Kirstas, plokščias kabuki tipo kontūravimo šepetėlis auksinės spalvos, pirktas ebay.com

Oi ne vienas, ir net ne keli, mano makiažo šepetėliai atkeliavo iš kiniečių ir ne tiek jau mažai jų man pilnai pasiteisino tiek, kad naudoju juos kas kartą dažantis. Visgi, būna visaip... kartais įsigyji ir visiškai nieko vertus įrankius, kurie neturi jokių šansų normaliai funkcionuoti, arba tokius, kurie lyg ir nieko labai blogo neturi, bet tavo rutinoje tiesiog nepasiteisina.

Šiandien trumpai noriu jums papasakoti apie aukso spalvos kontūravimui ir kreminiams produktams skirtą makiažo šepetėlį, kurį įsigijau bandyti kontūruoti, o galbūt ir kreminiams produktams padengti  - vizualiai gražus, bet ar funkcionalus?

"Minia tik žiūri, o dailininkas mato."
M. Rodenas


Produktas: Kirstas, plokščias kabuki tipo kontūravimo šepetėlis auksinės spalvos, pirktas ebay.com
Gamintojas:  nenurodytas, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: kontūravimui, pudrai
Medžiagos: nailono plaukeliai, plastikas
Labiausiai patiko: daili vizualinė išvaizda
Labiausiai nepatiko: šereliai per tvirtai sudėti
Matmenys: 17,5 cm x 8 cm x 0,8 cm
Kaina*: $1,79 US (1,53 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Aukštos kokybės makiažo šepetėlis, tinka naudoti tiek profesionaliai, tiek namuose. Patogus naudoti tiek namuose, tiek kelionėse. Pudrą lengvai paima ant šerelių. Galima rinktis iš sidabrinio, auksinio ir rožinio aukso spalvos.


Kaip ir dauguma kinietiškų makiažo šepetėlių, taip ir šis, atkeliauja paprastame plastikiniame maišelyje, be jokios informacijos apie gaminį. Nei gamintojo, nei paskirties, nei gamyklos, nei iš ko pagaminta, nei jokio aprašymo ant pakuotės rasti neįmanoma. O ir pardavimo vietoje dažnai labai minimali informacija, kuri dažniausiai būna skirta ne vienam, o keliems iš karto makiažo įrankiams, tad informacija būdama visiškai nulinė nepadeda. Jau perkant vieną ar kitą šepetėlį reiktų žinoti, kam jis galėtų būti naudojamas ir pasižiūrėti, ar mes tokius produktus apskritai naudojame.


Makiažo šepetėlis labai dailus: blizgios aukso spalvos, kuri tiesą sakant yra tiesiog aukso spalvos dažais nupurkštas plastikas. Kotelis siaurėjantis ties galu ir šiek tiek primena plunksnakočius. Forma patogi laikyti rankose, svorio centras sudėtas ties šepetėlio galvute, todėl dažytis turėtų būti lengva.  Šepetėlio šereliai balti, su geltona spalva apačioje. Nors pavieniai plaukeliai švelnūs, bet aiškiai sintetiniai, o sudėti kartu sudaro itin tvirtą šepetėlio galvą. Jie kirpti ir įstrižais su užmanymu būti patogiu ne tik plokščioje veido srities dalyje.


Šepetėlis lyg ir tinkamas makiažo pagrindui dengti, ir tam yra patogus, tačiau man jo galva per maža, dengimas užtrunka ilgiau nei nori, tad šiam tikslui naudoju tik tokios vietoje, kaip prie nosies kraštų, aplink veido kontūrą (ties žandikaulio linija), tačiau tikrai ne visam veidui padengti. Šepetėlis galbūt visai neblogai tiktų maskuokliui padengti, tačiau ties paakiais jo naudoti negaliu - šereliai sudėti per tvirtai, tad šepetėlis nemaloniai tempia odą, o tvirti galiukai man per aštrūs tokioje jautrioje vietoje. Galiausiai lieka kreminis kontūravimas. Šepetėliu lengvai nusibrėžti linijas ties skruostų centru, bet paskirstyti ir išsklaidyti man visai nepatogu... O ir kontūruoju kreminėmis priemonėmis taip retai, kad šepetėlis lieka dažnai neliestas savaitėmis...


Šepetėlis tikriausiai tinkamiausias kreminiam veido kontūravimui. Sausiems produktams jis visiškai netinka, šereliai prastai paima produktus. Bėda ta, kad kreminiams produktams daug patogesnis plokščias šepetėlis, yra daug patogesnių padengti birią pudrą ir geresnių paskirstyti maskuoklį. Man šitas šepetėlis nepatinko ir nepasiteisino... Tikriausiai taip ir pragulės didžiąją dalį laiko praktiškai nenaudojamas. Tačiau tai nereiškia, kad jis prastas ir netinkamas niekam - dažnai pasitaiko taip, kad kas man netinka, kitam gali būti geriausias dalykas! Tik prieš įsigyjant reiktų labai gerai įvertinti savo poreikius ir jau spėtus pamilti produktus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai