L'OREAL "Paradise Extatic" vandeniui atsparus blakstienų tušas

Kas negirdėjo gandų ir pagyrimų garsiąjam L'Oreal Paradise Extatic tušui. Kelis kartus gundžiausi pirkti, tačiau kai mano namuose ir taip krūvos tušų, vis laukiau momento, kai jų bus mažiau. Galiausiai ne originalią, bet vandeniui atsparią versiją man atsiuntė kompanija, todėl su malonumu puoliau bandyti, tik panegirikų šį kart nebus - gaila, bet ne viskas, kas giriama, visuomet yra taip gerai. O dar kai kartelė užkelta aukštai...

"Nuostabu, kiek jaunų kvailių išgyvena, kad taptų senais kvailiais."
Dagas Larsonas


Produktas: L'OREAL Paris "Paradise Extatic" vandeniui atsparus blakstienų tušas
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atsparus vandeniui
Labiausiai nepatiko: lipina blakstienas
Tūris: 6,4 ml
Kaina*: 14,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Vandeniui atsparus blakstienų tušas rojus Jūsų blakstienoms! 
Daugiau nei 200 šerelių švelniai apgaubia ir padengia kiekvieną blakstieną vandeniui atsparia kremine juoda tušo formule.

Naudojimas: Švelniai braukite per švarias blakstienas, pradėdama nuo jų šaknų iki pat galiukų. Jei reikia, taip pat nudažykite ir apatines blakstienas. Norėdama suteikti dar didesnės apimties, tušu blakstienas padekite keliais sluoksniais. Makiažo patarimas: kad sukurtumėte kuo dailesnį rezultatą, tušą tepkite darydama zigzago judesius. Nuvalykite akių makiažo valikliu.


Tradiciškai nuo pakuotės. Lietuvos rinkoje turime ne tiek ir mažai tušų, kurie parduodami be jokių papildomų pakuočių. Nors manau, kad kartoninės dėžutės tokiems produktams nereikalingos, tačiau savotiškai džiugina radus tušą kartoninėje dėžutėje. Labai graži ir žalia jo spalva ir metalinis efektas - nori nenori sukelia vasaros, maudynių, ežero, paplūdimio, saulės prisiminimus (taip taip, dabar vasara, bet kai toks oras, tik prisiminimai) ir leidžia pasvajoti... Visom keturiom giriu pakuotės išvaizdą ir dizainą - man ji nepaprastai patraukli akiai ir į tokią tikrai atkreipčiau dėmesį parduotuvės lentynoje.

Tušo šepetėlis tradicinis, nailoniais šereliais, gan didelis. Forma gana paprasta, vos susiaurėja ties viduriu, tačiau nieko itin įmantraus. Tokio tipo šepetėliai nėra man patys mylimiausi, tačiau visuomet bandau be išankstinių nuostatų - kartais pavyksta atrasti perliukų net ir su nelabai mėgiamos formos ar medžiagos šepetėlį.

Kvapas cheminis, labiau sintetinis nei kitų tušų, stipresnis, bet pasidažius neerzina uolės ir greit išgaruoja.

Konsistencija vidutinė, nei skysta, nei tiršta.


Sudėtis: Isododecane, Cera Alba/ Beeswax, Copernicia Cerifera Cera/ Carnauba Wax, Disteardimonium Hectorite, Dilinoleic Acid/ Butanediol Copolymer, Aqua, Alkyl Stearate/ VA Copolymer, Oryza Sativa Cera/ Rice Bran WaxParaffin, Alcohol Denat., Polyvinyl Laurate, VP/ Eicosene Copolymer, Propylene Carbonate, Talc, Synthetic Beeswax, Ethylenediamine/ Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, PEG-30 Glyceryl Stearate, Candelilla Cera/ Candelilla Wax, Ricinus Communis Seed Oil, Panthenol, Maltodextrin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, BHT, Centaurea Cyanus Flower Extract.
May Contain: CI 77499/ Iron Oxides.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad tušas tepa siaubingai daug košės ant blakstienų. Aš visad mėgstu kai tos košelės būna daugiau, tačiau šepetėlis turi gebėti tą tušą ne tik padengti, bet ir iššukuoti, išskaidyti ir gerai paskirstyti ant blakstienų. Šiuo atveju norisi pasiskūsti, kad arba šepetėlis arba tušo formulė yra prasta, ko paskoje labai stipriai sulipina blakstienas. Nuotraukose žemiau sulipimo nesimato ir neturi matytis - tušą po padengimo dar kruopščiai iššukuoju blakstienų šukytėmis, kad kuo geriau atskirti sulipusias blakstienas...

Paprastai niekuomet nepersistengiu su tušo šepetėlio valymu - labai jau retai valau. Šiuo atveju nevalyti tiesiog neįmanoma - tušo likučiai pro užsukimą vis išeina lauk, o ir apsivėlusiu šepetėliu dažytis neįmanoma. Tik kad gelbėja mažai - nuvalau ir beveik iš kart šepetėlis aplipęs tušo pertekliumi.

Nelabai mane džiugina ir pats tušo poveikis: tušas paryškina bakstienas, bet nei ryšesnės apimties nei labai ženklaus ilgio nepastebiu. Jeigu neiššukuočiau tušo pertekliaus, galbūt efektas būti ryškesnis, tačiau nešukuoti negaliu, tad turiu labai jau tradicinį, gan natūralų efektą.


Tačiau ne viskas čia yra vidutiniškai ar prastai - tušas labai geras kai reikia vandeniui atsparios priemonės. Puikiai atlaiko maudynes ir vandenį, ašarojant nenuteka, netrupa ir netepa. Todėl drąsiai gaia mėgautis vasaros malonumais. Savaime suprantama, tokį tušą nuvalyti sunkiau, prireiks vandeniui atsparaus valiklio.

Tad reziumuojant - jei norisi gana natūralaus efekto, geros, vandeniui atsparios formulės ir negąsdina tušai, kabinatys daug košės - bandyti galima. Tačiau manęs asmeniškai nesužavėjo - tušas kaip tušas.
Iš tos pačios L'Oreal kompanijos aš daug labiau rekomenduočiau Million Lashes, kuri gal vandeniui ir nėra atspari, tačiau efektu esu patenkinta ne vienus metus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai