CATRICE HD Active Performance vandeniui ir prakaitui atsparus makiažo gruntas su SPF 30 "010 Active Life"

Catrice ir Essence kompanijos šiai vasarai pasiūlė ir pristatė rinkoje dekoratyvines veido kosmetikos priemones, kurios itin ilgai išlieka ir yra atsparios vandeniui, prakaitavimui ir gali būti dėvimos sporto metu! Aš nepritariu makiažo dėvėjimui sportuojant - man tai atrodo nehigieniška ir negerai veido odai. Prakaituojant makiažas gali kimšti poras, odai sunkiau kvėpuoti, tad ar tikrai reikia pilno makiažo sportuojant? Suprantu, kad kai kurios merginos eina į sporto klubus pasigrožėti savimi, nusifotografuoti sekėjams ir pasimaivyti prieš priešingos lyties atstovus. Aš palaikau tas, kurios į klubą eina iš tiesų sportuoti, nes gi tam ir skirta, ar ne?

Visgi, vasaros metu makiažo kartais tikrai reikia ir norisi, kad jis atlaikytų net ir didžiausius karščius suprakaitavus ar pasitaškymus vandeniu, tiesa? Čia ir pasitarnauja Catrice ir Essence priemonės, kurios giriasi esančios atsparios net ir ekstremaliausiomis sąlygomis. Šį kart pasakoju apie makiažo praimerį aktyviam gyvenimo būdui.

"Pati didžiausia pergalė - nugalėti save."
Platonas


Produktas: CATRICE HD Active Performance vandeniui ir prakaitui atsparus makiažo gruntas su SPF 30 "010 Active Life"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: padeda makiažui išlikti ilgiau
Labiausiai nepatiko: nesu tikra dėl atsparumo vandeniui
Tūris: 15 ml
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Skaidrus ir skystas makiažo pagrindas idealus sprendimas aktyviam gyvenimo būdui. Nesvarbu, ar lauke, ar sporte, ar mieste: makiažo pagrindas paruošia odą makiažui ir leidžia jam ilgiau išlikti. Priemonė atspari vandeniui ir prakaitui, pasižymi švelniu fokusavimo efektu. Ji vizualiai sumažina porų matomumą. Prieš naudojimą buteliuką gerai sukratyti.


Nedidelė priemonės pakuotė matinio permatomo stiklo su pipete. Dozuoti tokio skystumo praimerį būtent pipete yra nepaprastai patogu. Apskritai pipetė labai lengvai ir patogiai dozuoja produktą nedideliais kiekiais, ją valdyti paprasta. Dizaino prasme pakuotė gana paprasta, gausi užrašų su juodai baltu dizainu - paprasta, rimta ir tik tai, ko iš tiesų reikia.

Kvapas. Praimerio sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, tad nenuostabu, kad turime gaivų kvapą, kuris man kažkodėl primena spygliuočių medžių aromatą. Neerzinatis, nėra labai stiprus, man kvepia maloniai.

Konsistencija. Baltos spalvos praimeris gana skystas, sakyčiau vandeningas, masažuojant į odą turi slidumo.


Sudėtis: AQUA (WATER), ISODODECANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), PEG-10 DIMETHICONE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, KAOLIN, SILICA, SODIUM CHLORIDE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, HYDROLYZED CAESALPINIA SPINOSA GUM, CAESALPINIA SPINOSA GUM, ALUMINUM STEARATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, PROPYLENE CARBONATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, GERANIOL.

TINKA VEGANAMS


Poveikis. Iki šiol bene visi (bent kiek pamenu) naudoti praimeriai buvo gerokai tirštesni ir sunkesni, tad vienas malonumas naudoti tokio skystumo makiažo gruntą. Keli lašeliai tobulai lengvai pasiskirsto ant odos, greitai susigeria ir nepalieka paviršiaus apsunkusio, riebaluoto, kur ten apsunkusio, net nepasakyčiau, kad jaučiasi ant veido odos! Praimeris šiek tiek sumažina porų matomumą, palygina odos paviršių ir padeda lengviau bei tolygiau paskirstyti makiažo pagrindą. Makiažo gruntas iš tiesų padeda ilgiau išlikti makiažo pagrindui, veido oda neprakaituoja net ir esant karštam orui. Tačiau nepasakyčiau, kad praimeris "suklijuoja" makiažą - veido oda jaučiasi lengva, gaivi ir visiškai neapsunkinta. Nesu garantuota, kad atlaikytų riebesnius odos tipus, tačiau man puikiai tiko ir labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai