L'OREAL Paris Brow Artist "Micro Tattoo" natūralų efektą suteikiantys antakių flomasteriai: "105 Brunette"; "107 Cool Brunette"

Antakių priežiūros ir formavimo priemonės yra ta sritis, kurią jūs mėgstate ir skaitote dažniausiai. Visuomet gavusi naujų priemonių antakiams stengiuosi jas kuo greičiau išbandyti ir plačiau papasakoti bloge. Jau kuris laikas save pagaunu, kad prieš porą metų, net prieš metus patikusiuos priemonės man jau nebeatrodo tokios geros. nenuostabu, rinka keičiasi, keičiasi mano pačios poreikiai, o išbandant vis daugiau priemonių - ir suvokimas, kas ta gera priemonė yra.

Gavusios L'Oreal OMG suntinius dauguma blogerių labai išpeikė Micro Tattoo antakių pieštukus - flomasterius, praktiškai iš karto. Neradau nė vieno nors truputį teigiamo atsiliepimo - ir man pačiai pieštukai ne visai patikusi priemonė, bet šis įrašas nebus vien neigiamas nes... 

"Literatūroje viskas gražu. Net tai, kas bjauru."
Antanas Škėma


Produktas: L'OREAL Paris Brow Artist "Micro Tattoo" natūralų efektą suteikiantys antakių flomasteriai: "105 Brunette"; "107 Cool Brunette"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: brunetėms
Labiausiai patiko: galima susikurti labai natūralų efektą
Labiausiai nepatiko: sunku naudotis
Tūris: kiekvienas po 4,5 g
Kaina*: kiekvienas po 11,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: ANTAKIŲ FLOMASTERIS SU DANTYTU ŠEPETĖLIU, KURIANČIU Į PLAUKELIUS PANAŠIUS POTĖPIUS. Sukurkite tobulų, natūraliai atrodančių antakių įvaizdį, kuris išlieka iki 24 val Tvirtas, bet švelnus šepetėlio galiukas tiksliam potėpiui. Ypač ilgai išliekanti formulė su chna. Pageidaujamo ryškumo įvaizdis: nuo natūralaus iki išraiškingo
Naudojimas: Brow Artist Micro Tattoo antakių flomasterį visuomet naudokite ant švarių antakių, prieš padengdama veido odą makiažo pagrindu. Norėdama sukurti natūralų įvaizdį, dantytu šepetėlio galiuku brėžkite trumpus, įstrižus, plaukelius primenančius potėpius ties antakiu ir vidiniais kampučiais. Kurdama ryškesnį įvaizdį, formulę tepkite plokščia šepetėlio dalimi, kad užpildytumėte tarpelius tarp antakio plaukelių.


Pradėkime nuo pakuotės. Pieštuko formos plastikinės pakuotės tradicinės, su kompanijos antakių produktams būdingo dizaino tąsa: pilkas pagrindas ir spalvą atitinkantis (na, beveik atitinkantis) priemonės dangtelis. Man asmeniškai šis spalvų derinys keistas ir nelabai patrauklus akiai. Naujoji "Micro Tattoo" linija (ir visi šios linijos gaminiai) turi įdomų išraitytą užrašą, kuris šiek tiek pagyvina kiek nuobodų dizainą.

Šių pieštukų įdomumas yra neįprastas aplikatorius. Plokščias, tarsi flomasterio šerdelės medžiagos aplikatorius tvirtas, bet pakankamai lankstus. Pats galiukas kirptas kirstai, su iškarpytais keturiais dantukais, kurie turėtų padėti nusipiešti itin natūraliai atrodančius antakių plaukelius. Tiesa, per laiką tie dantukai išsiklaipo, nebėra tokie standūs, tad ir piešti tampa sudėtingiau.

Kvapas. Vos vos jaučiasi alkoholis. Šiaip kvapas nėra stiprus, labiau natūralus ir neutralus.

Konsistencija. Flomasteris - pieštukas skystas. Tai medžiaga, pripildyta skystu produktu.


Sudėtis: AQUA / WATER, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, METHYL GLUCETH-20, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, SODIUM CARBONATE, SODIUM CHLORIDE.
MAY CONTAIN: CI 19140 / YELLOW 5, CI 17200 / RED 33, CI 42090 / BLUE 1.


Poveikis. Priemonės veikimo principas yra visai toks, kaip flomasterio. Panaši į flomasterio medžiaga prisotinta skysta medžiaga. Galbūt kažkiek jos dar yra ir plastikiniame korpuse. Priemonė antakius dažo taip, kaip flomasteris - brauki ir produktas palieka pėdsaką ant odos ir plaukelių. Tad tikriausiai nenuostabu, kad pirmosios problemos, su kuriomis susiduriu yra pats priemonės veikimas. Dažniausiai flomasteris tikrai dažo ir atiduoda produktą, bet pasitaiko atvejų (ir kuo toliau, tuo daugiau, matyt mažėjant priemonės kiekiui), kad flomasteris staiga ima ir neatiduoda skysčio - tiesiog teplioji aplikatoriumi, kuris nebeatiduoda pakankamai priemonės... Tokiu atveju padeda patapšnojimas į servetėlę ir stiprus priemonės supurtymas, tačiau vistiek erzina...

Antras aspektas, susijęs su naudojimu yra pats brėžimas. Dantukai ir natūralaus plaukelio išpiešimas yra gera idėja, bet deja, man pavyko tik kelis kartus pradžioje. Dantukai labai greit nusidėvi, prisideda ir tai, kad ne visada tas skystis atiteka į floasterio galiuką tad tas plaukelių išpiešimas gana sudėtingas reikalas. Todėl praktiškai visuomet brėžiu kiek išeina su galiuku, tačiau dažniausiai pieštuką naudoju kiek palenkusi, užpildydama viską plokščiąja puse.


Dauguma blogerių pieštuką išpeikė dėl jo veikimo ir brėžimo. Tikriausiai dauguma net neperskaitė, kad ant pakuotės pabrėžta, kad reiktų tikėtis natūralaus efekto. Pieštukas brėžia ir piešia labai labai natūraliai. Daug daug sluoksniuojant įmanoma užpildyti antakius, tačiau instagraminių (o tokie gi jau senai nebemadingi) antakių išgauti tikrai nepavyks. Tarpeliai vis tiek lieka matomi, net ir daug ir ilgai piešiant... Tačiau pieštukas gerai išlieka, priemonė nuo plaukelių nusivalo lengvai, o va į odą įsigeria pigmentas, kuris nors ir šiek tiek pablunka dienos eigoje, tačiau vis dar būna matomas vakare. 

Toks pieštukas patiks nebent natūralistėms, arba siekiančioms visiškai natūralių antakių efekto. Man pieštukas patinka kai važiuojam į baseiną nors vandens procedūrų neatlaiko, bet tinka tam kartui. Na ir dar tiems atvejams, kai visiškai nesidažau, bet noriu, kad antakiai būtų ryškesni. Jei jau dažausi veidą, man šio pieštuko nepakanka, antakiai neatrodo dažyti ir rezultatas manęs netenkina. Jei bandysite pieštuką su lūkesčiais nusipiešti antakius - tikrai nusivilsite, o va itin natūraliai ir labai minimaliai pasiryškinti tiks. Ar rekomenduočiau? Ne, nes pati su makiažu nenaudoju, tiesiog... nepakanka ir neveikia visuomet, kai man jo prireikia...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai