HELEN SEWARD Mediter Reforce Detoxifying Tonic 1/T tonikas silpniems, slenkantiems plaukams

Dar rudenį, kai dariausi galvos odos tyrimą, man buvo rekomenduotas Helen Seward tonikas plaukams tam, kad išvalyti šiek tiek pasikimšusią mano galvos odą. O galvos odą užkimšau nuolat, su kiekvienu galvos plovimu naudodama įvairias aliejines kaukes labai labai ilgą laiką (beveik 2 metus), siekdama sustiprinti plaukus ir išvengti stipraus plaukų slinkimo permainingu nėštumo, paskui ir pirmaisiais metais po gimdymo. Išvengiau, bet va galvos odą lengvai niežėjo, norėjosi kasytis - lengvai užsikimšo galvos poros. Nors situacija nebuvo tragiška, tačiau nusprendžiau imti ir išbandyti toniką bei pasižiūrėti, kaip pasikeis situacija ir kokio poveikio sulauksiu.

"Pripažinęs savo silpnumą, žmogus tampa stiprus."
O. de Balzakas


Produktas: HELEN SEWARD Mediter Reforce Detoxifying Tonic 1/T tonikas silpniems, slenkantiems plaukams
Gamintojas: "ICSEA". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: valyti galvos odą, skatinti plaukų augimą ir stabdyti slinkimą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: valo galvos odą
Labiausiai nepatiko: sausina plaukus
Tūris: 125 ml
Kaina*: 23,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas (internetinėje parduotuvėje)
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Tonikas silpniems, slenkantiems plaukams. Detoksikuojančio poveikio tonikas gali stimuliuoti ir giliai valyti galvos odą. Sudėtyje esantys europinių kenių eterinis aliejus, pipirnių ekstraktas ir DETOX kompleksas padeda išvalyti galvos odą ir plaukus, apsaugoti nuo žalingo aplinkos poveikio. Taip pat gali stimuliuoti galvos odos mikrocirkuliaciją, skatinti plaukų augimą bei sumažinti jų slinkimą. Dermatologiškai patikrintas.
Naudojimas: naudoti prieš galvos plovimą. Priemonę purkškite ant sausų plaukų ir tiesiai ant galvos odos, įmasažuokite. Leiskite priemonei veikti kelias minutes. Po šios priemonės rekomenduojame naudoti tos pačios linijos šampūną ir koncentruotą priemonę mažinančią plaukų slinkimą.


Pirmiausia noriu pradėti nuo pakuotės tonikas atkeliavo kartoninėje pakuotėje, kurioje toniko plastikinis buteliukas. Dizaine vyrauja skaniai mėlyna spalva ir apskritai visas dizainas atrodo profesionalus ir gražus. Tačiau pripažinsiu, kad reikiamą informaciją, jei ne vertimo lipdukas, būtų sunkoka rasti tarp gausybės užrašų skirtingomis kalbomis.

Priemonė dozuojama ant buteliuko užsuktu purškikliu, kuris produktą dozuoja itin smulkia dulksna. Manau, kad tokiai priemonei purškiklio anga per maža - kai reikia ištrinti visą galvos odą produktu, tenka pavargti kol paskirstau reikiamą produkto kiekį... Ir man dozavimo būdas visai nepatinka, erzina ir užtrunka palyginus ilgai. Produktą šiaip ant plaukų reikia laikyti 5 minutes, bet... kol paskirstau visur tas laikas jau senai būna praėjęs.

Kvapas man irgi nepatinka - jis stiprus, primena vyriškus ir tiesiog baisiai smirda. Šiaip aš nesu prieš vyriškus kvapus, bet ir ten, kvapas kvapui nelygus - jei vieni vyriški malonūs, tai nuo kitų... Brr... gerai kad tai nuplaunama priemonė, tad ir kvapas neišlieka ilgai.

Konsistencija skaidri, bespalvė, vandens skystumo.


Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., Abies Alba Leaf Extract, Lepidium Sativum Sprout Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Lecithin, Parfum, Limonene.


Poveikis. Jums jau minėjau, kad paskirstymas ir produkto padengimas yra labai sunkus ir lengvo darbo čia tikėtis nereikia. Tą laiką, kol priemonė yra ant galvos odos jokių pojūčių nėra, išskyrus tą nemalonų kvapą.

Priemonė šiaip skirta stiprinti plaukus bei sumažinti jų slinkimą, tačiau kartu ir išvalyti galvos odą. Prieš įsigyjant šią priemonę plaukus tyriau aparatu, kuris parodė pavienių svogūnėlių apsinešimą, tačiau iš esmės situacija nebuvo tragiška. Vienintelis požymis, rodantis, kad ne viskas tvarkoje, buvo sustiprėjęs galvos odos niežulys. Tad siekiant jį palengvinti su kiekvienu plovimu, mėnesį laiko naudojau toniką. Turiu pripažinti, kad galvos niežėjimas ėmė mažėti, galiausiai visiškai dingo. Todėl aš linkusi sau daryti išvadą, kad tonikas veiksmingas valant odą. Tačiau kalbant apie slinkimo mažinimą, plaukų stiprinimą ar augimo stimuliavimą aš neturiu ką pasakyti - tokių efektų visiškai nepastebėjau.

Nors va, mano vyrui šita priemonė nė kiek nepagelbėjo - su kiekvienu plovimu jo galvos odos būklė darėsi vis prastesnė ir sukeldavo vis daugiau pleiskanų. Todėl jo situacijai šitas tonikas nė kiek nepadėjo...

Kalbant apie priemonę, nors ji veiksminga, tačiau aš tiesą sakant gailiuosi ją pirkusi... Ta prasme, su ja daug vargo, labai daug vargo, ji nemaloniai kvepia, yra brangi. Galiausiai nebuvo tas poveikis toks jau stebuklingas. Išsivaliau per kokius 8 kartus, bet antrą kartą tikrai nepirkčiau. O va konsultantės, tiriančios galvos odą, šitą produktą rekomenduoja naudoti nuolat, darant mėnesio pertrauką tarp gydymų. Na ne, nesu patenkinta efektu už pinigus, kuriuos sumokėjau...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai