H&M Eye Colour palette - akių šešėlių paletė "Aubergine Dream"

Mane, kaip tikriausiai ir jus, mano mieli skaitytojai, dažnai paveikia kitų merginų rekomendacijos apie nuostabius produktus, kurie yra tokie puikūs, kad mes tiesiog privalome išbandyti. Gaila, tačiau nepamenu, kas taip gražiai kalbėjo ir taip išgyrė H&M akių šešėlių paletes, tačiau paveikta tų gyrimų, išgyrimų, tiesiog užsimaniau išbandyti! Kantriai laukiau, kol turėsiu galimybę apsilankyti Vilniaus parduotuvėje ir nusipirkti. Apsilankiau, nusipirkau... Iš trijų atspalvių išsirinkau baklažainę, su raudonai violetiniais atspalviais paletę (dabar galvoju, kad geriau būčiau ėmusi 'Nude' atspalvio) ir šiandien noriu apie ją papasakoti bei šiek tiek plačiau pakalbėti kas ir kaip.

"Gebėjimas suvokti žmogaus sielą yra brangi dovana."
N. Gogolis


Produktas: H&M Eye Colour palette - akių šešėlių paletė "Aubergine Dream"
Gamintojas: "Hennes & Mauritz ". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: estetiškas ir dailus pakuotės dizainas
Labiausiai nepatiko: kaina už tokią kokybę neprotinga
Tūris: 7 g
Kaina*: 12,99 EUR
Kur galima įsigyti: H&M parduotuvėse
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Universali akių šešėlių paletė su devyniais patraukliais, suderintais atspalviais, kuriuos parinko H&M makiažo meistrai. Paletėje yra įvairių efektų šešėlių - nuo matinių iki perlo bei metalo efektų. Kompaktiška paletė yra su veidrodėliu, tad ją patogu naudoti kelionėse. Pakuotėje rasite trijų įvaizdžių vadovą, kad būtų lengviau susikurti tobulas spalvų kombinacijas. 
Kad rezultatai ilgiau išliktų, rekomenduojame naudoti akių šešėlių pagrindą.


Pirmiausia, kaip visuomet norisi pradėti nuo priemonės pakuotės. Jau kas, kas, tačiau viskas čia taip nerealiai gerai apgalvota ir labai graži... Kartoninė dėžutė juodai balta su moteriškės dažytų akių paveikslėliu ir kitoje pusėje esančia informacija apie gaminį. Aukso spalvos užrašai atrodo itin dailiai ir visas estetinis vaizdas toks skoningas, toks malonus akiai!

Juoda plastikinė paletės dėžutė labai primena kažką prabangaus, dailaus, estetiško ir yra itin elegantiška. Juodo plastiko dangtelyje įspaustas auksinis kompanijos pavadinimas. Po dangteliu - itin didelis ir nepaprastai patogus veidrodėlis. Visas viršutinis dangtelis išgaubtas ir labai maloniai gula į rankas. Balto plastiko dugne sudėtos devynios paletės spalvos - jų forma, sudėjimo būdas man labai elegantiški ir patogūs - tarpai pakankamai dideli, kad atspalviai nesimakaluotų tarpusavyje.

Šalia paletės, dėžutėje dar randu instrukciją, nurodančią kokiomis spalvomis susikurti tris skirtingus įvaizdžius: natūralų, klasikinį ir vakarinį. Šalia nurodoma ir kokių šepetėlių reikia bei atspalviai sužymėti skiriamuoju bruožu - skirtingomis raidėmis. Šio žymėjimo nėra nei paletėje, nei kažkur kitur - o gaila, popierėlį išmesiu lauk. Iki tobulybės gamintojas tikrai galėjo kažkaip pažymėti atspalvių vardus paletėje, kad ir su ta skaidria plėvele, kurią naudoja dauguma gamintojų.

Apskritai, kiekviena paletės detalė, pakuotės dizainas, kiekvienas išlinkimas nepaprastai apgalvoti, ištobulinti ir sukuria elegantiškai skoningos priemonės įvaizdį.


Kvapas keistokas, cheminis, praktiškai nejaučiamas. Tiesiog kiek silpnesnis aromatas, labai panašus į kitų šešėlių kvapus.

Konsistencija kiekvieno atspalvio šiek tiek skiriasi viena nuo kitos - šviesiausiųjų sausa, labiau pudrinė, tamsiausios kreminės, vidutiniškos - blizgios.


Sudėtis: 
A.: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Ethylhexylglycerin, CI 77499, CI 77491, CI 77492.

B.: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Ethylhexylglycerin, CI 77499, CI 19140, CI 77491, CI 77492.

C.: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Ethylhexylglycerin, CI 77499, CI 75470, CI 77491, CI 77492.

D.: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Ethylhexylglycerin, CI 77499, CI 77491, CI 75470, CI 77492.

E.: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, CI 77499, CI 77891, CI 77491, CI 77266, CI 77492.

F.: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, CI 77499CI 77891, CI 75470, CI 77742, CI 77492, CI 77491.

G.: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77492.

H.: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, CI 77891, CI 77499, CI 16036, CI 75470CI 77491, CI 77492.

I.: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Ethylhexylglycerin, CI 77499, CI 77266, CI 77491, CI 77492.


Poveikis. Jei atvirai, aš nesuprantu, už ką merginos taip gyrė šiuos šešėlius. Visų pirma, aš manau, kad jau iš efekto paveikslėlio matosi, kad priemonės pigmentacija nėra gera - tiesą sakant labai jau vidutiniška, prastoka ir manęs visai netenkina... Šiek tiek galima paintensyvinti spalvas su šešėlių baze, bet jos vistiek neatrodo taip, kaip paletėje...

Blizgūs šešėliai žarsto blizgučius praktiškai iš karto po padengimo. Pusvalandukas ar valandėlė po makiažo ir mano paakiai spinti kaip kalėdinė eglutė nuo nukritusių blizgučių.

Nepatinka man ir konsistencija - šešėliai intensyviai byra, reikiamos spalvos išgauti neįmanoma - košmaras! Be to, man visai nepatiko ir spalvų dermė paletėse, ne tik šioje, bet apskritai visuose paletėse. Spalvos dažantis atrodo purvinos, visiškai neturi jokio atspalvio grynumo ir viskas ant akies virsta šlykščia pilka mase...


Šešėliai neišsilaiko visą dieną, blizgučiai itin greit nubyra lauk, purvina spalva dar labiau nublunka ir viskas tampa dar baisiau... Aš nežinau, na gal situaciją truputį hiperbolizuoju, tačiau niekaip, tiesiog niekaip šita paletė neverta tų 13 eur, kuriuos sumokėjau. Maksimaliai - iki 6 eurų, ir tai tik gal? Nieko iš šitų šešėlių gero nėra - pervertintas produktas tik dėl gražios pakuotės? Labai gaila, kad neatsimenu, kuri šias paletes taip gyrė...  Nes na man rankos tiesiog nekyla šito naudoti...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai