GREEN LIGHT Luxury Day by Day "Nutrishine" profesionalus maitinamasis ir stiprinantis šampūnas sausiem plaukams ir "Adaptive" profesionali maitinanti ir atstatanti gyvybingumą kaukė pažeistiems plaukams

Aš jau nebežinau, ar mano plaukai yra tokie lepnūs, ar mano poreikiai pernelyg dideli? Daugumos liaupsinti ir išgirti Green Light produktai man nepaliko labai labai gero įspūdžio, na priemonės kaip priemonės, tačiau tikėjausi stebuklo, o jo šį kartą nebuvo. Bet apie viską iš eilės.

"Išmintas takas neveda į naujas ganyklas."
Indira Gandhi


Produktas: GREEN LIGHT Luxury Day by Day "Nutrishine" profesionalus maitinamasis ir stiprinantis šampūnas sausiem plaukams ir "Adaptive" profesionali maitinanti ir atstatanti gyvybingumą kaukė pažeistiems plaukams
Gamintojas: "Beauty Service" Srl. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: maitinti, stiprinti plaukus, suteikti spindesio
Tinkamas tipas: sausiems ir pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: poveikis su kiekvienu naudojimu stiprėja
Labiausiai nepatiko: kaukei trūko stipresnio poveikio
Tūris: kiekvieno po 250 ml
Kaina*: šampūnas - 12,20 EUR; kaukė - 14,25 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO parduotuvėse bei beautyforsale internetinėje parduotuvėje
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: 
ŠAMPŪNAS: Maitinantis ir stiprinantis šampūnas sausiems ir jautriems plaukams "Luxury Nutrishine". Skirtas giliai maitinti, drėkinti, apsaugoti plaukus, gražinti jiems natūralią tekstūrą, blizgesį. Šis švelniai valantis šampūnas dėka sudėtyje esančio vitamino PP subalansuoja ir atstato plaukus. Hidrolizuoti ryžių ir kviečių proteinai ypatingai sušvelnina plaukus. Taip pat praturtintas vitaminu B6, organiška žaliąja arbata, dedešvos ekstraktu ir sorų pienu, kurie stiprina, apsaugo plaukus ir pagerina jų elastingumą.
Naudojimas: nedidelį kiekį šampūno tolygiai paskirstyti ant drėgnų plaukų, švelniais masažiniais judesiais plaukite galvos odą bei plaukus. Gerai išskalaukite.

KAUKĖ: Maitinanti ir atstatanti gyvybingumą ir spindesį kaukė pažeistiems plaukams. Skirta giliai maitinti, drėkinti, apsaugoti plaukus, gražinti jiems natūralią tekstūrą, blizgesį. Dėka suderintų 5 skirtingų aliejų veiksmingumo, maitina plaukus. Keratinas ir saulėgrąžų aliejus atstato pažeistus ir pavargusius plaukus, suteikia jiems gyvybingumo. Keramidų mišinys padeda apsaugoti ir atgaivinti spalvą. Organiška žalioji arbata ir raudonojo vyno ekstraktas suteikia antioksidacinį efektą.
Naudojimas: paskirstykite ant drėgnų plaukų nedidelį kaukės kiekį. Išlaikykite 3-5 min. Gausiai išskalaukite drungnu vandeniu.


Abiejų produktų pakuotės atrodo labai profesionaliai, rimtai ir kokybiškai. Balto plastiko šampūno buteliukas ir kaukės tūbelė užkimštos skirtingo tipo, tačiau atkemšamais dangteliais. Priemonių linijas nurodo tik į akis nekrintantis skirtingų spalvų vertikalūs brūkšniukai ir serijos pavadinimas. Mano šampūnas ir kaukė yra iš skirtingų linijų, tačiau kartu naudojosi gerai ir man visai derėjo viena su kita.

Kvapas abiejuose produktuose vienas nuo kito šiek tiek skiriasi, tačiau nestipriai. Apskritai kvapai čia nėra intensyvūs, netgi lengvi. Kaukės kvapas šiek tiek saldesnis, šampūno - gaivesnis ir labiau primena žalumos kvapą.

Konsistencija. Šampūnas dalinai skaidrus, primena dušo želė tirštumą, kaukė kreminė, tačiau nėra tiršta, labiau panašesnė į veido kremą ar kondicionierių, nei į plaukų kaukę.


Sudėtis:
ŠAMPŪNAS: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Rice Protein, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Niacinamide, Pyridoxine HCL, Camellia Sinensis Leaf Extract, Malvia Sylvestris (Mallow) Flower/ Leaf Extract, Panthenol, Polyester-11, Polyquaternium-7, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Laureth-4, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Citronellol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Parfum.

KAUKĖ: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Creatine, Crambe Abyssinica Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Euterpe Oleracea Fruit Oil, Ceramide 3, Ceramide 6 II, Cholesterol, Phytosphingosine, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Ceramide 1, Aminopropyl Dimethicone, Glycerin, Sodium Lauroyl Lactylate, Carbomer, Xanthan Gum, Decyl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Parfum.


Poveikis. Pirmuoju plaukų plovimu aš tikėjausi labai daug, tačiau deja deja, stebuklo po naudojimo neįvyko. Apskritai priemonės pasirodė labai jau vidutiniškos ir neturėjo nieko išskirtinio. Su kiekvienu naudojimu ėmiau vis pastebėti, kaip mano plaukams priemonės darė vis stipresnį poveikį. Net neįsivaizduoju, ar iš viso toks dalykas įmanomas? Tačiau su kiekvienu naudojimu plaukai atrodė vis geriau ir efektas kas kartą būdavo jaučiamas vis stipriau. Toks jausmas, kad priemonė turi kaupiamąjį poveikį!

Kalbant atskirai apie priemones: šampūne pažadėta visa krūva efektų, bet turiu pripažinti, kad praktiškai jų nepastebėjau. Nei man maitino, nei drėkino plaukus, nei suteikė jiems kažkokio ryškesnio efekto. Plaukus tikrai išplovė, bet po šampūno jie vistiek smarkokai veldavosi. Vėlgi, man taip nutinka su beveik kiekvienu šampūnu, tad visuomet iš jų tikiuosi tik gero plovimo ir jokio įmantresnio efekto. Manau, kad kondicionierius ir po jo sekanti kaukė turi daryti tuos stebuklus, dėl kurių mūsų plaukučiai atrodo nuostabiai.

"Adaptive" plaukų kaukės efektas stiprėjo su kiekvienu plaukų plovimu. Tikrai jaučiau, kad plaukai tapo drėgnesni ir labai minimaliai maitinami. Tačiau... jokio glotninamojo efekto, todėl net ir po kaukės jie buvo linkę veltis daugiau nei aš pageidaučiau... Apskritai man šita kaukė nepasirodė verta kaukės vardo - jos efektas labiau primena kodicionieriaus, o tokio tirštumo kaukę galėčiau naudoti kad ir kasdien. Tiesiog, visai nekaukiška, labiau balzamiška kaukė.

Galutiniam mano vertinimui? Viduriukas - tikrai nieko blogo, bet ir stebuklų čia nebuvo, ypač, kai labai norėjau jais tikėti. Įprastas šampūnas, įprasta "kaukė", nors, noriu palikti vieną bet. Gali net labai būti, kad naudojant ilgesnį laiką dėka priemonių kaupiamojo poveikio, po kokio pusmečio naudojimo efektas būtų geresnis - galbūt tie pora mėnesių tiesiog buvo per trumpas laiko tarpas? Kad ir kaip ten bebūtų, kol kas nuomonė apie garsiuosius Green Light yra būtent tokia - labai jau vidutinė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai