HAN Skin Care Cosmetics 100% natūralūs akių šešėliai "Taupey Plum"

Šiandien noriu papasakoti apie natūralius šešėlius. Žinau, kad Lietuvoje turime mažą pasirinkimą natūralios dekoratyvinės kosmetikos, jos reikia ieškoti, na tikrai ne matomiausiose lentynose sudėtos ir tikrai ne dažniausiai lankomose parduotuvėse, tiesa? Aš pati šiuos šešėlius radau paslapčių dėžutėje iš Amerikos, jau nebepasakysiu kurioje. Ir tiesą sakant, ilgai galvojau, ar pasakoti apie produktą, kuris sunkiai gaunamas Lietuvos sąlygomis, bet... jums atsibosta skaityti apie tuos pačius, Lietuvoje populiariausius produktus, tad šiam kartui apie šį tą retesnio - natūralius akių šešėlius.

"Nepaisant visų trūkumų, žmonės labiausiai verti meilės."
J. V. Gėtė


Produktas: HAN Skin Care Cosmetics 100% natūralūs akių šešėliai "Taupey Plum"
Gamintojas: "HAN Skin Care Cosmetics". Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: natūrali, sveikesnė formulė
Labiausiai nepatiko: sunkiai gaunama Lietuvos rinkoje
Tūris: 3,0 g
Kaina*: $ 15,00 US
Kur galima įsigyti: han, amazon
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Natūralūs akių šešėliai be talko. Vietoj jo naudojama ryžių pudra. Akių šešėlių sudėtyje yra antioksidantų, vaisių, vitaminų ir augalinių pigmentų, kurie naudingi odai.
     - švelni konsistencija, kurią lengva sklaidyti ir sluoksniuoti;
     - natūrali formulė, natūralūs augaliniai dažikliai ir natūrali kilmė;
     - praturtinta argano aliejumi, vitaminais, arbatos ekstratais - naudinga odai;
     - tinka vaganams, yra sveiki, naudingi ir natūralūs odai.


Rudo plastiko pakuotė rudos spalvos, labai paprasta, visiškai tokia, kaip ir kitų įprastų vienetinių šešėlių, galbūt tik tiek, kad kiek storesnio, pakelto dangtelio. Nieko ypatingo čia nėra, todėl keliaujam toliau...

Kvapas. Nors sudėtyje nėra talko, bet man kvapas visiškai primena įprastinius akių šešėlius.

Konsistencija. Labai maloniai jaučiasi - minkšta, švelni, maloni, tačiau nei drėgna, nei sausa, labai vidutiniška.


Sudėtis: Oryza Sativa (Rice) Powder, Argania Spinosa (Argan) Oil, Euterpe Oleracea Fruit (Acai) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Grandiflorum (Capuacu) Butter, Extract Blend (Acai, Pomegranate, Blueberry, Cranberry, Green Tea, Black Tea), Macrocystis Pyrifera (Sea Kelp) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Tocopherol (Vitamin E), Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Caffeine, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Rosa Gallica Flower Powder, Argania Spinosa Shell Powder, Chenopodium Quinoa Extract, Mica.
May Contain: Iron Oxides.

Natūralios sudėties.
Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Pirmiausia norisi pradėti nuo tobulai minkštos, švelnios, labai malonios ant odos konsistencijos. Pirmas sluoksnis dengiasi labai plonu sluoksniu, ir norint intensyvesnės spalvos reikia spalvą sluoksniuoti. Aš tikriausiai niekad negalvojau, kad natūralūs šešėliai negali būti labai kokybiški, galbūt prastai su pigmentacija, sklaidymu ar sluoksniavimu. Nieko panašaus šiose šešėliuose nėra - labai lengvai ir dengiasi, ir sluoksniuojasi tobulai, ir šešėliuojasi tobulai. Patogūs, kokybiški - aš nustebinta...


"Taupey Plum" atspalvis yra vienas iš aštuonių siūlomų akių šešėlių spalvų. Maniškis tamsiai pilkas su trupučiu slyvų spalvos. Šešėlis turi satininį užbaigimą.

Gražus, sakyčiau labiau sodriai rudas, man labiau bronzinis nei pilkas ir žvilgantis, blizgus, bet ne pernelyg intensyviai. Anksčiau tokius šešėlius, tiksliau tokias spalvas, lygiai tokį pat užbaigimą, labai mėgdavau, bet jau kuris laikas tokio atspalvio nebeturiu. Visgi, prieš pradėdama naudoti šešėlius galvojau, ar tikrai man ta spalva tinka? Tinka, įpratau, tačiau dažniausiai ja dengiu visą voką ir nesuku galvos dėl spalvų perėjimų ar derinimų, išskyrus pasklaidymą ties akies raukšle. 

Man šitie šešėliai patinka - jie kokybiški, lengva juos naudoti ir rezultatas geras. Be to, kažkodėl ženkliai smagiau žinoti, kad ant akių dengi natūralius, iš gamtos gaunamus dalykus. Labai patiko, tik gaila, kad įsigyti Lietuvoje labai sunku.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar taikomų nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man.
Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai