GARNIER Fructis Papaya Hair Food - atkuriamoji pažeistų plaukų kaukė, kondicionierius ir nenuplaunamas plaukų kremas viename

Didžiausias mano kompleksas ir galbūt vienintelis ryškesnis, likęs iš jaunų dienų vis dar yra mano plaukai. Aš jau senai pamilau savo kreivą ir ilgoką nosį, kreivus ir vampyriškai išlindusius iltinius dantis (kurie kartais nuotraukoje matosi man šypsantis), trumpą, neišreikštą liemenį, šiek tiek mažesnę nei norėčiau krūtinę... Tačiau plaukai... aš nesugebu jų susitvarkyti pati. Žinau, kad norint gerai atrodančių plaukų reiktų kasdien juos formuoti visokiomis putomis, lakais ir panašiais dalykėliais, tačiau... tuomet tai reiškia, jog vakare būtina viską išplauti lauk. Būtų visai neblogai, tik kita bėda - jei plaunu kasdien, net jei plaunu kas antrą dieną - mano plaukai dar labiau pasausėja ir atrodo bei jaučiasi kaip šiaudai. Tokiu atveju vėl reikalinga krūva priemonių, kad jie atrodytų padoriai... uždaras ratas, iš kurio jau keli metai esu pabėgusi ir nors plaukai neatrodo gerai, bet bent jau nėra itin sausi ir šiurkštūs.

Atrodo dar visai nesenai (kur tas laikas taip lekia...) iš Garnier gavau nuostabų siuntinį su naujiena mūsų plaukučiams - plaukų maistu, daugiafunkcine priemone, kuri gal būti naudojama tiek kaip kaukė, tiek kaip kondicionierius, tiek kaip nenuplaunamas plaukų kremas. Bandžiau, bandžiau, žaidžiau ir vėl bandžiau, uosčiau ir mėgavausi, o dabar rašau.
"Visas tiesas lengva suprasti, kai jos atrastos. Svarbu jas rasti."
Galileo Galilei


Produktas: GARNIER Fructis Papaya Hair Food - atkuriamoji pažeistų plaukų kaukė, kondicionierius ir nenuplaunamas plaukų kremas viename
Gamintojas: "Garnier-Loreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: plaukams - atkurti pažeistus plaukus, sumažinti vėlimąsi
Tinkamas tipas: pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: šiek tiek trūksta kaukės sunkumo
Tūris: 390 ml
Kaina*: 8,50 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima, pigu.lt ir kt.
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: 98 % formulės sudaro natūralios kilmės medžiagos. Kiti 2 % medžiagų užtikrina malonų naudojimą ir formulės apsaugą. Padeda išpainioti susivėlusius plaukus, užpildo suskilinėjusius galiukus ir atkuria plaukus.

3 NAUDOJIMO BŪDAI:

1. Kaip kondicionierių: ištepk drėgnus plaukus. Priemonė padės lengviau išpainioti susivėlusius plaukus ir juos atkurs.
2. Kaip kaukę: užtepk ant drėgnų plaukų, palaikykite 3 min. ir kruopščiai nuskalauk. Priemonė intensyviai pamaitins plaukus.
3. Kaip nenuskalaujamą priemonę: nedideliu kiekiu ištepk vidurinę plaukų dalį. Priemonė intensyviai pamaitins plaukus.

Visi Hair Food serijos produktai
Paveikslėlis iš ČIA

Didžiulė kaukės pakuotė paprasto, tvirto balto plastiko, tačiau skaniai viliojanti etiketės dizainu. Į akis negali nekristi lyg ir natūralesnė sudėtis ir pažadas 98% produkto natūralios kilmės. Galbūt labiau neįprasta tokiai kompanijai, kuriai šiaip jau nelinkusį į natūralumą. Lyg ir suvoki, kad tikriausiai tokiu būdu bandomas privilioti pirkėjas, ieškantis natūralesnių sudėčių. Ir nieko čia blogo, tik... aš asmeniškai plaukams niekad neieškau natūralesnių produktų (kad ir be to paties silikono), nes jie paprasčiausiai atrodo baisiai. Tad lyg ir kirbėjo viduje baimė - o kas bus plaukams nuo kaukės, kurioje nėra silikono?


Kvapas malonus, intensyvokas ir kvepia papajomis. Labai gardžiai. Ant plaukų išlieka kelias valandas po plovimo. Tiesa, būtent dėl kvapo sudėtyje matome tuos geltonus ir raudonus ingredientus - jie skirti užmaskuoti natūralų ir sustiprinti bei išlaikyti suteiktą papajišką kaukės kvapą.

Konsistencija nėra labai tiršta, labiau primena vidutinį kondicionieriaus tirštumą.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Carica Papaya Fruit Extract, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Glycine Soja Oil, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus Seed Oil, Coco-Caprylate/ Caprate, Cocos Nucifera Oil, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylic/ Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Tartaric Acid, Cetyl Esters, Potassium Sorbate, Salicylic Acid, Caramel, Linalool, Geraniol, Limonene, Parfum.

98% natūralios kilmės.
Be parabenų, silikonų, sintetinių dažiklių.
Tinka veganams.


Poveikis. Kaip jau tikriausiai supratote, priemonę galima naudoti keliais būdais. Išbandžiau visus tris ir jau išsirinkau mylimiausią. Man nepatiko kaukę naudoti nenuplaunamą kremą - daug geresnį rezultatą plaukams duoda įprasti aliejukai. Tad po kelių bandymų panaudoti tokiu būdu, tiesiog grįžau prie įprastų purškiklių ir aliejukų. 

Geriausi rezultatai pasimatė panaudojus priemonę kaip nuplaunamą kondicionierių ar kaukę. Kremas suteikia plaukams nepaprasto paklusnumo, švelnumo, minkštumo ir pakelia plauką, suteikdama jau apimties. Šiuo metu kaukes naudoju ne nuo ausų, bet gerokai aukščiau, maždaug porą centimentrų nuo šaknų, tad nežinau, ar tokį pakėlimo efektą duodų jei teptumėte žemiau.


Kadangi kaukės sudėtyje nėra silikonų ir nieko, kas apsunkintų jos konsistenciją - man šita kaukė labiau kondicionierius nei rimta kaukė. Trūksta to glotninimo efekto, plauko sunkumo. Plaukas nors ir mažiau, bet vistiek dar nori pūstis - ir galbūt tai yra tik vienas argumentas prieš šią kaukę! Mielai naudoju vietoj kondicionieriaus, negu kaukės ir... labai labai nerealus produktas - jau galvoju apie antrą, tik gal šį kart bandyčiau sausiems plaukams skirtą bananinę? Labai patiko - nebrangus ir net labai vertas dėmesio kondicionierius, o mažiau reikliems plaukams - ir plaukų kaukė. Panegirikos ir komplimentai iš mano vonios!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai