L'OREAL Paris "Infaillible" 24H Fresh Wear - ilgai išliekantis makiažo pagrindas su hialurono kompleksu: "15 Porcelain"; "120 Vanilla"

Na, jau girdėjote gandus, koks nerealus šitas makiažo pagrindas? Aš irgi girdėjau, dar iki to, kol produktai pas mane atsidūrė namuose ir dar iki to, kol pirmą kartą išbandžiau. Jau sklando legendos apie šito makiažo gerumą, tad vos gavusi skubėjau bandyti. Tai nėra visiškai naujas makiažo pagrindas - esu tikra kad tokiu pat pavadinimu esu mačiusi prieš kokius tris metus, tačiau šio formulė buvo atnaujinta, pagerinta ir patobulinta. Pirmas mano įspūdis buvo wow - koks geras, koks nerealus, na dabar jau bus naujas mylimiausias... Bet netapo nerealiausiu ir nepakeičiamiausiu - per kelis naudojimo kartus pastebėjau, kad šiokių tokių trūkumų jis visgi turi ir ne visai atitinka mano tobulos pudros požymius. Pasižiūrime?

"Nori gauti protingą atsakymą, klausk protingai."
J. V. Gėtė


Produktas: L'OREAL Paris "Infaillible" 24H Fresh Wear - ilgai išliekantis makiažo pagrindas su hialurono kompleksu: "15 Porcelain"; "120 Vanilla"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gražiai sulieja veidą
Labiausiai nepatiko: šiek tiek sukrenta į veido poras
Tūris: kiekvienas po 30 ml
Kaina*: kiekvienas po 16,79 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Sudrėkinta ir gaivi oda bei paslėpti netobulumai visą dieną.
• Ilgai išliekantis padengimas
• Kvėpuojanti oda ir gaivumas visą dieną
• Vandeniui ir kitiems netikėtumams atspari formulė

Ar laukėte viskam atsparaus makiažo pagrindo? Mėgaukitės maloniai padengta tobulos išvaizdos oda su Infaillible 24H Fresh Wear makiažo pagrindu. Drėkinamoji formulė idealiai padengia odą, paslėpdama visus jos trūkumus ir nepageidaujamą blizgesį. Nauja deguonies technologija leidžia odai kvėpuoti ir užtikrina nepriekaištingą išvaizdą visą dieną. Neprireiks jokių makiažo korekcijų!

Naudojimas: Padenkite nuvalytą ir sudrėkintą veido odą. Makiažo pagrindą sutvirtinkite ir įvaizdį užbaikite su Infaillible 24H Ultra-Matte pudra.


Stiklinės aukštos pakuotės juodomis pompomis ir raudonais, dalinai skaidriais dangteliais. Pompos patogios naudoti, visuomet dozuoja vienodą produkto kiekį. Iš tiesų ties makiažo pagrindo pakuotės aprašymais apsistoti nenoriu - pakuotė tradicinė, vaizdą matote patys, ji nekelia sunkumų naudojant, tad keliaujam toliau.

Kvapas. Iš pradžių galvojau, kad mane apgaudinėja uoslė, mat visai nesitikėjau jokio kvapo... Tačiau... kvapas labai primena gėles, nors ir nėra labai intensyvus ar stiprus.

Konsistencija. Skystokas, ne pats skysčiausias, kokį esu turėjusi, bet iš tiesų skystas.


Sudėtis: AQUA/ WATER, DIMETHICONE, ISODODECANE, ALCOHOL DENAT., ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, BUTYLENE GLYCOL, PEG-10 DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE [NANO]/ TITANIUM DIOXIDE, TITANIUM DIOXIDE, PERLITE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, NYLON-12, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, DIISOPROPYL SEBACATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, MAGNESIUM SULFATE, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HYDROGEN DIMETHICONE, DIPENTAERYTHRITYL TETRAHYDROXYSTEARATE/ TETRAISOSTEARATE, PARFUM/ FRAGRANCE, SILICA SILYLATE, ACRYLONITRILE/ METHYL METHACRYLATE/ VINYLIDENE CHLORIDE COPOLYMER, TOCOPHEROL, HEXYL CINNAMAL, SILICA, ISOBUTANE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BHT, CITRONELLOL.
MAY CONTAIN: CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77510 / FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE.


Poveikis. Nors turiu dvi šviesiausias šio makiažo pagrindo spalvas, bet nei viena man netinka: 15 Porcelain šiuo metu, kai vis dar turiu vasariško įdegio man kiek per šviesus pats vienas, tačiau bus tobulas žiemos metu. O antras pagal šviesumą 120 Vanila - man ir per tamsus ir per geltonas - geriausią rezultatą išgaunu maišydama 2 dalis šviesios ir 1 dalį tamesesnės pudros - bent jau šiai dienai, kol turiu šiokį tokį įdegį. Apskritai, pudros atspalvių pasirinkimas Lietuvoje nėra labai didelis (vos 5 atspalviai), tad šviesesnėms už mane net ir pocelianinis atspalvis gali būti per tamsus. Kita vertus - jau visos žino, kad per tamsius makiažo pagrindų atspalvius lengva pakoreguoti su specialiais lašiukais.  


Makiažo pagrindas gana lengvas, ir visiškai neapsunkina odos, jaučiasi maloniai ir itin lengvai. Maskavimas tikrai daugiau nei vidutinis, tačiau nėra pats sunkiausias, kokį teko bandyti. Visus spuogelius ir spalvinius netolygumus tikrai padengia, ir didžiąją dalį smulkių raukšlelių. Efektas atrodo wow - kažkas nerealaus, tiesa? Žiūri ir džiaugiesi gaiviai, švariai, šviežiai atrodančia veido oda... Nerealu! 

Visgi, jei į mano odą pažiūrėsite iš labai arti - pamatysite ir šiek tiek į poras sukritusį makiažo pagrindą. Lygiai taip pat yra ir su gilesnėmis raukšlelėmis - nuotraukoje apačioje pridėjau, kaip viskas atrodo iš normalaus atstumo  - kur tikrai atrodai wow, na ir priartinus - kur matosi, kad nėra tas efektas tobulas.


Su išlikimu aš visiškai neturiu jokių problemų - man išlieka visą dieną. Galbūt šiek tiek labiau viskas pakrenta į poras ir raukšleles, bet nežymiai... Mano lūkesčiai šiam pagrindui buvo itin dideli, tačiau kartelę nuleidus iki realybės man patinka. Tai tikrai nėra pats geriausias makiažo pagrindas kokį bandžiau, tačiau man patinka - rezultatai puikūs, o tas matomas poras realiai mato tik tave bučiuojantis žmogus, kuriam tikriausiai ir šiaip tos poros neįdomios, tad greičiausiai jų nemato... Vertinu labai palankiai, bet ne tobulai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai