CATRICE "Lux Chrome" 2in1 Base & Top Coat - nagų lako pagrindas ir viršutinis sluoksnis bei Foil Effect Liquid Silver nagų lakas "01 Liquid Silver"

Kaip aš pasiilgau normaliu grafiku lakuojamų nagų... Kaip aš pasiilgau savo nagų lakų! Jau praeitą kart rašiau apie pavasarišką CND kolekciją, o šį kart noriu papasakoti apie metalinio efekto nagų laką. Tokio efekto nagų lakai pastaruoju metu labai populiarūs ir nors vasara prislopino jų populiarumą pastelinėmis spalvomis. Tačiau šiam kartui griebiau folijos efektą ant nagų sukuriantį laką, išbandžiau ir noriu papasakoti.

"Aš galiu patikėti bet kuo, kas bus pateikta kaip neįtikimas dalykas."
Oskaras Vaildas


Produktas: CATRICE "Lux Chrome" 2in1 Base & Top Coat - nagų lako pagrindas ir viršutinis sluoksnis bei Foil Effect Liquid Silver nagų lakas "01 Liquid Silver"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje ir Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: folijos efektas
Labiausiai nepatiko: gana trumpai laiko
Tūris: 10 ml - pagrindo ir viršutinio nagų lako; 8 ml - nagų lako
Kaina*: 3,19 EUR - pagrindo ir viršutinio nagų lako; 4,19 EUR - nagų lako
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas:
Nagų lako bazė ir viršutinis nagų lako sluoksnis: Priemonė sukurta vandens pagrindu. Ji padeda paslėpti nedidelius nagų plokštelės nelygumus ir tuo pačiu leidžia spalvotam nagų lakui ilgiau išlikti. Priemonė suteikia išskirtinio veidrodinio spindesio.

Nagų lakas: Nagų lakas sukurs veidrodinį nagų spindesį, kuris išsiskirs skysto sidabro efektu.
Naudojimas: Naudokite kartu su CATRICE LUX CHROME 2 IN 1 nagų lako baze ir viršutiniu nagų lako sluoksniu. Padenkite nagus priemone CATRICE LUX CHROME 2 IN 1, kuri suteiks nagų plokštelei glotnumo. Nulakuokite LUX CHROME FOIL EFFECT laku, kuris sukurs skysto sidabro efektą ir nudžiūvus lakui, padenkite nagus priemone CATRICE LUX CHROME 2 IN 1, kuri apsaugos nagus ir suteiks išskirtinio veidrodinio spindesio.

Sudėtis:
Nagų lako bazė ir viršutinis nagų lako sluoksnis: AQUA (WATER), STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, BUTYL ETHER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, POLYGLYCERYL-10 EICOSANEDIOATE/TETRADECANEDIOATE ESTERS, GLYCERIN, HYDROLYZED CORN PROTEIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID.

Nagų lakas: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ALCOHOL DENAT., NITROCELLULOSE, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, CAMPHOR, TRIPHENYL PHOSPHATE, ACETONE, DIMETHICONE, CI 77000 (ALUMINUM POWDER).

Netestuota su gyvūnais.
Tinka veganams.


Mano nuomonė. Visuomet tokio tipo įrašus pradedu nuo pakuočių: daug pasakoti čia tikrai nėra ko. Standartiniai volelio formos nagų lakų buteliukai, būdingi kompanijos gaminiams. Su nagų lako baze - topu viskas daug maž aišku, o va lako buteliukas man visiškai neprimena nagų lako. Sidabrinės blizgios išvaizdos buteliukas neturi permatomų sienelių ir tai kiek neįprasta.

Abiejų priemonių šepetėliai skirtingi: pagrindui ir topui dengti platesnis ir kiek minkštesnis; tuo tarpu nagų lako vos vos siauresnis ir labiau manievringas. 

Naudoti labai paprasta: ant plokštelės dengiame bazinį - viršutinį sluoksnį, jam išdžiūvus - nagų laką ir užtvirtiname tuo pačiu baziniu - viršutiniu sluoksniu. Viskas dengiasi lengvai ir tolygiai. Kažkaip galvojau, kad skystesnis lakas bus sunkesnis padengti, bet dengimui jokių priekaištų neturiu.


Su tokio efekto nagų lakais paprastai būna labai sudėtinga. Merginos vargsta su padengimais, efektas nesigauna toks, kokio tikiesi. Tačiau čia, viskas gana lengva, nors turiu pripažinti, kad net ir perskaičius "folijos efektas" "Chromo efektas", vistiek kažkiek tikėjausi, kad bus veidrodinio efekto. Tačiau ne, tai tikrai ne veidrodinis efektas - nežinau, ar ir folijos? Greičiausiai blizgus metalinis sidabro efektas. Tai kodėl folija? Ant nago pasidengia plonyte sidabrine plėvele. Tokį nagų laką reiktų naudoti atsargiai, jei ant pokštelės turite pažeidimų, neygumų ar nuskeldėjimų. Ant mano maikiūro aiškiai matosi paskeldėję galiukai, atrodytų nieko tokio, bet kiekvienas netolygumas gadina lygaus paviršiaus efektą ir viskas nebeatrodo taip dailiai, kaip dengiat ant visiškai lygaus ir sveiko nago.

Na, o išlikimas, deja kiek nuviliantis... Antros dienos vakare nuskilo pirmasis kamputis, o jau trečiosios vakare nebenorėjau lako ant savo nagų - būtinai norėjosi persilakuoti ir atnaujinti manikiūrą. Šiek tiek apmaudu, bet pykti negaliu - su dauguma metalinių nagų lakų situacija labai panaši. Aš džiaugiuosi tas porą dienų efektu, ir palyginus su pudromis, kurias naudojau anksčiau - naudojimas daug smagesnis. 

Tikriausiai pilnai įrašo visumai dar reikia paminėti kad viršutinis folijos sluoksnis nusivalo lengvai, o va pagrindas ant nago sukuria sunkiai nusivalančią plėvelę, kurią dar pagramdyti reikia. Jį galima naudoti ir su kitais jūsų mėgstamais nagų lakais, tik reiktų atsiminti, kad priemonė turi balsvą atspalvį, tad šiek tiek prislopina spalvos intensyvumą.

Panašaus efekto ir spalvos lakai:
 - RIMMEL I ❤ lasting Finish "239 Your Majesty"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai