MAYBELLINE Tattoo Brow Micro Pen Tint - antakių flomasteris "120 Medium Brown"

Vakar bloge nepasirodė jokių naujų įrašų - šeštadienis buvo paskirtas griežtai tik šeimai ir vykdydami vaiko norą, mes keliavome traukiniu. Tai buvo pirmoji mano sūnaus kelionė traukiniu ir emocijų bei įspūdžių buvo per akis... Iki kelionės namo turėjome daugiau nei porą valandų, tad spėjome ir pasivaikščioti ir pasidžiaugti vienas kito draugija ir pasigrožėti naujai atrasto miesto vietomis. Vis galvoju, kad tikriausiai reiktų blogo puslapius dažniau pildyti kasdienybės įspūdžiais, atnaujinti rūbų pirkinius, pasidalinti buities įrašais. Žinote, regis pasiekiau periodą, kai kosmetikos turiu per akis ir nieko naujo pirkti ne tik kad neplanuoju, bet ir nebenoriu! Ilgametei kosmetikos mylėtojai tai labai keistas jausmas - aš vis dar stebiu rinkos naujienas, seku apžvalgas, tačiau turėti namuose man nieko nebesinori. Tikriausiai aš jau turiu pakankamai kosmetikos, švaistyti ir mėtyti nenoriu - tikriausiai būtų labai nesąžininga, atsainu ir vartotojiška, tad naudoju tai, ką jau ir taip turiu. Ateinančius kelis mėnesius bloge gali pasirodyti daugiau apžvalgų apie senesnę dekoratyvinę kosmetiką, apie tai, ką naudoju ilgesnį laiką, kas jau senai yra rinkoje - kai neplanuoji atnaujinti kosmetikos krepšelio su kiekviena rinkoje pasirodžiusia naujiena, tikriausiai tai labai natūralus sekantis žingsnis. Tik veido priežiūroje galiu jums pažadėti vis naujus gaminius, o visa kita - lai teka natūralumo vaga. 

Vienas iš kiek senesnių priemonių yra antakių flomasteris iš Maybelline, gautas testavimui dar praeitų metų pabaigoje, tačiau taip ir neaprašytas. Turėjau jų du, bet nujaučiau jog tai nebus produktas, kurį norėsis kartoti ir kartoti, tad vieną dovanojau skaitytojams, o kitą pasilikau ir pradėjau testuoti. Mano nuomonė per tiek laiko jau pilnai susiformavo kaži kada, tačiau pieštukas paliko dėžėje prie neaprašytų. Smalsu? Tuoj papasakosiu ar antakių flomasteris vertas dėmesio bei kam jis galėtų tikti bei patikti.

"Kiekvienas žmogus turi tapti pats sau Kristupu Kolumbu."
E. Fagė



Produktas: MAYBELLINE Tattoo Brow Micro Pen Tint - antakių flomasteris "120 Medium Brown"
Gamintojas: "Gemey Paris". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia natūralų efektą dienoms be makiažo
Labiausiai nepatiko: neužpildo retų antakių tarpelių
Tūris: nenurodytas
Kaina*: 10,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, pigu.lt, Maxima ir t.t.
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Sukurkite ilgai išliekantį, ypač tikslų plaukelis po plaukelio išpuoselėtų antakių efektą su MAYBELLINE NEW YORK TATTOO BROW antakių flomasteriu. Sukurti šį išskirtinio dizaino antakių flomasterį įkvėpė mikropigmentacijos grožio procedūros technika: jis leidžia sukurti natūralų, grožio salone padailintų antakių įvaizdį. Dėl ergonomiško, ypač plono ir dantyto galiuko, naudotis ir profesionaliai suformuoti antakius bei užpildyti tarpelius tarp plaukelių ypač paprasta. Didele pigmentų koncentracija pasižyminti ilgai išliekanti dažų formulė užtikrina tobulą antakių įvaizdį visą dieną.

Naudojimas: Pagal natūralių antakių augimo kryptį brėžkite trumpus potėpius, kad užpildytumėte tarpelius tarp plaukelių. Pradėkite nuo vidinio ir judėkite link išorinio antakio kampučio. Kartokite priklausomai nuo to, kokio tankumo ir ryškumo antakių įvaizdį norite sukurti. Rezultatas – tankių, lyg mikropigmentacijos technika salone padailintų antakių įvaizdis.


Standartinio akių produkto pakuotė  pieštuko formos su juodu plastikiniu korpusus bei spalvą atitinkančiu plastikiniu dangteliu. Pieštuko unikalumas - neįprastas, plokščią flomasterio širdelę primenantis, lankstus aplikatorius su iškirptais keturiais dantukais. Tiesą sakant labai panašų, praktiškai identišką variantą jau esu bandžiusi iš L'Oreal, tad šį kart jis mane stebina mažiau ir puikiai žinau, kad daug privalumų toks aplikatorius neturi - plaukelių tokiu neišpieši, o šereliai nusidėvi itin greitai...

Kvapas. Šiek tiek jaučiasi alkoholio kvapas... šiaip jau tikrai nenoriu alkoholio antakių priemonių sudėtyje, tačiau žinant, kad tai tiesiog flomasteris - nestebina.

Konsistencija. Antakių pieštuko šerdelė pristotinta skystu spalvotu skysčiu. Galiu tik spėti, kad pieštuko viduje turėtų būti ir į flomasterį panaši šerdelė, pripildyta tokio pat dažančio antakius skysčio.


Sudėtis: Aqua, Alcohol, Glycerin, PVP, PEG/ PPG-14/4 Dimethicone, Propylene GlycolPentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Triisopropanolamine.
May contain: CI 16035/ Red 40, CI 42090/ Blue 1, CI 19140/ Yellow 5.


Poveikis. Nuo ko man derėtų pradėti šį įrašą? Tikriausiai nuo pojūčio? Žinote, dažantis priemone toks jausmas, lyg odą ir antakius tepliotum vaikišku flomasteriu, nors panašiai ir yra. Gamintojo rinkai pasiūlytas aplikatorius yra visiškai nepatogus... tais iškirptais šereliais plaukelių tikrai nepavyks išpiešti, nea, jokiais būdais. O ir pats flomasteris man keistokas - naudojimo pradžioje atrodo piešia visai padoriai, tačiau kuo toliau, tuo dažniau susiduriu su problema, kad jis visiškai nebeduoda spalvos! Tokiais atvejais padeda šerdelės patapšnojimas į servetėlę ar intensyvus pieštuko papurtymas žemyn galva. Visgi tie nedažymo periodai mane erzina. Tačiau užvis labiausiai mane erzina poveikis.


Jei turite retų tarpelių tarp plaukelių, jūs jų nenusipiešite. Apskritai pieštukas labiau lengvai paryškina plaukelius nei juos užpildo. Užtepus ant odos priemonė suteikia taip pat ir atrodantį efektą - lyg nudažyta flomasteriu. Tačiau išlieka jis tikrai gerai.

Kad ir kiek ilgai bandyčiau šį pieštuką, jis man nepatinka! Tačiau nemanau, kad jis netinka niekam, priešingai, manau jis būtų puikus jei turite vešlius antakius ir norite tik vos vos paryškinti jų spalvą. Tačiau tarpelių užpildymui ir antakių suformavimui produktas netinkamas. Mano atveju jis pasiteisina tik tomis dienomis, kai visiškai nesidažau, kai noriu tik vos vos paryškinti antakius. Prie pilno makiažo pieštukas atrodo mažų mažiausiai juokingai ir primena mane prieš dešimtmetį, kai antakių nedažėme iš viso...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Tikrai būtų įdomūs kasdienybės įrašai!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man taip pat patiktų kasdieniški įrašai, nes kosmetikos dabar perku nedaug, tiek, kiek reikia. Dabar net gaila, kiek išleista pinigų dar vieniems nereikalingiems akių šešėliams ar lūpdažiui ir pan. PS: Beje, pasiilgau Jūsų ir instagrame :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip... mane pastaruoju metu kankina panašūs jausmai... Jaučiu kad ištaškiau per daug pinigų tam, ko man nereikėjo, o tiesiog norėjau... Stalčiai pilni kosmetikos tad jei ir pirksiu kažką, tik to, ko labai labai labai labai noriu arba būtinai reikia - bandysiu kiek įmanoma sunaudoti tai, ką jau ir taip turiu ir nepasiduoti gražioms reklamoms ir skatinimui pirkti. Bet žinote kaip būna - tu tik žmogus, kartais imi ir susigundai. :)
      Būtinai papildysiu blogą daugiau kasdienybės įrašų, potyrių, nes kosmetikos (bent jau dekoratyvinės) su laiku tikrai mažės.
      Jaučiuosi dėkinga, kad pasiilgote ;) Šiuo metu turime nemažai šeimyninių problemų ir sprendžiamų klausimų, tad vis nerandu minutėlės prisėsti, na gerai, šiuo metu ir labai didelio noro nejaučiu kažkuo dalytis.

      Panaikinti

Rašyti komentarą