ESSENCE "Create & Transform" My Wonder >face< palette

Šiandien, kaip niekad pasijaučiau jums skolinga krūvą įrašų, galbūt todėl, kad beveik susitvarkiau savo visus tris grožio kampus ir pamačiau, kiek daug dar visko neapkalbėta ar per mažai išbandyta nuomonei. Atsidėliojau ir krūvą tokių, kurie jau senai tinkami dėti į įrašus ir pasakoti jums. Vienas iš tų dalykėlių yra Essence Create & Transform paletės, tiksliau paskutinė, veidui skirta paletė (apie lūpų ir akių paletes jau kalbėjome). Beje, šios paletės jau turi būti lengvai randamos Eurokos ir Drogas parduotuvėse! Pasižiūrim?

"Sąžine galima naudotis, bet panašiai kaip fantazijos ir skrandžio, jos negalima perkrauti."
R. L. Styvensonas


Produktas: ESSENCE "Create & Transform" My Wonder >face< palette
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: idėja sutalpinti reikiamus produktus į vieną paletę
Labiausiai nepatiko: neišlieka pakankamai ilgai
Tūris: 17,7 g
Kaina*: turėtų būti apie 8,99 Eur
Kur galima: Drogas bei Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Veidui skirta paletė su šilkinės tekstūros priemonės skirta susikurti unikalius makiažus - begalinės galimybės. Paletėje rasite 6 skaistalus, 3 kontūravimo atspalvius, 2 hailaiterius,  1 šlapią hailaiterį, ir 3 auksinius ir prizminius transformerius, skirtus dengti ant makiažo viršaus ir suteikti unikalias spalvas bei spindesį. Paletėje yra ir 1 makiažo šepetėlis transformeriams padengti. Išreikšite save!


Kaip visuomet tradiciškai norisi pradėti nuo paletės. Kaip ir kitos šios serijos paletės, ji nėra tvirta, plastikas labai plonas ir neatrodo, kad būtų saugus produktas keliaujant. O taip norėtųsi vietoj kelių veido produktų pasiimti tik vieną paletę... Paletė siaubingai tepli ir labai greit susibraižo, o ir produktai sudėti vienas šalia kito, tad norint turėti normaliai atrodančią, tenka nuolat ją valyti.

Dar paletėje man siaubingai trūksta veidrodžio pakuotės viduje - beveik visos paletės jį turi, ir natūralia iš tokios, lyg ir skirtos kelionėms, pilnos paletės nori šalia turėti veidrodį. Pati dažnai užsimirštu ir bandau pasižiūrėti į vidinę dangtelio pusę, ieškodama ten savo atspindžio pasidažyti. Gaila, tačiau kita vertus suprantu kodėl - gamintojas taupė pakuotei.

Kvapas būdingas veido priežiūros produktams, sausos pudros kvapas jaučiamas uostant iš pakuotės, tačiau dingsta dažantis.

Konsistencija šiek tiek skiriasi kiekvieno paletėje sudėto produkto. Visi atspalviai labai švelnūs, tačiau labiau pudriniai, turi mažiau drėgnumo. Tuo tarpu kartu esantis šlapiasis hailaiteris primena vazelino konsistenciją.


Sudėtis: 
Mica, Talc, Nylon-12, Dimethicone, Magnesium Stearate, Octyldodecanol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bis-Diglyceryl Polyacladipate-2, Cetyl Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

AND: Mica, Talc, Nylon-12, Dimethicone, Magnesium Stearate, Octyldodecanol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetyl Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Caprylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Alumina, Phenoxyethanol.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

AND: Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Stearate, Nylon-12, Octyldodecanol, Tin Oxide, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, CI 77491 (Iron Oxide), CI 77891 (Titanium Dioxide).

AND: Mica, Talc, Nylon-12, Dimethicone, Magnesium StearateOctyldodecanol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetyl Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Caprylyl Glycol, Aluminum Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 33360 (Red 30 Lake), CI 77007 (Ultramarines), CI 77492 (Iron Oxides).

AND: Mica, Talc, Nylon-12, Dimethicone, Magnesium Stearate, Octyldodecanol, Aluminum HydroxideSimmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf ExtractBis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetyl Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Aluminum Benzoate, Caprylyl GlycolTriethoxycaprylylsilane, Alumina, Phenoxyethanol, CI 15850 (Red 7 Lake), CI 45410 (Red 28 Lake), CI 77007 (Ultramarines), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77742 (Manganese Violet), CI 77891 (Titanium Dioxide)

AND: Mica, Talc, Nylon-12, Dimethicone, Magnesium Stearate, Octyldodecanol, Aluminum Hydroxide, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetyl Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Caprylyl Glycol, Aluminium Benzoate, Phenoxyethanol, CI 45410 (Red 28 Lake), CI 73360 (Red 30 Lake).

AND: Mica, Talc, Nylon-12, Dimethicone, Magnesium Stearate, Octyldodecanol, Aluminum Hydroxide, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetyl Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl StearateCaprylyl GlycolPhenoxyethanol, CI 15850 (Red 7 Lake), CI 73360 (Red 30 Lake), CI 77491, CI 77492 (Iron Oxides).

AND: Synthetic Fluorphlogopite, Mica, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Stearate, Nylon-12, Octyldodecanol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, CI 77491, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

AND: Caprylic/ Capric Triglyceride, Dimethicone, Synthetic Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Octyldodecanol, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, .

AND: Mica, Talc, Nylon-12, Dimethicone, Magnesium Stearate, Octyldodecanol, Aluminum Hydroxide, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2Cetyl Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Caprylyl Glycol, Tin Oxide, Phenoxyethanol, CI 77007 (Ultramarines), CI 77491, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

AND: Mica, Talc, Nylon-12, Dimethicone, Magnesium Stearate, Octyldodecanol, Aluminum Hydroxide, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetyl Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Caprylyl GlycolTriethoxycaprylylsilane, Aluminum Hydroxide, Alumina, Phenoxyethanol, CI 15850 (Red 7 Lake), CI 73360 (Red 30 Lake), CI 77007 (Ultramarines), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

AND: Synthetic Fluorphlogopite, Mica, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Stearate, Nylon-12, Octyldodecanol, Caprylyl Glycol, Tin OxideTriethoxycaprylylsilane, Alumina, Phenoxyethanol, CI 77891 (Titanium Dioxide)


Poveikis. Manau, kad paletėje esantis spalvų pasirinkimas yra labai sveikintinas ir gana platus. Nežinau kokiu tikslu pridėta nr.1 pudra - ji kūno spalvos ir neva skirta kontūravimui. Nelabai ji man su kontūravimu siejasi - bandžiau vos kartą ir kontūruoti ir veidui pafiksuoti, tai pastarajam tikslui dar dar. Tačiau nepasakyčiau, kad naudoju. 

Kalbant apie bronzatus - trys atspalviai yra daug (nr. 2 nr.3 nr.4), tačiau nė viena iš spalvų man nepatinka ir netinka naudoti po vieną - todėl maišau šias spalvas kartu ir tik tuomet dengiu ant veido odos.

Didžiausias paletėje skaistalų pasirinkimas - tarp penkių atspalvių lengva pasirinkti tinkamą, tik... kur dėti kitus netinkančius. Esu linkusi manyti, kad kas jau kas, bet skaistalų varijacijos tokiose paletėse ne geriausia mintis. Labai keistai atrodo nr.7 spalva ir netinka tokioms šviesiaodėms, kaip aš, beje nr. 8 lygiai tas pats. Žodžiu, su atspalviais tokio tipo paletėse reiktų atsargiai - dauguma jų labai keistai atrodo ant mano odos.

Hailaiterių paletėje net trys - du tradiciniai (rožinis ir šampaninis) ir šlapiasis, kuris pirmus kartus man visai nepatiko. Bet panaudojus ilgiau, būtent šiltuoju sezonu ir dienos metu tapo vienas mylimiausių. Neturėdamas spalvos jis suteikia odai sveikai švytinčios odos efektą be jokios papildomos spalvos - atrodo tas švytėjimas yra natūralus tavo odos dalykas.
Aš nemanau, kad tokio tipo hailaiteriui gerai būti vienoje paletėje su pudromis. Hailaiteris nusiteplioja kitų priemonių likučiais - lipdukas visiškai neapsaugo nuo produktų maišymosi. Galbūt, jei jau norima tokio tipo produkto paletėje, geriau būtų jam parūpinti tvirtai užsidarantį, plastikinį dangtelį? Arba iš viso nedėti į tokias paletes...


Na ir transformeriai, kuriuos galima dengti visur, kur norima. Deja, tai nėra hailaiteriai, ir padengus kaip hailaiterius, nelaiko pakankamai valandų bei greitai dingsta nuo veido odos. Man jie patinka, bet tik padengti ant įprasto arba skysto hailaiterio. Na o transformeriams skirtas šepetėlis yra visiška nesąmonė - toks šepetėlis labiau primena akių makiažo šepetėlius ir tikrai nesugeba paimti ir gražiai padengti veidui skirtos kosmetikos.

Didžiausi šios paletės trūkumai yra gana pudrinė konsistencija bei trumpas išlikimas. Įprastai bene visi produktai man išlieka darbo dieną - bent 8 val, bet čia, sakyčiau iki 6 valandų ir nė kiek ne ilgiau. Lengvai nusitrina ir dingsta nuo odos pakankamai greit. Ir jaučiasi, kad priemonės nėra geriausios kokybės. Pavieniai Essence produktai man geresni. O kalbant apie kitas šios serijos paletes - lūpų paletė man patiko labiau, tačiau akių šešėlių yra prastesnė nei veido paletė. Ar išbandyti? Manau kaina nedidelė, bandyti galima, tačiau didelės kokybės tikėtis neprotinga.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai