COTY Airspun Loose Face Powder - biri pudra "Translucent Extra Coverage"

Net jei rašai tinklaraštį, esi išbandęs krūvas priemonių ir apie daugumą kompanijų turi vienokią ar kitokią nuomonę, vistiek seki kitų tinklaraštininkių ir youtuberių atsiliepimus. Lietuvoje šiuo metu tinklaraščiai miršta, žmonės teikia pirmenybę greitiems informacijos srautams instagrame, tačiau užsienyje nei Youtube, nei rašančių tinklaraštį bendruomenė išlieka stipri ir aktyvi. O gal tik man taip atrodo? Man dauguma merginų, kurių blogus sekiau jau neberašo; youtube įdomiausios nebekuria, o tos, kurios atrodė iš ties įdomios prieš kelis metus, prarado aktualumą temomis, kuriomis kalba, arba visiškai nepasitikiu jų nuomone apžvelgiant vieną ar kitą kosmetikos priemonę. O kaip jums atrodo? Ar pas mus dar aktualios blogų ir youtube temos? Ką jūs skaitote/ žiūrite?

Tačiau aš niekuomet (beveik niekuomet) nepraleidžiu Tati filmukų ir apžvalgų, net jei tie produktai man atrodo nelabai aktualūs. Bene metus kiekviename filmuke Tati pasakodavo/ naudodavo ir kas kart girdavo Coty Aisrpun pudrą, tad po kurio laiko ieškojau kur jos būtų galima įsigyti. Tai neatrodė labai realu, kol ebay neradau merginos iš JAV, siunčiančios pudrą po visą pasaulį.

"Protingi žmonės - geriausia enciklopedija."
J. V. Gėtė


Produktas: COTY Airspun Loose Face Powder - biri pudra "Translucent Extra Coverage"
Gamintojas: "Coty", JAV. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: smulkios dalelės
Labiausiai nepatiko: labai lengva padauginti 
Tūris: 65 g
Kaina*: $15.75 US
Kur galima įsigyti: ebay, amazon
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Išskirtinė itin smulkių dalelių formulė yra specialiai maišoma, kol išgaunamas debesies švelnumo produktas. Itin glotni pudra paslepia smulkias linijas, raukšleles, nelygumus ir spuogus. Suteikia veidui lygumo ir švelnumo. Naudokite makiažui užfiksuoti arba kaip makiažo pagrindą. Ilgai išlieka.


Birios pudros pakuotė didelis, plastikinis indelis su ryškiai oranžine etikete, puošta medvilnės (?) žiedais. Pakuotė atrodo labai elementariai ir net sakyčiau pigiai, nesu sužavėta ir tai, kad dangtelis neužsisuka, o tiesiog užsikemša - visiškai nepraktiška ir nepatogu. Viduje randu didžiulį pudrinuką ar taip juos vadina? Padelis, skirtas pudrai padengti, kuris neatrodo labai patogus. Visuomet naudojuosi šepetėliu pudrai padengti, tačiau pudrinukas puikus sulaikyti pudrą tarp dangtelio ir pagrindo, kad ji visa neišsibarstytų, o atsidarius dangteliui, dar ir neišsipiltų. Standartiškai, kaip ir daugumoje birių pudrų, indelyje yra dangtelis su skylutėmis, pro kurį dozuojamas produktas. Neatrodo labai patogus, neatrodo labai kokybiškas, išbarsto per daug priemonės, bet prie visko galima prisiderinti, tiesa?

Kvapas man pasirodė labai stiprus, intensyvus uostant iš indelio. Aiškiai parfumuotas, kažkiek primena senovinių pudrų aromatą.

Konsistencija itin smulki, itin švelni, tačiau vos vos sausesnė nei pageidaučiau. Man patinka vos vos drėgnesnės konsistencijos.


Sudėtis: Talc, Zinc Stearate, Magnesium Carbonate, Fragrance, Mineral Oil, Lanolin, Cetyl Alcohol, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.
May contain: Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Iron Oxides, D&C Red No. 30 Aluminum Lake, FD&C Yellow No. 5 Aluminum Lake


Poveikis. Tati šią pudrą naudoja išskirtinai kepimo (baking) technikai. Ar tokia naudojatės fiksuoti veido odą ir paakius? Sausiaodėms beikinimas visiška netinkama technika - dėl jos veidas atrodo dar sausesnis, pavargęs, negyvybingas... Ir visos sausiaodės sako lygiai tą patį. Tad birią pudrą išbandžiau veidui fiksuoti. Smulkiai malta pudra puikiai užtvirtina makiažą, nuima bet kokį veido ar makiažo pagrindo spindesį ir ilgai išlieka. Bėda ta, kad pudros labai labai lengva padauginti - tik nunupurtyk šepetėlio ir veido oda atrodo tokia sausa, pavargusi, sena, praradusi bet kokią gyvybę, kad pataisyti to nebeįmanoma. Tokiais atvejais bandau viską sulieti makiažo fiksatoriaus pagalba, tačiau jis tokiu atveju menkai gelbsti. Tad dengti, ypač jei oda sausesnė, reikia labai labai atsargiai.

Lygiai tas pats ir dengiant pudrą kaip makiažo pagrindą. Reikia labai labai gerai nupurtyti šepetėlį ir dengti priemonę lengva ranka. Galiausiai po gero pusmečio bandymų, aš nemanau, kad tai pati geriausia biri pudra, kokią esu bandžiusi, tikrai ne. Ir šį kart nesutinku su Tati, sakančia, kad čia tobulas produktas. Galbūt jei oda riebesnė? Maskuoja, fiksuoja, lengva naudoti, tačiau kartu ir nepaprastai lengva padauginti. Galbūt bakingo technikai tai geras pasirinkimas, bet mano atveju priemonė man pasirodė tik nebloga. Siausiaodės - tai produktas ne jums!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. O gamintojas Coty. Pamenu tokia imone is "Raudonmedzio rojaus" lietuvisko filmo

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gamintojas tikrai Coty :) O filmo nesu mačiusi, ne visi lietuviški ir yra verti dėmesio. O kaip šis, ar vertas žiūrėti?

      Panaikinti

Rašyti komentarą