DR. SANTÉ "Pure Code" micelinis vanduo sausai ir jautriai odai

Taigi, veido valymas ir micelinis vanduo. Atrodo radau kelis labai patinkančius variantus, iš kurių Bioderma yra tiesiog nepakeičiamas, bet ne, man norisi bandyti ir ieškoti pigiau, bet lygiai taip pat gerai ir efektyviai. O gal neverta? Nežinau ar tikrai visoms taip būna, galbūt tai tik blogeriškas smalsumas, bet man norisi bandyti, testuoti ir susipažinti su naujomis priemonėmis. Jei nemėgčiau bandymų, tikriausiai jau senai blogas būtų tuščias o aš tebepirkčiau tas pačias mėgstamiausias. Šį kart pabandžiau Dr. Sante micelinį vandenį, išgirtą Martinos parduotuvės konsultančių. 

"Vulgarumo esmė - siekti sensacijos."
Dž. Raskinas



Produktas: DR. SANTÉ "Pure Code" micelinis vanduo sausai ir jautriai odai
Gamintojas: "NPP Elfa". Pagaminta Ukrainoje
Paskirtis: valyti veido odoa makiažą ir nešvarumus
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: sudėtyje yra odai naudingų ingredientų
Labiausiai nepatiko: prastai valo
Tūris: 200 ml
Kaina*: 2,03 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Martina
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Sausos ir jautrios veido odos prausimas turi būti ypatingai tausojantis, tačiau ne mažiau efektyvus. Micelinis sausos ir jautrios veido odos vanduo švelniai nuvalo makiažą ir nešvarumus, pastebimai gerina odos būklę. Mažos micelės pritraukia net smulkiausias nešvarumų, riebalų, makiažo daleles, ir lengvai pašalinamos kartu su jomis. Vario sulfatas ramina odą.
Nuo micelinio vandens oda tampa glotni, įgyja sveiką išvaizdą.
Naudojimas: priemonėje suvilgytu vatos diskeliu lengvais masažuojamaisiais judesiais nuvalyti veidą ir kaklą, neįtrinant  į odą. Galima nenuskalauti.


Pakuotė. Skaidraus plastiko buteliukas su šviesiai melsvu dangteliu atrodo pigiai. Etiketė jau perkant atrodė pigiai, kraštelis buvo atlipęs, o naudojimo metu ir visai atsiklijavo keliose pusėse. Etiketę laikantys klijai susilydė ar tai kažkaip keistai aptirpo ir nutezliojo plastiką. Žodžiu, pigiau nei pigu.

Kvapas tiesiog baisus... Primena vaistus ir chemines medžiagas, o su laiku dar ir aštrėja, prastėja bei ima vis labiau erzinti.

Konsistencija kaip ir visų micelinių vandenų - vandens skystumo, tiek kad nudažyta šviesiai mėlyna spalva. Ir čia nors užmušk, bet netikiu, kad gamintojas nenaudojo dažomųjų medžiagų - tokios mėlynos natūraliai neišgausi...


Sudėtis: Aqua, Poloxamer 184, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Oriza Sativa Bran Extract, Glycerin, Sorbitol, Lecithin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Salicornia Herbacea Extract, Copper Sulfate Pentahydrate, PEG-6 Caprylic/ Capric Glycerides, Maltooligosyl Glucosides, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Glyceryl Caprylate, Phenylpropanol.

Be SLS/ SLES, silikonų, alergenų, parabenų, dažiklių, kvapiklių.


Poveikis. Ant etiketės gamintojas ne tik kad prirašė, kad čia nėra dažiklių, kuo aš jau suabejojau, tačiau abejotinas ir pasakymas, kad "be alergenų". Vargu ar gamintojas gali išvengti alergenų apskritai - kai kam tas pats vanduo gali kelti alergiją... Labiau bandyta sužaisti marketingo žaidimą neskaitantiems sudėtinių dalių, nei realius pažadus.

Deja, tačiau ir valomasis efektas nekoks. Micelinis šiek tiek pakelia makiažo likučius, tačiau tikrai jų nenuvalo, prausdama matau nubėgančius makiažo pagrindo likučius. Apie tušo nuvalymą (taip, miceliniu bandau valyti ir akių makiažą) - iš viso be šansų. Nors jis ir nėra pats prasčiausias micelinis, kokį esu naudojusi, tačiau poveikis visiškai netenkina mano poreikių, valantis odą nemaloniai smirda, pakuotė pigi. Nesuprantu, kodėl konsultantės jį man gyrė kaip super gerą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai