GARNIER Skin Naturals Pure Charcoal Black Tissue Mask - juodosios lakštinės veido kaukės: "Purifying and Hydrating Pore-Tightening" ir "Purifying and Hydrating Mattifying"

Šiandien aš rizikuoju būti išbraukta iš kompanijos PR sąrašo... O jei rimtai, tai kiekvienas įrašas, kur kalbu apie gaminį nors truputį neigiamai yra rizika... Tikriausiai visas bloginimo darbas (jei tai galima vadinti darbu) yra toks reikalas, kur kiekvienas turinio kūrėjas nustato sau ribas ir prioritetus. Jau senai to nebeakcentuoju, bet tikriausiai ilgiau mane skaitančios (arba skaitantys) žino, kad neparduodu savo nuomonės nei už daiktus, nei už pinigus. Išgirdusios neigiamą nuomonę nuo manęs pabėgo kelios kompanijos, tikėjusios, kad nemokamu produktu galima nupirkti mano įrašą ir taip paveikti jus, bet... man nereikia daiktų, tiksliau reikia (juk smagiau, kai blogo tematika platesnė nei tai, ką aš įprastai perku pati ir pačiai labai faina gauti), bet ne tiek, kad tai pakeistų mano požiūrį į tai, ką čia darau ir priverstų užmerkti akis. Tikrai ne! Smagu gauti naują šampūną, išbandyti veido kaukę ar naują kremą, bet aš ne iš tų, kurie nuomonę rašo po dienos ar dviejų. Kita vertus, nepaprastai gerbiu tas kompanijas, kurios geba išgirsti, išklausyti kritiką produktui ir ją priimti. Pirmas išbandymas Garnier, nuo mūsų bendradarbiavimo pradžios. 😅😆

Na, o apie šio įrašp žvaigždes atsiliepti teigiamai man niekaip nepavyks, aš nemanau, kad tai vertas dėmesio dalykas ir tuoj paaiškinsiu viską iš eilės.

"Gerumas vertingesnis už grožį."
H. Heinė


Produktas: GARNIER Skin Naturals Pure Charcoal Black Tissue Mask - juodosios lakštinės veido kaukės: "Purifying and Hydrating Pore-Tightening" su anglimi ir juodaisiais dumbliais, skirta valyti, drėkinti ir sumažinti poras bei "Purifying and Hydrating Mattifying" su juodąja anglimi ir juodosios arbatos ekstraktu, skirta valyti, drėkinti ir suteikti matinį efektą odai
Gamintojas: "Garnier". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: drėkinti, išvalyti ir mažinti poras arba matizuoti veido odą
Tinkamas tipas: į blizgesį linkusiai odai arba odai su išsiplėtusiomis poromis
Labiausiai patiko: jaučiamas odos drėkinimimo ir gaivinimo efektas
Labiausiai nepatiko: labai silpnas kaukės poveikis
Tūris: po 1 vnt. / 28 g
Kaina*: apie 2,25 EUR kiekviena
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, pigu.lt ir kt.
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas:
"Purifying and Hydrating Pore-Tightening"Juodoji lakštinė veido kaukė su juodąja anglimi, juodaisiais dumbliais ir hialurono rūgštimi odai su išsiplėtusiomis poromis. Ši naujoji revoliucinė lakštinės veido kaukės technologija buvo įkvėpta Azijos šalių veido priežiūros ypatumų, kada veido oda yra vienu metu ir valoma, ir drėkinama. Tai leidžia išvalyti veido odą nuo nešvarumų, tačiau jos neišsausinti. Inovatyvioje juodojoje veido kaukėje gausu anglies, kuri šimtmečiais buvo naudojama valomosiose grožio priemonėse. Juodoji anglis pasižymi ypatingomis sugeriamosiomis savybėmis ir intensyviai šalina nešvarumus.

Atraskite sau geriausiai tinkančią juodąją veido kaukę:
Odai su išsiplėtusiomis poromis: valomoji, drėkinamoji kaukė, sutraukianti poras, su juodąja anglimi, juodaisiais dumbliais ir hialurono rūgštimi.
Nauja revoliucinė juodoji kaukė ne tik valo, bet ir drėkina odą. Juodųjų dumblių ekstraktu papildyta kaukė sutraukia poras, padailina odos tekstūrą, pašalina nešvarumus ir sudrėkina. 
Kaukę paprasta uždėti ir nuimti. Užsidėjus kaukę, gali nevaržomai judėti. Tinka jautriai odai.

Vos po 15 minučių:
     - Oda išvaloma*.
     - Poros pastebimai sumažėja*
     - Oda sudrėkinama ** ir atrodo gaivesnė.
Po vienos savaitės***:
     - Odos tekstūra atrodo dailesnė;
     - Veido oda atrodo švaresnė.

Kaip naudoti?
Išlankstyk kaukę. Švelniai uždėk kaukę ant nuvalytos veido odos. Pakoreguok kaukę pagal veido kontūrus.
Palik 15 minučių. Nuimk kaukę. 
Kaukės likučius švelniai įmasažuok į odą arba nuvalyk vatos diskeliu. 
*Asmeninis įvertinimas: 86 moterys, priemonės panaudojusios vieną kartą.
** Instrumentinis tyrimas, 24 moterys.
***Naudojant kaukę 3 kartus per savaitę

"Purifying and Hydrating Mattifying": Juodoji lakštinė veido kaukė su juodąja anglimi, juodąja arbata ir hialurono rūgštimi į blizgesį linkusiai odai. Ši naujoji revoliucinė lakštinės veido kaukės technologija buvo įkvėpta Azijos šalių veido priežiūros ypatumų, kada veido oda yra vienu metu ir valoma, ir drėkinama. Tai leidžia išvalyti veido odą nuo nešvarumų, tačiau jos neišsausinti. Inovatyvioje juodojoje veido kaukėje gausu anglies, kuri šimtmečiais buvo naudojama valomosiose grožio priemonėse. Juodoji anglis pasižymi ypatingomis sugeriamosiomis savybėmis ir intensyviai šalina nešvarumus.

Atraskite sau geriausiai tinkančią juodąją veido kaukę:
Į blizgesį linkusiai odai: valomoji, drėkinamoji juodoji kaukė, suteikianti odai matinį efektą, su juodąja anglimi, juodąja arbata ir hialurono rūgštimi.
Nauja revoliucinė juodoji kaukė ne tik valo, bet ir drėkina odą. Juodosios arbatos ekstraktu papildyta kaukė į blizgesį nuo riebalavimosi linkusiai odai suteikia matinį efektą, ją išvalo ir sudrėkina. 
Kaukę paprasta uždėti ir nuimti. Užsidėjus kaukę, gali nevaržomai judėti. Tinka jautriai odai.

Vos po 15 minučių:
     - Oda išvaloma*.
     - Veido oda įgauna matinį efektą*.
     - Oda sudrėkinama ** ir atrodo gaivesnė.
Po vienos savaitės***:
     - Odos tekstūra atrodo dailesnė;
     - Veido oda atrodo švaresnė.

Kaip naudoti?
Išlankstyk kaukę. Švelniai uždėk kaukę ant nuvalytos veido odos. Pakoreguok kaukę pagal veido kontūrus.
Palik 15 minučių. Nuimk kaukę. 
Kaukės likučius švelniai įmasažuok į odą arba nuvalyk vatos diskeliu. 
*Asmeninis įvertinimas: 86 moterys, priemonės panaudojusios vieną kartą.


Pirmiausia norisi pradėti nuo to, kad kompanija tikrai pasistengė pakuočių dizaine: juodos spalvos vienkartiniai plastikiniai maišeliai papuošti pagrindinių ingredientų paveikslėliu atrodo itin kokybiškai, patraukliai. Visuomet, kalbant apie Garnier pakuotes norisi pabrėžti, kad investuojama į vizualą ir dizaino prasme nestovima vietoje. Patrauklu, šiuolaikiška, gražu ir skoninga.

Kvapas. Abiejų kaukių sudėtyse naudojamos kvapiosios medžiagos, bet nepasakyčiau kad turi kažkokį konkretų kvapą ar kvepia labai jau skaniai. Su dumbliais man kvepia vyriškomis odos priežiūros priemonėmis, kažkaip vyriškai, o su arbata - net nežinau, primena korėjietiškų kaukių ar tradicinį lakštinių veido kaukių kvapą.

Konsistencija. Juodas medžiagos lakštas, prisotintas veikliosiomis medžiagomis. Džiaugiuosi, kad to skysčio čia daug, jis nėra glitus, tad ir tos, kurios nemėgsta glitumo, šiose kaukėse gali jo nesibaiminti.


Sudėtis: 
"Purifying and Hydrating Pore-Tightening": Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, PEG-32, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PVM/ MA Copolymer, Papin, Potassium Hydroxide, Glyceryl Acrylate/ Acrylic Acid copolymer, Sodium Hyaluronate, Ananas Sativus Fruit Extract/ Pineapple Fruit Extract, P-Anisic Acid, Alcohol, Propanediol, Sucrose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Capryloyl Salicylic Acid, Xanthan Gum, Fucus Vesiculosus Extract, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum.

"Purifying and Hydrating Mattifying": AquaPropylene Glycol, Glycerin, PEG-32, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PVM/ MA Copolymer, Papin, Potassium Hydroxide, Saccharomyces/ Xylinum/ Black Tea Ferment, Glyceryl Acrylate/ Acrylic Acid Copolymer, Sodium CitrateSodium HyaluronateAnanas Sativus Fruit Extract/ Pineapple Fruit Extract, P-Anisic Acid, Alcohol, PropanediolHydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Capryloyl Salicylic Acid, Citric AcidXanthan Gum, Biotin, Potassium SorbatePhenoxyethanol, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia norisi pradėti nuo veido kaukių formos. Su visomis korėjietiškomis turiu problemą dėl per trumpos ir per plačios nosies srities, per mažos burnos ir per arti esančių angų. Garnier kaukės man gana gerai tiko ir nesukėlė nepatogumų bandant atitaikyti į iškirptas angas. Na taip, mano nosies galiukas tradiciškai šiek tiek išlenda, bet mano nosis ilga, labai ilga, todėl čia visai normalu.

Kiek neįprasta ir juoda kaukės spalva, tačiau šiuo metu spalvotos kaukės tampa vis populeresnės. Galiausiai, neįprastos spalvos produktus naudoti visuomet smagiau, nei įprastus.

"Purifying and hydrating pore-tightening"

Deja, kad ir kaip džiugintų forma, bet poveikiu aš turiu priekaištų. Anksčiau niekad nefotografuodavau prieš ir po, bet nuo šiol visai norėčiau tai daryti - manau vizualiai daug aiškiau, kiek vienas ar kitas produktas daro, kai pamatai, kaip oda atrodo prieš ir po naudojimo. Tad jei jums būtų įdomu matyti kaukių "prieš" ir "po", būtinai pakomentuokite apačioje. Na, jei jums tai neaktualu, man asmeniškai daug lengviau paruošti įrašą be tokių nuotraukų.

Tad kalbant apie efektą - tik užsidėjus jaučiu malonų gaivinantį jausmą, kuris būna bene su visomis tokio tipo kaukėmis. Iš pradžių atrodo, kad kaukė ir drėkina, bet po abiejų, nuėmus ir nudžiūvus odai, jaučiamas ne tempimas, bet paviršinis keistas odos įsitempimo jausmas - būtinai reikia drėkiklio!

"Purifying and hydrating mattifying"

Tikriausiai toks poveikis būtų viskas, kas nutiko naudojant kaukes. Mažoka?! Man irgi taip pasirodė... Viena kaukė dar žada matizuoti, kita sumažinti poras ir abi be išimties - valyti. Jokio, pabrėžiu, jokio valomojo efekto čia tikrai nėra! Porų kaukė nemažina - jos visiškai tokios, kokios buvo ir tokios pat nešvarios (na, mano nosies poros šiek tiek kemšasi), kaip ir prieš kaukę! O apie matizuojančią - nemačiau aš jokio rimtesnio matinio efekto - veidas po kaukės atrodė lygiai taip pat, kaip ir prieš!

Suprantu, kad mano veido oda nėra tinkamiausio tipo šioms kaukėms. Pagal pažadus turėtų geriausiai tikti jaunai ir/ ar mišriai, galbūt riebiai odai, o maniškė tai brandi ir sausa. Bet, aš netikiu, kad kaukės geba net ir tinkamam tipui padaryti kažkokią matomą ar jaučiamą naudą (apart jau minėto odos gaivinimo). Tad ne, tikrai ne, nieko gero čia nėra - ir nors dauguma parduotuvių dabar šioms kaukėms siūlo dideles nuolaidas, nemanau, kad jos vertos dėmesio. Mano verdiktas yra ne!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai