ESSENCE "Create & Transform" My Wonder > eye < palette - akių šešėlių paletė

Labas... tikriausiai galvojate, kur dingau? Paguldė mane gripas į lovą ir nėra jėgų iš jos pakilti, jau nekalbu apie bloginimą ar socialinius tinklus... Pabandysiu vis prisėsti prie įrašų, bet kol neatgausiu jėgų, na, nieko nenoriu ir negaliu žadėti... Na, o šiandien noriu pabaigti prieš kelias dienas pradėtą įrašą apie akių šešėlių paletę.

Pirmąjį įspūdį apie šias Essence paletes aš jums jau pasakojau filmuko formatu, tačiau žinia, pirmas įspūdis ne taip jau retai skiriasi nuo nuomonės po ilgesnio naudojimo, todėl labai norisi papasakoti plačiau, paminėti kas buvo gerai, o kas nelabai bei papasakoti, ar aš pirkčiau tokią paletę dar kartą. Šį kart į rankas paėmiau akių makiažui skirtą paletę ir pasakosiu apie ją. Iš pradžių labai norėjau pasakoti apie jas visas iš karto, bet... įrašas gautųsi labai ilgas, o jūs (kaip pastebėjau) itin ilgų įrašų nemėgtate, tad šiandien tik apie akių paletę.

"Tik bendroje laimėje galima rasti savo asmeninę laimę."
Tomas Hobsas


Produktas: ESSENCE "Create & Transform" My Wonder > eye < palette - akių šešėlių paletė
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: paletės dydis bei idėja
Labiausiai nepatiko: pigmentacija
Tūris: 27,2 g
Kaina*: turėtų būti apie 8,99 Eur
Kur galima įsigyti: kai pasirodys, turėtų pasirodyti Drogas bei Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 1,5-2/5

Ką žada gamintojas: akių makiažo paletė su švelnios ir minkštos tekstūros šešėliais skirta sukurti unikalius akių makiažus. Paletėje rasite 17 madingų akių šešėlių, 2 pudras antakiams bei 3 auksinius ir prismatinius transformerius, kurie skirti dengti ant akių šešėlių, kad sukurti neįprastą derinį. Paletėje yra 2 šepetėliai šešėliams ir transformeriams padengti Sukurkite savo magiją!


Nedidelio dydžio, plona paletės pakuotė atrodo gražiai ir kompaktiškai iš pirmo žvilgsnio. Tačiau atidžiau į ją pasižiūrėjus, na labai matosi, kad ji nėra itin kokybiška: plastikas atrodo pigus, o ir į keliones tokio plonumo ir tvirtumo paletės vežtis nenorėčiau - atrodo ima ir sulūš dangtelis ar nutiks kažkas negero. O ir paletei netyčia nukritus, tikriausiai produktas viduje sudužtų... Na labai jau netvirta atrodo, net ir palyginus su kitomis šios kompanijos paletėmis...

Paletėje viskas sudėta korio principu apvaliuose lizduose. Ant viršaus uždėta skaidri plastiko plėvelė nurodo, kur paletėje koks produktas: šešėliai, antakių pudra, transformeriai ar šepetėliai...Galbūt nelabai būtinas, tačiau gerai atrodantis dalykėlis. Paletėje pridėti ir du šepetėliai: kempinėlės formos šešėliams ir šepetėlio - transformeriams. Jeigu naudojate kempinės formos aplikatorius, tai čia jis visai neblogas, o šepetėlis - toks taip sau, nelabai su juo šešėlius padengsi, tad rekomenduočiau naudoti jau savo turimus makiažo įrankius. 

Paletėje man nepaprastai pritrūko didelio veidrodėlio ant dangtelio. Su juo būtų daug patogiau dažytis, o ir plastikinis dangtelis su juo būtų daug tvirtesnis. Apskritai paletė labai tepli, sunkiai nusivalanti, o kai patys šešėliai byra, bene po kiekvieno pasidažymo visą paletę tenka valyti... Jeigu jus, kaip ir mane erzina nešvarios paletės, tai reiktų nusiteikti, kad šitą teks valyti dažnai.


Kvapas. Kadangi dabar žiauriai sloguoju, visiškai nieko neužuodžiu, tačiau kiek pamenu - paletė neturi jokio išskirtinio kvapo ir primena tuos visus akių šešėlių kvapus, prie kurių jau esam įpratusios.

Konsistencija. Šiek tiek skiriasi vieni nuo kitų, kai kurie šešėliai ir transformeriai vidutiniški, tačiau visi be abejonės labai švelnūs, šilkiniai ir malonūs liesti. Bėda ta, kad didžioji dauguma šešėlių paletėje atrodo labiau pudriški, sausi, todėl ir byra itin stipriai ir intensyviai - dažantis pasklinda debesėliai!



Sudėtis: MICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BIS-DIGLYCERYL POLYACTLADIPATE-2, CETYL DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, CI 19140, CI 77491, CI 77492, CI 77891.

AND MICA, TALCDIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL.
May contain: CI 75470, CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77891.

AND MICA, NYLON-12, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CERA MICROCRISTALLINA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TOCOPHERYL ACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77891.

AND MICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, SIMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CETYL DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL.
May contain: CI 75470, CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742CI 77891.

AND MICA, TALC, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77499, CI 77510, CI 77742, CI 77891.

AND TALC, MICA, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77007, CI 77499, CI 77742.

AND MICA, TALC, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, CI 77492, CI 77510, CI 77891.

AND MICA, SILICA, DIMETHICONE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, SYNTHETIC WAX, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 42090, CI 77007, CI 77499, CI 77510, CI 77891.

AND TALC, MICA, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CETYL DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

AND MICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOLSIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OILTOCOPHERYL ACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CETYL DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.

AND MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ETHYLHEXYL PALMITATE, MAGNESIUM STEARATE, NYLON-12, OCTYLDODECANOL, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77891.

AND SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, MAGNESIUM STEARATE, NYLON-12, OCTYLDODECANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77499, CI 77891.

AND SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, MAGNESIUM STEARATE, NYLON-12, OCTYLDODECANOL, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDETRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, CI 77891.


Poveikis. Pirmu įspūdžiu man visai patiko šitos paletės idėja ir kompaktiškumas - atrodo įsimetei tokią paletę į keliones ir turi visas spalvas, gali keisti tekstūras su transformeriais ir žaisti su pagrindinėmis spalvomis. Tačiau... paletė pernelyg silpna keliauti, šešėliai stipriai byra, o priemonės kokybė po ilgesnio naudojimo mane nuvylė.

Įsivaizduokite, dažaisi sau, o nuo šepetėlių debesimis krenta pigementai ir nugula ant skruostų ir baldų... Be to, pasirodė keistoka, kad šviesiausio atspalvio lizdelyje jau matau spalvos dugną - nors kiekviename lizgelyje turėtų būti apie 1,23 g priemonės, tačiau šešėliai atrodo naudojasi greičiau nei vidutiniškai. Nepatinka man ir pridėti šepetėliai - su jais sunku dažytis ir rezultatas manęs netenkina.

Tačiau labiausiai erzina šešėlių pigmentacija. Ant vienos rankos pirštų galiu suskaičiuoti spalvas, kurių pigmentacija nebloga ir dažantis ant akių kažkas matosi: braukai, braukai su šepetėliu ir nieko ant voko vistiek nesimato, na gerai, labai minimaliai matosi. Prieš porą metų galbūt tokia šešėlių kokybe būčiau patenkinta, tačiau tik ne dabar, kai esu išbandžiusi itin geros pigmentacijos produktų. Ir ne, tai tikrai ne prasčiausia šešėlių pigmentacija, kokią esu bandžiusi. Tad gal labiau tiktų pradedančiosioms, kurios dar nemoka tinkamai išsklaidyti spalvų ir mokosi makiažo meno? Arba tik su šešėlių pagrindu, nes kitu atveju tiesiog neįmanoma išgauti panašaus intensyvumo į esančią paletėje.


Visą šį laiką šešėlius bandžiau be šešėlių pagrindo, todėl turiu pastebėti, kad be jo laikosi trumpai - geros 2-4 ir spalvos dar labiau nublunka ir tampa vos matomos... Nežinau nežinau, pavyzdžiui, šios paletės visos rožinės pigmentuotos prasčiausiai, apskritai vos matosi, o iš jų norėjosi tikėtis daugiausiai... Deja, deja, aš jums šitos patelės negaliu rekomenduoti, ir nors pirmas įspūdis buvo neblogas (naudojau gerai pigmentuotas mėlynas ir violetines), tačiau galutinė mano nuomonė prasta. Nerekomenduoju...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai