atrasti, išbandyti ir gabūt rasti tuos stebuklingus gaminius, nuo kurių mano plaukai tikrai atrodys tobulai? Svajoju, tikiuosi ir bandau...  Būtent tokiu paieškų būdu mano namuose atsirado Basler šampūnas ir kondicionierius, skirti pažeistiems plaukams. Dar prieš blogerių mainus su Salomėja (veni vidi), pardavėja išgyrė Basler kompanijos priemones, kaip profesionalias, natūralesnes ir gerą efektą duodančias. Negalėjau atsispirti ir nupirkau porelę Salomėjos plaukams tinkančių, bet apžvalgos nesulaukusi, susigundžiau ir nusipirkau pati. Tai koks tas profesionalus vokiškas gėris, kuris man buvo taip išgirtas ir tiek išliaupsintas?

"Skubu pasišaipyti iš visko, nes kitaip man tektų pravirkti"
Pjeras Ogiustas Bomaršė


Produktas: BASLER "Kakao" šampūnas ir kondicionierius su kakavos sviestu, silpniems ir pažeistiems plaukams
Gamintojas: "Basler Haar - Kosmerik" GmbH. Pagaminta Vokietioje
Paskirtis: atkurti gyvybingumą ir apimtį
Tinkamas tipas: sipniems ir pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: pakuotė
Labiausiai nepatiko: poveikis plaukams
Tūris: kiekvieno po 200 ml
Kaina*: šampūnas - 3,00 EUR; kondicionierius - 4,50 EUR
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių parduotuvėse. Klaipėdoje galima rasti "Dalli"
Įvertinimas: 1,5-2/5

Ką žada gamintojas:
ŠAMPŪNAS: Dėl išskirtinių kakavos savybių atstatomas plaukų gyvybingumas ir apimtis. Be parabenų, be silikonų, natūralios kimės dažikliai. Silpniems ir pažeistiems plaukams. Sudėtyje vertingas kakavos sviestas. Mėgaukitės kakavos kvapu ir nuostabiais plaukais.

KONDICIONIERIUS: Optimali priežiūra, atstatomas paukų gyvybingumas. Silpniems ir pažeistiems plaukams. Sudėtyje vertingas kakavos sviestas. Mėgaukitės viliojančiu kakavos kvapu ir nuostabiais plaukais.
Naudojimas: po paukų plovimo gerai įmasažuoti, 3-5 min palikti veikti, po to gerai išskalauti.


Pirmiausia pradėkime nuo to, kad tiek išgyrus produktą, ir pamačius gana dailias ir estetiškas pakuotes net ir didžiausias skeptikas būtų patikėjęs priemonėmis ir jas nusipirkęs. Balto plastiko pakuotės su dalinai skaidriais pastikiniais dangteiai ir pagrindinio ingrediento paveiksliuku, atrodo jau kiek pabodusi klasika, tačiau čia gražiai sužaista estetiškai, maloniai akiai. Dangteliai iš tiesų gana patogūs, tačiau puikiai žinau, kad tikriausiai likučius iškrapštyti lauk gali būti kiek sunkoka.

Kvapas. Pirkdama kosmetikos gaminius, kurie neturi 'testerių', niekuomet neatidarinėju pakuočių ir neuostau produktų. Niekad per daug nesižavėjau kakavos kvapu, dar nuo tų laikų, kai Palmer's kakavinis kūno losjonas gyveno mano vonioje... na, ne mano tipo kvapas, todė nenuplaunamų kakavinių priemonių visiškai nebeperku. Tikėjausi, kad šampūnas ir kondicionierius nepabos - juk priemones išplauname. Kitos linijos imti irgi nenorėjau - tik kakavinė buvo pažeistiems plaukams, tad liko tikėtis, kad labai neerzins. Erzino... ir kiekvienu kartu vis labiau... Tad aromatas tikrai kakavinis, ir stipriai jaučiamas plaunant plaukus. Po plaukų plovimo likusį kvapą gana lengva užgožti plaukų aiejuku, taigi darau išvadą, kad ilgai neišlieka.

Konsistencija visiškai vidutinė - šampūnas vidutinio tirštumo gelis, kondicionierius - vidutinio tirštumo losjonas.


Sudėtis:
ŠAMPŪNO: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamide MEA, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum, Potassium Sorbate, Citric Acid, Polyquaternium-10, Theobroma Cacao Seed Butter, Benzoic Acid, Caramel, Ammonium Sulfite, Sodium Sulfite, BHT.
Be parabenų, be silikonų, natūralios kilmės dažikliai.

KONDICIONIERIAUS: Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Gycerin, Ceteareth-30, Theobroma Cacao Seed Butter, Polyquaternium-37, Quaternium-91, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Cetrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Cera Alba, Parfum, Caramel, Tribehenin, Phenoxyethanol, Ammonium Sulfite, Sodium Sulfite, Potassium Sorbate, BHT.


Poveikis. Pirmuoju plovimu visai džiaugiausi šampūnu, kuris nesuvėlė mano plaukų ir jau tikėjausi, kad linija bus gera ir efektu būsiu patenkinta, deja... Šampūnas stipriai putoja ir gerai išplauna plaukus, tačiau kartu... ir gana stipriai sausina tiek galvos odą, tiek patį plauką.

Labai tikėjausi, kad kondicionierius bus pakankamai stiprus ne tik pamaitinti, bet ir atkurti mano plaukus, tačiau vėl deja, jis gerokai per silpnas. Šiek tiek suteikia plaukams slidumo, suglotnina, o va apie kažkokį plauko atkūrimą lieka tik pasvajoti.

Nepatinka man ir produktų sudėtis. Deklaruojama natūralesnė, be parabenų, bet turi daug sausinančių ingredientų. Mano plaukai jaučiasi labai nelaimingi po šios serijos produktų, jokio atkuriamojo poveikio čia nėra, nepakanka glotninimo, maitinimo praktiškai nesijaučia. Net nežinau, ar noriu baigti pakuotes - tikriausiai keliaus į šiukšlių dėžę. Paprasčiausi L'Oreal ar Schwarzkopf šampūnai ir kondicionieriai mano plaukams davė daugiau naudos, nei šitie...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar taikomų nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man.
Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Spaudi tu mane vis dėl tos apžvalgos, jau ne pirmą kartą :). Kažkaip šviežių nenufotografavau, o dabar visai jau nebetinka, tai pabaigtukuose kažkada. O jei trumpai, tai šampūnas per daug nesužavėjo, iš tų aršesnių tiesiog, nors naudoju, kai reikia gerai išsiplauti galvą, o kondicionierius visai fainas, neturiu priekaištų :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D :D :D
      Netyčia spaudžiu :D
      Jei rimtai, kažkaip tikėjausi kad parašysi, bet supratau, kad ne, tai susigundžiau pati, bet man visiškai netiko :( Net nepabaigiau.
      Ką gi, lauksiu pabaigtukuose ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą