SLEEK Face Form Contouring & Blush palette - skaistalų, bronzinės pudros ir hailaiterio paletė "Light"

Sleek paletę aš turiu jau senokai ir kelios jūsų klausėte manęs, kodėl apie ją nėra apžvalgos ir ar iš viso ruošiuosi ją daryti. Tiesą pasakius nesiruošiau, tačiau... iškilus jūsų klausimams, visuomet stengiuosi į juos atsakyti išsamiau, tad tokia apžvalga tiesiog turėjo išvysti dienos šviesą.

Šitą Sleek paletę aš pirkau internetu, ir kiek pasvarsčiusi tarp šviesiai ir vidutinio tamsumo odai, išsirinkau šviesiai, ir tik paskui pastebėjau, kad siūloma ir itin šviesiai odai. Žodžiu, vis dar nesu tikra, ar spalvos mano, bet apie kokybę galiu papasakoti. 

"Pagrindinė žmonių giminės progreso kliūtis yra žmonių giminė."
Donas Marquis


Produktas: SLEEK Face Form Contouring & Blush palette  - skaistalų, bronzinės pudros ir hailaiterio paletė "Light"
Gamintojas: "Sleek Makeup" Didžioji Britanija. Pagaminta Taivane
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui kontūruoti
Tinkamas tipas: šviesiai odai
Labiausiai patiko: paletės pakuotė, idėja, kompaktiškumas, spalvų išdėstymas
Labiausiai nepatiko: bronzato formulė
Tūris: 20 g
Kaina*: 13,99 EUR
Kur galima įsigyti: top beauty, pigu.lt, parfumeria.lt
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: Sleek Makeup Face Form paletėje rasite kontūravimo pudrą, spindesio suteikiančią pudrą ir skaistalus / bronzantą. Ši daugia-funkcinė makiažo paletė - viskas ko reikia tobulo makiažo užbaigimui vienoje kompaktiškoje dėžutėje su veidrodėliu. 


Visų pirma, labai noriu pagirti šitos paletės pakuotę: itin kompaktiška, nedidelė, tačiau viduje atrodo erdviai. Didelis veidrodėlis labai patogus dažantis. Spalvos sudėtos gana dideliuose lizduose, ir nors tarpeliai tarp jų siauri, tačiau gana aukšti, tad produktai nesimaišo tarpusavyje. Paletė gana plona, tačiau atrodo itin saugi, patogi kelionėse ar tiesiog įsimesti į rankinę. 

Na, ir žinoma, kaip ir visos Sleek paletės - atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kuri šiaip jau man visai neišvaizdi ir tikrai neįkvepia produktui. Būtent vidinis paletės vaizdas ir buvo didžiausia paskata įsigyti priemonę.


Kvapas. Tikrai jaučiamas, ir sakyčiau vidutinis, bet tik uostant iš pakuotės. Būdingas tokio tipo priemonėms.

Konsistencija. Labai švelni liečianti ir sakyčiau labai gero santykio tarp sauso ir drėgno. Toks geras drėgnumo pojūtis, nei per sausa, nei pernelyg kremiška.


Sudėtis:
BRONZINĖS PUDROS: Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Nylon-12, Dimethicone, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polymethyl Methacrylate, Magnesium Stearate, Jojoba Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 73360.

HAILAITERIO: Mica, Zea Mays (Corn) Starch, Nylon-12, TalcDimethicone, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Silica, Dimethicone, Magnesium Stearate, Zinc Oxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Chloroxylenol.
May Contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 73360, CI 15985.

SKAISTALŲ: Mica, TalcDimethicone, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2Pentaerythrityl Tetraisostearate, Nylon-12, Magnesium Stearate, Jojoba  Esters, Dimethicone, Polyethylene, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
May Contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850:1, CI 73360, CI 15985, CI 77742.


Poveikis. Man tiesą pasakius nelabai patinka spalvų pasirinkimas ir derinimas tarpusavyje: bronzinė pudra keisto, molį primenančio atspalvio, kuris man visuomet atrodo keistokai net ir intensyviai išretušavus spalvą. Hailaiterio blizgutis kiek per stambus, tačiau tik žiūrint iš arti, tuo tarpu iš toliau kreminės spalvos hailaiteris atrodo visai gerai, bet... na ne pats tobuliausias, kokį esu kada naudojusi.

Tuo tarpu skaistalai man atrodo lyg būtų iš '90-tųjų. Barbiška rožinė spalva intensyviai spindi ir manau labiau tiktų šešėliams, nei skaistalams. Apskritai, net ir labai labai išretušavus, aš nesu tikra dėl atspalvio. Skaistalai šioje paletėje spalviniu atžvilgiu yra didžiausias nusivylimas.

Tačiau kalbant apie padengimą, tiek skaistalai, tiek hailaiteris labai gražiai ir tolygiai dengiasi. Kodėl išskyriau bronzinę pudrą? Aš nesuprantu, kas su ja negerai - ar tai pigmentacija, ar pati formulė, bet man bronzinė pudra lyg ir spyriojasi sklaidoma, lyg ir norėtų netolygiai skirstytis. Nors... su trupučiu daugiau pastangų pavyksta išgauti visai neblogą variantą. Visgi, bronzato padengimas man sudėtingiausias ir kliūva labiausiai. Užtat negaliu nepagirti fakto, kad priemonės praktiškai nesukuria atskirų dalelių ir nebyra.


Kalbant apie išlikimą, tikrai nesakysiu, jog išlieka visą dieną - na neišlieka. Spalvos dienos eigoje pablunka, hailaiteris sukrenta į "žąsies kojeles" ir paryškina raukšleles.

Ilgai galvojau, kaip gi vertinti šią paletę? Man patinka konsistencija, man patinka nebyrėjimas, kompaktiškumas ir neblogas rezultatas tik pasidažius. Tačiau su bronzatu kažkas negerai, paskirstymui reikia pastangų, o spalvų pasirinkimas atrodo keistokas... Tad, manyčiau toks vidutinis produktas, yra trukumų, yra privalumų ir esu linkusi manyti, kad merginoms arba patiks, arba ne, priklausomai nuo kiekvienos pomėgių ir prioritetų. Aš naudoti naudosiu, bet paletė tikrai nepaleis mano mylimiausių veido kontūravimo priemonių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai