2019/07 Liepos mėnesio pirkiniai ir naujienos: A'pieu, Missha ir Eveline

Labas! Šiandien mano ir vyro vestuvių jubiliejus, tad manau įrašams skirsiu gerokai mažiau laiko. Be to, šiandien ir paskutinė diena prieš atostogas, vaikas darželyje bus vos kelias valandas, tad be ilgų įžanginių tekstų skubu jums parodyti, ką naujo nusipirkau liepos mėnesį.

"Laikas yra tikras šeimininkas, žmogus - tik svečias."
Kinų patarlė


Veido odai

Girdėjau, kad kremas labai gerai drėkina odą, kovoja su senėjimo požymiais ir turėtų šiek tiek šviesinti odą. Kremo pagrindas stebuklinga Azijinė centelė, kuri turėtų padėti įgauti sveikesnę odą.
ebay, $8.26 US

Labai senai norėjau išbandyti Missha produktus, ir konkrečiai šią liniją, tad pasiėmiau kaip paakių kremą, tik kažkaip nesuvokiau, jog kremo kiekis didžiulis ir jis skirtas naudoti tiek veido, tiek paakių odai. Bus smagu išbandyti.
Eurokos, 36,90 EUR


Mano šiuo metu naudojamas nagų lako pagrindas kaip ir keliauja link pabaigos, tad šį kart bandysiu Eveline. Dabar skaitau lietuvišką vertimą, o jame užrašyta, kad skirta kaip viršutinis nagų lako sluoksnis! Negi būsiu apsipirkusi? Reikės paprašyti kad kas paskaitytų rusiškai, kad galutinai išsiaiškinti kas ir kaip.
Martina, 2,89 EUR
-----------------------------------------------------------

Viskas, štai tokie kuklučiai mano šio mėnesio pirkiniai, tik tai, ko man reikėjo ir ko norėjau. Nors... turiu dar šiek tiek ir veido kremo ir paakių kremo, o su tuo Eveline produktu dar reikės išsiaiškinti, bet visai džiaugiuosi šiuo kukliu pirkiniais mėnesiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Sveikinimai metiniu proga! Geru atostogu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, jūs nusipirkote nagų lako džioviklį - viršutinį sluoksnį. Žado žaibišką rezultatą :) kaip tik tokio norėjau, tad lauksim apžvalgos!!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtinai bandysiu ir pasakosiu :) Ačiū, kad išsklaidėte abejones ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą