MAYBELLINE "Total Temptation" apimties suteikiantis blakstienų tušas su kokosų ekstraktu

Labas antradieni,
Vis dar nesugebu įsivažiuoti į naują rutiną ir... priprasti prie minties, kad metas pakuotis visus daiktus ir viską rūšiuoti bei krauti į krūvą dėžių. Atrodo gegužė dar toli, bet... per aštuonis gyvenimo kartu metus turto turime nemažai, tad išsikelti nebus taip jau lengva, bet to, mūsų bute dar reikės nulupti tapetus, išimti duris, dezinfekuoti ir chemikalais apdoroti apleistas sienas, tinkuoti... žodžiu, laukia labai daug darbo ir daug malonių rūpesčių. Būtent dėl jų dabar nieko nebespėju, tačiau stengiuosi nepamiršti ir savo pomėgių, bei turint laisvą minutę prisėsti prie blogo.

Šiam kartui noriu papasakoti apie Maybelline total temptation blakstienų tušą. Apie jį šiek tiek jau pasakojau video formatu, pristatinėdama pirmąjį įspūdį. Tačiau po ilgesnių bandymų savo nuomonę parašyti ir papildyti pirmąjį įspūdį norisi.

"Turint įgūdžių ir stropiai dirbant mažai tėra nepasiekiamų dalykų; didžiausi darbai nudirbami ne jėga, o atkaklumu."
Samuelis Johnsonas


Produktas: MAYBELLINE "Total Temptation" apimties suteikiantis blakstienų tušas su kokosų ekstraktu
Gamintojas: "Gemey Paris". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: ingredientai sudėtinėse dalyse galėtų būti geresni
Tūris: 8,6 ml
Kaina*: 11,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Mėgaukitės labiausiai viliojančiomis blakstienomis, padažytomis su Maybelline New York Lash Temptation blakstienų tušu! Purus minkštų šėrelių šepetėlis leidžia dažyti blakstienas atskirais sluoksniais. Tušo sudėtyje yra kokosų ekstrakto, padedančio švelniai ir lygiai nudažyti blakstienas nepadengiant jų per storu sluoksniu. Kokosai suteikia tušui malonų jausmingą aromatą, o koralų spalvos pakuotė per daug vilioja, kad jai atsispirtum.
KAIP NAUDOTI: Padažykit blakstienų tušu viršutines ir apatines blakstienas. Dažykite savo blakstienas tiek sluoksnių tušo, kiek tik pageidaujate. Neleiskite tušui išdžiūti tarp sluoksnių.
REZULTATAS: Viliojančios, vešlios, tankios ir minkštos blakstienos.


Plastikinė rožinė tušo pakuotė tradicinės tūbelės formos. Man šito tušo pakuotė nors ir atrodo paprasta, tačiau turi savotiško žavesio: pavadinimas įdėtas juodame fone, vienintelėje apvalios tūbelės plokštumoje. Pakuotės paviršius labai malonus liesti, toks lyg ir matinis, bet ne visai. Rankose jaučiasi itin patogiai ir labai smagiai.

Blakstienų tušo šepetėlis tradicinis, gana didelis, su kiek susiaurėjančiu galiuku. Man labiau patinka silikoniniai šepetėliai, tačiau šiuo atveju, patogumu jis niekuo nenusileidžia mano pamėgtiems. Dėl dydžio blakstienas pasidažau greitai, o plonesnis galiukas leidžia pasiekti trumpesnes blakstienas.

Kvapas. Visuomet, rašydama apie tušus paminiu, kas kvapas kaip ir kitų blakstienų tušų ir galvoju, ar tikrai verta išskirti kvapo skyrelį, kalbant apie tokio tipo priemones? Šiuo atveju kvapas tiesiog nerealus - tušas kvepia kokosais! Kažkas nerealaus! Ir kvapas jaučiamas ne tik uostant iš buteliuko, bet ir dažantis blakstienas.

Konsistencija. Iš pradžių tušas buvo skystokas ir dažydavo gan šlapiai, tačiau po maždaug mėnesiuko patirštėjusi konsistencija leidžia daug gražiau ir tolygiau pasidažyti. Kaip greit tušas tirštės naudojimo eigoje spėlioti sunku, tačiau kol kas (apie 1,5-2 mėn nuo atidarymo) jis dažo tobuliausiai.


Sudėtis: Aqua, Synthetic Beeswax, Paraffin, Styrene/ Acrylates/ Ammonium Methacrylate Copolymer, Oryza Sativa Cera/ Rice Bran Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetyl Alcohol, Ceteareth-33, Propylene Glycol, Stearic Acid, VP/ VA Copolymer, Palmitic Acid, Tribehenin, Aminomethyl Propanediol, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, Isohexadecane, Polybutene, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-11, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Benzoic Acid, Laureth-21, Butylene Glycol, Parfum, Myristic Acid, Sodium Laureth Sulfate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Silica, Cocos Nucifera Fruit Extract/ Coconut Fruit Extract, Xanthan Gum
May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77266, CI 77007, CI 77891, Mica, CI 75470, CI 77288, CI 77742, CI 77510.


Poveikis. Man šitas tušas labai patinka: didelis šepetėlis blakstienas padengia greitai ir visai neprastai iššukuoja blakstienas bei lengvai pasidengia nelipimdamas blakstienų, nesukurdamas gumulėlių. Man šepetėliu dažytis patogu, nors jis didokas ir palieka didesnė riziką nusiteplioti ten, kur tušo tikrai nereikia. 

Apačioje esantys rezultatai yra vieno tušo sluoksnio. Tiesą sakant rezultatas nepaprastai geras ir toks, kokį aš mėgstu labiausiai. Mano blakstienos pariečiamos, suteikiama didesnė apimtis, šiek tiek pailginamos, atskiriamos ir paryškinimos. 


Dėl tušo išlikimo, kol kas nesusidūriau su jokiomis problemomis. Priemonei nei tepa odą aplink akis, nei sukuria burbuliukus, nei trupa. Išlieka iki pat makiažo valymo vakare, be jokių problemų, o ir nusivalo gana lengvai.

Man šitas tušas labai labai patinka - labai drąsus pretendentas į pavasario geriausiuosius, apskritai, Maybelline tušai yra vieni geriausių kainos ir kokybės santykiu. Na, o grįžtant prie "Total Temptation" iš jo didelio ilginamojo efekto tikėtis neverta, bet padoriai patankins, paries ir atskirs blakstienas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai