L'OREAL Paris "La Petite Palette" akių šešėlių paletės: "02 Feminist" ir "05 Nudist"

Aš esu tikra, kad šitas paletes jau buvau nusifotografavusi ir pasiruošusi įrašui, buvau susidėliojusi kompoziciją ir tikrai fotografavau, bet permetusi visą nuotraukų saugyklą, tiksliau perkračiusi kiekvieną failą, kiekvieną bylą, neradau nė vienos tos dienos nuotraukos ( o fotografavau ne tik šiams paletes), tad neaišku kur dingus vaizdo medžiagai, fotografavau paletes iš naujo, nors vaizdas jau tikrai nebėra toks gražus, koks buvo prieš naudojant priemones...

Mažosios L'Oreal paletės yra šešių skirtingų derinių - pas mane jos dvi: "Feminist" su dominuojančiu žaliu, ir "Nudist" su ryškiu raudonu atspalviu. Tad apie jas šiek tiek plačiau.

"Protingai apie meilę kalbantis vyras nėra įsimylėjęs."
Žoržas Sandas


Produktas: L'OREAL Paris "La Petite Palette" akių šešėlių paletės: "02 Feminist" ir "05 Nudist"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: gana stipriai byra
Tūris: kiekviena paletė po 5x0,80 g 
Kaina*: kiekviena po 14,999 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Harmoningas kelių subtilių atspalvių ir vienos ypač išraiškingos spalvos derinys išsvajotiems akių makiažo įvaizdžiams. Minimalus dydis Maksimalus spalvos efektas Ypač lengvai išsklaidoma tekstūra, išliekanti visą dieną 5 atspalviai, padėsiantys atskleisti Jumyse slypinčią paryžietę.
Naudojimas: Akies voką ir jo raukšlę akių šešėlių šepetėliu padenkite pasirinkto atspalvio akių šešėliais. Kad akys taptų ypač išraiškingos, palei viršutines ir apatines blakstienas užtepkite tamsesnio atspalvio akių šešėlių. Vidinius akių kampučius ir antakių kauliukus pašviesinkite šviesesnio atspalvio akių šešėliais. Kad sustiprintumėte sukurtą įspūdį, akių makiažui naudokite 5 akių šešėlių atspalvius. Dermatologiškai ir oftalmologiškai patikrinta Tinka jautrioms akims ir nešiojančioms kontaktinius lęšius Patikrinta nuo alergijų


Mažos, plastikinės pakuotės labai kompaktiškos ir jau ne kartą su manimi keliavo į įvairias keliones ir savaitgalio išvykas. Mano kosmetinėje vyrauja didesnės paletės, kurias nepatogu tampytis su savimi, tad tokios mažulės pats tas tiek itin natūraliam, tiek ryškesniam makiažui susikurti. Penkios spalvos, derančios tarpusavyje išrikiuotos horizontaliu stulpeliu žemyn, paletes centre, čia nėra daug vietos tarp atspalvių, tačiau man nekyla problemų dėl spalvų maišymosi tarpusavyje - to nėra.

Vienintelis didesnis mano nerimas dėl palečių tvirtumo yra jų vidinė dalis - spalvos su plastikine plokštele yra priklijuotos karštais klijais centre ir mano nudistė buvo beveik atsiklijavusi, tuo tarpu feministė laikosi šiek tiek tvirčiau, bet irgi kliba bakstelint šepetėliu į spalvą.

Kvapas. Labai neutralus, jo praktiškai nėra. 

Konsistencija. Visos spalvos labai minkštos, labai švelnios ir itin malonios konsistencijos. Mano mėgstamiausio minkštumo akių šešėliai.


Sudėtis: TALC, TRIETHYLHEXANOIN, SILICA, NYLON-12, MAGNESIUM STEARATE, LAUROYL LYSINE, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, PETROLATUM, PHENYL TRIMETHICONE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALUMINA, SORBITAN ISOSTEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SODIUM DEHYDROACETATE, TOCOPHERYL ACETATE, METHICONE, TIN OXIDE, ISOSTEARYL SEBACATE, ALUMINUM HYDROXIDE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TOCOPHEROL.
MAY CONTAIN: MICA, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 75470 / CARMINE, CI 77400 / BRONZE POWDER, CI 77400 / COPPER POWDER, CI 77000 / ALUMINUM POWDER, CI 77510 / FERRIC FERROCYANIDE, CI 77163 / BISMUTH OXYCHLORIDE, CI 15850 / RED 7, CI 77742 / MANGANESE VIOLET, CI 19140 / YELLOW 5 LAKE, CI 77288 / CHROMIUM OXIDE GREENS, CI 77510 / FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE, CI 42090 / BLUE 1 LAKE.


Poveikis. Dėl priemonių minkštumo, akių šešėliai linkę stipriai byrėti, labai stipriai, ypač jei imama didesniu ar puresniu šepetėliu. Hmm... ne kartą ant šviežiai padaryto veido pribiro šešėlių trupinių... Todėl labai rekomenduočiau su šiomis paletėmis akių makiažą darytis prieš veido makiažą. Byrėjimas mane šiaip jau labai erzina, bet čia viską atperka pigmentacija - spalvos labai sodrios, gerai pigmentuotos ir lengvai sklaidosi. Ko daugiau galima norėti?


Spalvos man išlieka gerai, šiek tiek pablunka dienos eigoje, tačiau makiažas vis dar puikiai atrodo iki pat vakaro, o jei naudoju su akių šešėlių pagrindu - neturiu ir pablukimo problemos. Patiko, iš tiesų patiko. Nudistė šiltų atspalvių, spalvos universalesnės ir lengvai pritaikomos kasdienai. Tuo tarpu Feministė labiau tamsių ir šaltų atspalvių - kasdien panaudoti galima tik tą pirmą, na ir galbūt paskutinę, jei darotės kiek ryškesnį kasdienį makiažą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai