#43/2018 Grožio šiukšlynėlis. Vasario mėnesį baigiau...

Whu-hu, paskutinis žiemos mėnuo pagaliau baigėsi! Na, kalendorinis mėnuo, nes už lango vis dar kalnai sniego, o mintis apie pavasarį užspaudęs šaltukas... Tačiau sulaukus vasario pabaigos, ir pavasario darosi smagiau laukti... aš jau svajoju numesti tuos porą priaugtų kilogramų, išsivalyti langus, įkvėpti gaiviai ir maloniai šilto pavasario oro, išsivalyti spintą (gal šiemet filmuoti? 😆), pakeisti visas spalvas į ryškias, lengvas pastelines, visokias, tik ne juodas! Ech, šis pavasaris tikrai susuks galvas, tik tiek, kad jo dar reikia palaukti...

Tradiciškai pirmąją mėnesio dieną noriu jums parodyti ir pristatyti savo mėnesio šiukšles, tuščius, arba lauk metamus buteliukus, pakuotes, maišelius... žodžiu visą grožio šiukšlynėlį. Kviečiu tuštučių įrašui!

"Didžiausia garbė tenka ne tam, kuris niekada nesuklumpa, bet tam, kuris suklupęs pakyla."
Konfucijus



Kūnui

Tikriausiai šitų putų nebūčiau taip greit baigusi, jei ne mano mažylis, kuriam kiekvieno prausimosi metu reikia burbulių. Džiaugsmas apima žvelgiant į vaiko šypseną ir žaidimus vonioje... Grįžtant prie putų - jos man pasirodė gana saugios naudoti, negriaužia mažų akyčių (lyg ir, tačiau kiek pamenu, net patekus į akis mažylis niekad neverkdavo). Visgi man aktualiausia, kad nekenkia, nesausina mažiuko odos, nors ir nusivyliau kvapu. Pritrūko to stipresnio aromato susimaišius su vandeniu.
Nepaisant to, mielai pakartočiau dar kartą. Įdomu, ar yra kitų kvapų putų?

Man labai patinka tokios tabletės ir vienkartinės pakuotės idėja. Sunaudojai, išmetei pakelį, o ne palikai pradarytą, kad kvapas dar labiau nuvėstų... Tai antroji šios kompanijos tirpi vonios tabletė. Pirmoji mane nuvylė aromatu, o čia jis buvo stipresnis ir aiškiau jaučiamas - nors pritrūko iki pilnos laimės, bet patiko daug labiau.
Mielai pakartočiau ir daugiau šios kompanijos tablečių voniai. 

Keistokas produktas, kuris man ir patiko, ir nepatiko. Visai sužavėjo spalva, įdomiai keistas kvapas, normalus prausimas, didelis kiekis, bet visai nepatiko tirštumas bei didelė, nehigieniška pakuotė iš kurios produktą reikia kabinti pirštais lauk. Įdomūs potyriai... Net ir sunaudojusi pakuotę jaučiuosi dviprasmiškai - su kokybe viskas gerai, tačiau nors ir nemažai patikusių, bet buvo ir nepatikusių aspektų.
Nežinau, nieko prieš neturiu, bet gal kartočiau, o gal ir ne.

Plaukams

Kažkaip visai gailiuosi, kad įsigijau šituos dažus ir nusprendžiau išbandyti jų poveikį ant savo plaukų. Patogu tai patogu, bet aš šviesinu savo plaukus ne vienu lygiu, todėl dažai paprasčiausiai nesugebėjo iki galo išimti spalvos. Patogumui - taip, o va poveikis man nepatiko.
Nekartosiu, grįžtu prie mėgiamų variantų.


Tiek šampūnas, tiek kondicionierius mane labai maloniai nustebino. Šiaip aš per daug niekad nesitikiu iš šitos kainos kategorijos produktų plaukams, apart galvos plovimo bei lengvo kondicionavimo. Tačiau čia - wow! Ir suglotnina plaukus, ir suteikia švelnumo, minkštumo, mažina vėlimąsi. Kad labai atkurs plaukus nesitiki, bet kas kart džiaugdavausi rezultatu - ir tais atvejais, kai reikėjo gražios plaukų išvaizdos, visuomet iš vonioje esančių variantų, rankos siekdavo šitų. 
Labai maloni staigmena, kurią mielai pakartočiau.

Čia šampūnas, skirtas giliam galvos ir plaukų valymui. Man visai patinka, kaip jis palengvina plaukus ir suteikia jiems tokio malonaus lengvumo, tačiau galvos odos priemonė tikrai neišvalo ir nėra pajėgi tą padaryti. Sunaudojau, kaip įprastą šampūną pirmam galvos plovimui (plaukus plaudama juos šampūnu trenku du kartus, pirmasisi buvo skirtas šitam), dar ploviau makiažo šepetėlius ir tiesiog stengiausi sunaudoti, nes... nepateisina mano lūkesčių ir galvos odos tikrai neišvalo.
Ne, nekartočiau.

Rankoms ir kojoms

Jau niekam ne paslaptis, jog čia yra mano mėgiamiausias skystas muilas rankoms prausti: kreminė, itin maloni, tiršta tekstūra, labai malonus aromatas ir itin švelnus, bet efektyvus prausimas. Kas gali būti geriau?
Kartoju nuolat, tad mielai kartosime ir ateityje.

9. DO I POSLE kremas skilinėjančioms pėdoms, 150 ml
Gana lengvos tekstūros kremas, kuris tikrai padrėkina bei sušvelnina pėdų odą. Tačiau nemanau, jog poveikis būtų pakankamas labai išsusėjusioms ar suskeldėjusioms pėdoms. Poveikis toks labiau vidutinis, visgi, kremas mane nuolat erzino dėl konsistencijos atsiskyrimo į vandenuką ir baltą masę  - atrodo taip neturėtų būti ir jei priemonė būtų skirta bet kuriai kūno daliai, jos tikrai nebenaudočiau.
Pėdoms sunaudojau, tačiau antrą kartą nepirkčiau.

10. ATTIS Creamy gabalinis muilas su glicerinu ir lanolinu, 100 g
Paprastas gabalinis muilas, kurio naudojimo metu jutau, kad muilas iš tiesų pasausina rankų odą, jas tempia, norisi nuolat drėkinti rankas kremais. Nors ir prausia švariai, tačiau manau galima rasti ir mažiau sausinančių priemonių.

Veido odai
Pirmą kart taip stipriai kritikavau Uoga Uoga produkciją per visą naudojimo laikotarpį. Žinokite šitas prausiklis tikrai nevertas dėmesio, efekto iš jo mažoka, prausia nešvariai, naudojimas labai nepatogus... Nežinau, man čia niekas nepatiko ir labai gailiuosi, kad įsigijau šitą priemonę...

13. DAYTOX Clay Mask detoksikuojanti molio kaukė veidui, 20 ml
Dirgino odą su kiekvienu naudojimu, o ji dar ir tinka jautriai  odai, kaip teigia gamintojas! Tikrai netiks nei sausai, nei jautriai, ir galbūt nelabai ir normaliai veido odai. Apie kai kuriuos įrašus, po jų pasirodymo dar pergalvoju ir vis nerimauju, ar pakankamai objektyviai įvertinau rašydama balus? Man atrodo čia skyriau ženkliai per daug - nieko gero nepajutau, poveikis buvo blankokas, o erzinimas vis vertė nerimauti, kad kaukė tikrai ne man.
Nekartosiu, nepatiko.

Aš neįsivaizduoju, kokios pašalinės mintys turėjo suktis gamintojo galvoje, kai jis kūrė šitą kremą. Pirmiausia kvapas - baisus kvapas, smirdantis pigiais kvepalais ir niekur nedingstantis dar kelias valandas po padengimo, Galiausiai poveikis, kuris pernelyg silpnas ir paskiausiai sudėtis, dėl kurio mano odą sudirgino ir išbėrė! Visiškai netikęs kremas, kurio net priešui nerekomenduočiau. O su Bioten veido priežiūros produktas ir galutinai baigta.
Nekartosiu.

O šitos kaukės poveikis pasirodė neblogas: atgaivino, padrėkino, pašviesino, sušvelnino. Aišku, savų trukumų čia yra - apie viską labai išsamiai papasakojau įraše. Bet nepaisant to, tai būtų kaukė, kurios nebijočiau pakartoti, kai reikia neblogo veido gaivinimo.
Tikriausiai pakartočiau.

Visai neblogas serumas, kurio sudėtis rodo, kad hialurono koncentracijos sudėtyje yra gana daug. Iš ties per savaitę pastebėjau ir pagražėjusią, paskaistėjusią, drėgnesnę ir gražesnę savo veido odą. Apie poveikį raukšlėms per trumpą laiko tarpą kalbėti neprotinga, tačiau visai patiko ir manau kad vertas kartojimų produktas.
Tikriausiai pakartočiau.

Grožio smulkmenos

17. BELLA Cotton Wiping & Cleaning double side vatos diskeliai, 120 vnt.
Šituos kartoju bene nuolat ir jie man vieni mėgiamiausių, turintys itin gerą kainos ir kokybės santykį. Nedaugžodžiausiu - patinka, kartosiu.

18. BELLA Cotton kosmetiniai krapštukai, 100 vnt.
Tos pačios kompanijos kokybiški, tvirti, patogus, netyžtantys, optimalaus dydžio. Dažniausiai perku didesnio kiekio, tačiau ne visuomet pavyksta rasti jų po 200 vnt.
Mielai kartosiu.

19. MIRROLLA arbatmedžių aliejus, 25 ml
Šitą naudojau įvairiausioms buities reikmėms: gaivinti, valyti, atšviežinti kvapus, peršalus patepti pėdas... ir tik labai retais atvejais ant veido odos atsiradusio spuogelio. Tad sakyčiau, kad toks aliejus nėra labai būtinas mūsų namuose. Be to, šitas Mirollos man visai nepatiko - toks jausmas, kad būtų skiestas, nes kvapas lyg ir ne toks turėtų būti...
Nežinau, kartosiu, bet ne dabar.

20. MÖLLER'S Dobbel Immunity žuvies taukų kapsulės, 100 kaps.
Kol sąžiningai naudojau tabletes ir nesimuliavau, jaučiau, kad imuninė sistema stipresnė ir atsparumas ligoms didesnis. Manau, kad žuvų taukai niekad nepamaišo šaltuoju metų laiku - tačiau be abejonės, daug naudingiau ir ekonomiškiau gerti skysto pavidalo žuvų taukus. Jų pakanka vos vieno arbatinio šaukštelio, kai tai pačiai dozei omega 3 gauti prireikia bent 3-4 kapsulių. Tai vis galvoju, tikriausiai reikės priprasti prie nemalonaus taukų skonio ir gerti juos.

Dekoratyvinė kosmetika

21. REBEL "Smokey Eyes" akių šešėlių paletė
Labai man šita paletė patiko kai įsigijau, tačiau jai jau nemažai metų. Jei nesumeluosiu, pirkau 2013, įrašą dariau 2014. Tai jau bus penkmetis! Galbūt dar prisiversčiau naudoti, bet nuo amžiaus šešėliai nebeduoda pigmento ir visiškai nebedažo. Šiek tiek gaila, tačiau džiaugiuosi, kad iš 16 atspalvių pilnai baigiau net 9-nis! Dar trys tik nedidelio kiekio. Tais laikais, kai dažytis ne itin mokėjau man patiko, tačiau šiai dienai šitos paletės nebekartočiau.

22. SO...? "Vanilla & Cherry" lūpų balzamas "So...? Sinful", 10 ml
Nepatinka man šitie balzamai... išmetu pusę indelio lauk ir esu linkusi manyti, kad tai prasčiausias balzamas, kokį esu naudojusi: priemonė nei pakankamai drėkina (iš viso beveik nedrėkina lūpų) nei duoda kokį kitą poveikį... Skaniai kvepia, tik tiek - galbūt jaunoms mergaitėms pasiteplioti ir visai nieko, bet man jokio įspūdžio nepaliko. Visai nepatiko.
Nekartočiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai