LIERAC Laboratoires Paris "Lift Integral" stangrinamieji dieninis, naktinis veido kremai ir paakių bei akių kontūro serumas

Mano oda pastarąsias keletą savaičių, nepabijosiu pasigirti, atrodo iš tiesų nuostabiai. Visai nesenai lankiausi pas kosmetoogę, kuri taip išgyrė mano odą, kad pasijaučiau ne kaip trisdešimtmetė, kamuojama pirmųjų amžiaus raukšlių, o gerokai jaunesnės odos savininkė. Galite patikėti, kad nebeturiu ryškesnių raukšlių? O mano oda buvo prilyginta 20-24 metų merginos odai? Wow, iš tiesų wow... ir tikiu, kad didžiulės įtakos tokiems rezultatams padarė naudojamas ir labai pamiltas Lierac kremas, tiksliau trys jų, apie kuriuos noriu šiandien jums papasakoti.

Tiesa, man labai gaila, kad neperdariau šito kremo nuotraukų ir nesu patenkinta nuotraukų kokybe ir estetika, bet tiek jau to - šiam kartui tebūnie. Mat net ir norėdama - negalėčiau... dieninio kremo nebėra...

"Gyventi verta tik reiškiant gyvenimui beribius reikalavimus."
A. Blokas


Produktas: LIERAC Laboratoires Paris "Lift Integral" stangrinamieji dieninis, naktinis veido kremai ir paakių bei akių kontūro serumas
Gamintojas: "Ales Groupe Laboratoires LIERAC". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: stangrinti, stabdyti veido odos ir srities aplink akis senėjimą, mažinti raukšles
Tinkamas tipas: brandžiai
Labiausiai patiko: poveikis raukšlės ir odos stangrumui
Labiausiai nepatiko: nemaža kaina
Tūris: aš turiu mini pakuotes: kremų po 15 ml kiekvieno; paakių serumo - 3 ml. Įsigyti galima: kremus po 50 ml pakuotėse, paakių ir vokų serumą - 15 ml pakuotėje
Kaina: dieninio - 50 ml 74,99 EUR; naktinio - 78,99 EUR; paakių - 49,99 EUR
Kur gaima įsigyti: Eurovaistinėje
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas:
DIENINIS KREMAS: Veido kontūrą formuojantis stangrinamasis dieninis kremas. „Lierac“ laboratorijos naujovė: unikalus veikliųjų medžiagų junginys, suteikiantis odos pakėlimo (patempimo) efektą tarytum po veido injekcijų. Sustiprintas odos senėjimą stabdantis veikimas: „HYALU-3“ koncentratas - išskirtinis „Lierac“ ingredientas, kuris padidina hialurono rūgšties koncentraciją 3 odos lygiuose.
   Rezultatas: oda sustangrinta, tarytum pakelta, veido kontūrai atgavę aiškius bruožus, odos apimtis atstatyta, raukšlės sumažėjusios.
Aktyvi sudėtis su staigiu stangrinamuoju poveikiu.
   Linijos kvapai: lengvos natos laukinių uogų, sandalmedžio, frezijų ir jazminų.
Naudojimas: tepti ant švarios odos ryte.


NAKTINIS KREMAS: Veido kontūrą formuojantis stangrinamasis naktinis kremas. „Lierac“ laboratorijos naujovė: unikalus veikliųjų medžiagų junginys, suteikiantis odos pakėlimo (patempimo) efektą tarytum po veido injekcijų. Sustiprintas odos senėjimą stabdantis veikimas: „HYALU-3“ koncentratas – išskirtinis „Lierac“ ingredientas, kuris padidina hialurono rūgšties koncentraciją 3 odos lygiuose.
   Rezultatas: oda sustangrinta, tarytum pakelta, veido kontūrai atgavę aiškius bruožus, odos apimtis atstatyta, raukšlės sumažėjusios.
Aktyvi sudėtis su staigiu stangrinamuoju poveikiu.
   Linijos kvapai: lengvos natos laukinių uogų, sandalmedžio, frezijų ir jazminų.
Naudojimas: tepti švarią odą vakare.

PAAKIŲ IR VOKŲ SERUMAS: Itin koncentruotas akių kontūro bei akių vokų serumas. „Lierac“ laboratorijos naujovė: unikalus veikliųjų medžiagų junginys, suteikiantis odos pakėlimo (patempimo) efektą tarytum po veido injekcijų. Sustiprintas odos senėjimą stabdantis veikimas: „HYALU-3“ koncentratas – išskirtinis „Lierac“ ingredientas, kuris padidina hialurono rūgšties koncentraciją 3 odos lygiuose.
   Rezultatas: oda sustangrinta, tarytum pakelta, , odos apimtis atstatyta, raukšlės sumažėjusios.
Aktyvi sudėtis su staigiu stangrinamuoju poveikiu.
   Linijos kvapai: lengvos natos laukinių uogų, sandalmedžio, frezijų ir jazminų.
Naudojimas: tepti paakių ir vokų sritis ryte ir vakare.


Kaip jau tikriausiai supratote, aš turiu mažesnes kremų pakuotes, negu esančios parduotuvėje. Taip, šituos kremukus gavau pasibandymui, tačiau mažesnis kiekis visiškai neturėjo įtakos priemonės įspūdžiui, tačiau apie tai kiek vėliau. Pirmiausia pradėsiu nuo pakuotės. Dauguma kompanijų, rinkdamiesi kosmetikos produktų dizainus (ypatingai prancūzų kompanijos, kaip kad ši), renkasi dizainui violetinę spalvą. Ši spalva asocijuojasi su prabanga, o šiuo atveju randu ir kitą paaiškinimą - linija skirta brandesnei odai, kas vėlgi, su violetiniu spalviniu dizainu labai labai asocijuojasi.

Visi kremai turi savo popierines pakuotes, ant jų rasime visą reikalingą informaciją. Vidinės pakuotės plastikinės, ko nesitiki iš tokios kainos kategorijos produkto, bet galbūt pilno dydžio pakuotės stiklinės? Man asmeniškai plastikas atrodo saugesnis variantas keliaujant, ypatingai vasaros metu, todėl nenusimenu. O estetiškai dieninis ir naktinis kremas atrodo kaip stiklinis, kai tarp vidinio ir išorinio sluoksnio yra nemažas tarpas ir skiriasi sluoksnių spalvos. Labai smagu, kad indeliai turėjo apsaugines folijas, kas visuomet garantuoja šviežiausią kremą iš gamintojo, tiesiai ant veido odos.

Paakių ir vokų serumo pakuotė mano atveju yra paprasta išspaudžiama tūbelė, tačiau visiškai nepanaši į įprasto dydžio pakuotę. Nežinau, kokiu principu veikia pilno dydžio šio serumo produktas, tačiau atrodo nepaprastai įdomiai.


Kvapas. Gamintojas sako, kad  turėtų būti lengvas laukinių uogų, sandalmedžio, frezijų ir jazminų natų kvapas. Tiesą pasakius aš  tikrai negaliu užuosti kažkokių tai natų, tačiau kvapas labai labai gardus. Tikrai jaučiasi vaisiai, tikrai jaučiasi mediena ir tikrai tas seksualus jazminų kvaas, kurį atpažinčiau tikriausiai bet kur. Tiesa, kvapas intensyvokas ir jaučiamas dar kelias valandas po kremo aplikacijos, tad išlieka ilgokai. Tiek kad jei dienos metu dažausi - kvapo nebejaučiu.

Konsistencija. Serumas paakiams ir vokams lengvai gelinis, drumzinai skaidrus. Veido kremų konsistencija labai panaši, abiejų turi riebumo, skiriasi spalvos - dieninis baltas, tuo tarpu naktinis turi rožinio atspavio.


Sudėtis:
Dieninio kremo: Aqua, Glycerin, Coco-Caprylate, Pentaerythrity Tetraethylhexanoate, Propanediol, C10-18 Trigycerides, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ammonium Acryoyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Cetearyl Alcohol, Nylon-12, PEG-12, PEG-75 Stearate, Dimethicone, Parfum, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Ceteth-20, Steareth-20, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Sucrose Palmitate, Yeast Extract, Tetrasodium EDTA, Maltodextrin, Kappaphycus Alvarezii Extract, Phenoxyethanol, Pisum Sativum (Pea) Extract, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Linoleate, Gardenia Taitensis Flower, Tocopherol, Sodium Citrate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tulipa Gesneriana Flower Extract, Khaya Senegalensis Bark Extract, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.

Naktinio kremo: Aqua, Ceteary Alcohol, Coco-Caprylate, Gycerin, Propanediol, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Squalane, Hydroxyethyl Acryates/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Glucoside, Sodium Stearoyl Glutamate, Parfum, Zingiber Zerumbet Extract, Dimethiconol, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Sucrose Palmitate, Citric Acid, Yeast Extract, Tetrasodium EDTA, Maltodextrin, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Phenoxyethanol, Pisum Sativum (Pea) Extract, Tocopherol Acetate, Sodium Hyaluronate,  Glycery Linoeate, Sodium Citrate, Tocopherol, Propylene Glycol, Tulipa Gesneriana Flower Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Khaya Senegalensis Bark Extract, Ethyhexylglycerin, Potassium Sorbate, CI 17200/ Red 33, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.

Paakių ir vokų serumo: Aqua, Gycerin, Pentylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Squalane, Albizia Julibrissin Bark Extract, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Sucrose Pamitate, Phenethyl Alcohol, Phenoxyethanol, Maltodextrin, Kappaphycus Alvarezii Extract, Tocopheryl Acetate, Yeast Extract, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Linoleate, Tetrasodium EDTA, Pisum Sativum (Pea) Extract, Citric Acid, Butylene Glycol, Tocopherol, Sodium Citrate, Tulipa Gesneriana Flower Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Potassium Sorbate, Khaya Senegalensis Bark Extract, Ethylhexyglycerin, Sodium Benzoate, Darutoside, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract.


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad veido kremai turi riebumo ir yra gana sunkūs - todėl riebesnei odai tikrai nepatiks. Tačiau vėlgi, šit linija skirta brandesnei odai. Senstant oda ima darytis sausesnė, todė riebesnės konsistencijos kremai tampa aktuaesni. Man konsistencija visai patinka ir nėra per sunki net vasaros metu. Vis gavoju, kaip geriau papasakoti apie visą liniją? Galbūt apie kiekvieną produktą atskirai?

PAAKIŲ IR VOKŲ SERUMAS
Paprastai kremai odai aplink akis skirti naudoti tik paakių sričiai, tačiau čia reiktų atkreipti dėmesį į tai, kad serumas tepamas ne tik paakiuose, bet ir ant pačio voko. Kam? Ant vokų taip pat susidaro raukšlelės, vokas taip pat pakrinta, tad reiktų tikėtis, kad serumas pakels ir pastangrins odą. Mane labai išgąsdino visai nedidelis priemonės kiekis ir dar prieš pradedant naudoti galvojau, kad tikrai nepakaks efektui pamatyti. Tačiau mano nuostabai efektas pasimatė vos po kelių panaudojimų.
Nežinančioms galiu papasakoti, kad mano paakiuose vis labiau ryškėjo raukšlelės, o juokiantis ar špsantis buvo labai akivaizdžiai matoma, kad man senai nebe nioika. Serumo kosistencija man pasirodė keistoka, bet oda labai greit viską sugerdavo ir nuoat "reikalavo" daugiau. Kiekvienai akiai reikdavo po porą nemenkų lašelių, kas man asmeniškai atrodo daugokai, tačiau rezultatu džiaugiausi dar labiau - sunaudojusi visą tūbelę pastebiu, kad visiškai nebeturiu smukių raukšlelių, o gilesnės ženkliai mažesnės. Atrodo, kad kremas tikrai sugebėjo įveikti raukšleles, pastangrinti suglebusią paakių odą ir gražinti bent kelis metus atgal. Oficialiai ir atsakingai norisi pareikšti, kad... tai pati geriausia paakių srities priemonė, kokią iki šiol esu naudojusi. Rezultatas greitas, raukšlės mažesnės, didžioji dalis jų visai dingo, paglebusi paakių zona vėl tapo stangri, na gerokai stangresnė nei prieš tai. Net ir vokų oda atrodė pastebimai geriau. Tiesa, nepasakyčiau, kad kažkaip teigiamai paveikė pajuodusius paakius - galbūt jie vos vos mažiau matomi, bet vis dar tokie pat tamsūs, kaip anksčiau.


DIENINIS IR NAKTINIS VEIDO KREMAI
Apie abu kremus norisi rašyti kartu, mat naudojant abi priemones vienoje srityje sunku atskirti, kur kurio kremo poveikis. Be to, abiejų konsistencija labai panaši, todė apie abu mano nuomonė labai panaši. Po pavasario mano veido oda buvo ir išberta, ir sudirgusi, ir papilkėjusi, ir pablebusi. Dar prieš naudojant kremą susitvarkiau su sudirgimais ir bėrimu, o pabebimas buvo likęs.

Naudodama abu kremus gana greit pastebėjau sustangrėjusią odą, šiai dienai nebėra likę jokio suglebimo, kontūrai akivaizdžiai ryškesni, o kažkokių nelygumų mažiau. Ženkliai jaunatviškesnė, pilnesnė ir stangresnė veido oda.


Visi šie trys produktai man labai patiko. Šiai dienai tai efektyviausi ir geriausi kremai, kokius esu kada naudojusi. Kremai iš tiesų geba stangrinti, ir gana greit stangrinti odą, pamažu naikinti raukšleles ir suteikti jaunatviško pilnumo veidui. Dieninį veido kremą jau esu baigusi ir tiesiogine to žodžio prasme iššluosčiau kiekvieną lašelį ir sutepiau ant veido. Įsimylėjau. Paakių kremo pakuotę galoju dar perkirpti ir likučius iškrapšyti lauk. Na labai labai labai patiko ir paiko nepaprastą įspūdį.

Vienintelis didesnis trūkumas mano akimis yra kaina. Ar mokėtumėt 70-80 eur už veido kremą? Šiuo metu mano kišenė to neeidžia, tačiau, jei galite sau leisti, ieškote veiksmingo kremo brandžiai odai - labai siūlau išbandyti. Aš įsimylėjau ir liūdžiu, šiandien sutepusi paskutinę dieninio kremo dozę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar taikomų nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktulus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Ech... Pažiūriu aš į šią firmą, padūsauju, pagalvoju, kad gal gal būtų gerai pabandyt, bet... kaina ne šiaip kandžiojasi - ji taip gerai nukanda piniginės gabalą...
    Tiesa, man lengva Alzhaimerio forma - jei rašei, primink, iš kur mėginukus gavai? Gal ten kur gavai jų dar yra? :D
    Aušra ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, oi, čia buvo bloggeriams skirti mėginiai, tad gauti jų neįmanoma :( Bet jei būtų galimybė, pati mielai įsigyčiau tokius, po 15 ml mažesnio kiekio kremus...
      Čia tikriausiai vidutiniam lietuviui nelabai įkandama kaina, ir nieko nepadarysi, bet... produktas nuostabus, dūsavau šiandien instagram, kad dieninis baigėsi :(

      Dabar bandysiu prieinamus ir pirmu įspūdžiu, labai labai gerus kremus, tai galbūt nebereiks dūsauti dėl šiuo metu nelabai įperkamų. ;)

      Panaikinti
    2. Taip ir pagalvojau :) Na, reiks nebent vaistinėse kokių mėginukų bandyt ieškot, jeigu turi ir duos :)

      O tai lauksiu tada, nes tokioj produktų gausoj sunku išsirinkti, ko nori ir kas bus geriausia :)

      Panaikinti
    3. Galbūt Eurovaistinė turi? Nors žinia, mėginius pas mus sunkoka gauti :(

      Būtinai papasakosiu, apie viską pasakoju, ką bandau, skaitytojams tereikia išsirinkti :D :D Žinoma, tas sunkiausia, bet, kai nueini į kokią Eurovaistinę kremo, galva nuo įvairovės sukasi :D Visi siūlo būt geriausi. Dažnai permetu akimis tą jau keturių metų turinį, ir susimąstau, kiek daug visko teko išbandyti, kol galiausiai atrandi tuos kelis perliukus, kurie tenkina kokybe ir kaina! Sekantis kremo įrašas nusimato teigiamai geras, spėju liepos viduryje jau bus :)

      P.S. Kaip keista, kad nebegaunu panešimų dėl naujų komentarų, tai nepastebėjau, kad yra atsakymas :( Atsiprašau, kad taip vėlai atsakau.

      Panaikinti

Rašyti komentarą