KALLOS Go Go "Indulging" dušo želė

Kallos produkcija tikriausiai jau nebestebina nieko? Po atsiradimo mūsų rinkoje ir nuostabos, kaip tokio didelio kiekio produktai gali kainuoti tiek pigiai, visos puolė bandyti, tame tarpe iš aš pati. Tačiau tikriausiai dauguma suprato, kad didelių stebuklų kompanija pasiūlyti negali ir... šurmulio banga nuslopo. Bent jau manęs tai visai nebegundė... galvojau, gal būtų dar smagu išbandyti kokią didelę kaukės bankę, tačiau apie nieką kitą daugiau negalvojau. Per Kalėdas gavau rinkinuką šios kosmetikos ir šiandien, labai trumpai apie dušo želė.

"Pinigų stygius yra visų blogybių šaknys."
Bernardas Shaw


Produktas: KALLOS Go Go "Indulging" dušo želė
Gamintojas: "Kallos Cosmetics". Pagaminta Vengrijoje
Paskirtis: pašalinti odos nešvarumus, drėkinti ir švelninti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neprastas kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: labai prasta sudėtis
Tūris: 200 ml
Kaina*: 1,19 EUR (dabar Eurokos akcija - 0,99 EUR!)
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Kvapni dušo želė švelniai prausia ir drėkina odą. Suteikia jai švelnumo.


Priemonės pakuotė paprasta plastikinė tūbelė su dangteliu apačioje. Ryškus rožinis dizainas labai mergaitiškas, lyg ir žada, kad viduje priemonė bus saldžiai mergaitiška, tačiau prieš pirmus bandymus tikiuosi, kad nebus šleikščiai saldus.

Su priemonės dangteliu jokių problemų neturėjau - viskas pakankamai tvirta, sandariai ir saugiai užsidaro ir gana lengvai atsidaro.

Kvapas buvo didžiausias mano nerimas - ar nebus šleikščiai saldus? Iš tiesų kvapas saldumo turi, bet yra pakankamai gaivus ir lengvas. Primena vaikišką kramtomą gumą, tačiau prausiantis praktiškai nesijaučia - jis kažkur išgaruoja...

Konsistencija. Skaidri dušo želė, nieko neįprasto - skystoka želinė konsistencija.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Laureth-5 Carboxylate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Bataine, Glycerin, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmitate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Parfum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Methylchoroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad šitos dušo želė sudėtis yra prasta, labai prasta - daug žalingų medžiagų. Ilgesnį laiką naudoti tokios priemonės tikrai nesinorėtų. Tačiau nustebau, kad želė labai sunkiai putoja, jos reikia daug, didelio kiekio, kad išgaučiau pakankamą kiekį priemonės putų. Keistoka, nes lyg ir tų tradicinių, putojimą sukeliančių medžiagų čia daug.

Nepatiko ir priemonės kvapo dingimas - toks visiškai niekinis tapo prausimosi metu, per silpnas. Galiausiai nors pats prausimas atrodė padorus, bet šiek tiek sausina odą. Aišku, viską galima sutvarkyti gerai drėkinančiu kremu, bet... jaučiasi. 

Nežinau, žemiau viduriuko - nieko įspūdingo. Žadu sunaudoti ir tiek, bet nei rekomenduočiau, nei sakyčiau, kad labai tragiška. Kokybės produkte tikrai trūksta - galima rasti ir geresnių variantų...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai