ISANA "Hydro Booster" puoselėjamosios kapsulės išsausėjusiai veido odai su ginkmedžių ekstraktu ir vitaminu E

Ruduo, su visais savo vėjais, lietumis, vėsesniu oru... Plaukai šiaušiasi kaltūnais, nepriklausomai nuo to, kaip juos susitvarkei ryte, o veido odą vis dažniau nusėja raudonis. Tad intensyviau rūpintis veido oda tiesiog privaloma. Po vasaros išsausėjusiai odai labai reikalingas intensyvus drėkinimas,  todėl tam reikalui išsirinkau Isana intensyviai drėkinančias veido kapsules. Tai nėra naujas produktas - Drogas parduotuvėse jis gyvena jau ilgai, tik anksčiau vadinosi Rival de Loop vardu. Gal jau bandėte?

"Jeigu ilgai žiūri į bedugnę, tai bedugnė ima žiūrėti į tave."
F. Nyčė


Produktas: ISANA "Hydro Booster" puoselėjamosios kapsulės išsausėjusiai veido odai su ginkmedžių ekstraktu ir vitaminu E
Gamintojas: "Rossmann GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti ir apsaugoti veido odą nuo UV spindulių
Tinkamas tipas: išsausėjusiai odai
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina
Labiausiai nepatiko: riebus, kai kuriais atvejais gali būti per sunkus
Tūris: 7 x 0,38 ml = 2,66 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Puoselėjamosios kapsulės - efektyvi intensyvios priežiūros priemonė, patikimai prisotinanti odą drėgmės, kad ji atrodytų gaivi ir išpuoselėta. Ginkmedžiai suteikia odai gyvybingumo. Vitaminas E turi radikalus sulaikančių savybių, todėl padeda apsaugoti odą nuo UV spindulių sukeliamo poveikio. Reguliariai naudojant puoselėjamosios kapsulės patikimai padidina drėgmės lygį: po 2 savaičių - iki 20%, po 4 savaičių - iki 22%.
Naudojimas: nuprausę ir nuvalę odą paimkite kapsulę ir pasukdami ją atidarykite. Kapsulės turinį tolygiai paskirstykite ant veido, kaklo ir iškirptės srities, švelniai įtrinkite. Srities apie akis netepkite.


Veido kapsulės supakuotos lizidinėje pakuotėje, labai panašiu principu, kaip vaistai ar vitaminai. Suprantu gamintojų idėją, pateikti priemonę, kaip vitaminus odai. Pakuotė užfiksuota folija įdėta į gan paprastą kartono dėžutę, puoštą melsvais užrašais ir akcentais. Visą efektą pakuotei duoda ryškiai melsvos spalvos kapsulės.

Melsvos kapsulės pagamintos iš minkšto silikono, kuris primena tvirtą želė, bet yra pakankamai tvirtas išlaikyti viduje skystį. Kapsulės forma patogi, viršus nusisuka lauk, kiek pasukus ir užspaudus kakliuką, ir tuomet jau viskas labai paprastai išspaudžiama lauk. Man kapsulės labai patogios, neplyšta ne vietoje, skystis neišsitaško, neišteka lauk.


Kvapas. Kapsulėje esantis skystis gaivaus, malonaus kvapo, jaučiasi šioks toks gaivus augalinis aromatas. Tepant kvapas intensyvokas, tačiau neerzina uoslės, išlieka tol, kol priemonė susigeria į odą.

Konsistencija. Prieš pradėdama naudoti produktą, tikėjausi, kad jis bus skystas, gal kiek sunkesnis už vandenuką. Tačiau tai sunkokos, aliejingos konsistencijos produktas.


Sudėtis: Dimethicone, Dicaprylyl Ether, Hydrogenated Polyisobutene, Isohexadecane, Trisiloxane, Squalane, Tocopheryl Acetate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Sunflower Seed Oil Glyceride, Parfum, Benzyl Alcohol, Linalool.


Poveikis. Priemonė, dėl savo aliejingos konsistencijos sunkokai ir lėtai geriasi į odą, todėl produktą išskirtinai tinka naudoti tik vakare. Produktas lėtai geriasi į odą, tad dažniausiai užmiegu vis dar su šiek tiek blizgia veido odą. Tačiau atsikėlus ryte priemonės likučių ant odos paviršiaus nelieka nė ženklo. Priemonė iš tiesų suteikia veido odai daug drėgmės, oda įgauna švelnumo, po nakties atrodo atsigavusi, pailsėjusi, šviesesnė, skaistesnė, netgi šiek tiek putlesnė...

Wow, va tokio efekto, akivaizdžiai matomo efekto aš tikiuosi iš kiekvieno veido serumo. Gamintojas rekomenduoja jį naudoti bent porą savaičių, kad pasiekti geresnių rezultatų. Aš naudojau savaitę, ir skirtumas tikrai matosi - mano oda atrodo sveika, gyvybinga ir prisotinta drėgmės. Man patiko, mielai naudočiau ir įsigyčiau dar. Tik, dėl aliejingos konsistencijos nežinau ar produktas būtų tinkamas riebiai ir mišriai odai? Visi odos tipai išsausėja ir praranda drėgmę, visiems reiktų naudoti drėkinamąsias priemones, bet ši manyčiau skirta labiau normalios ir sausos odos tipams. Lygiai taip pat ir vasaros metu - abejoju ar karšto oro sąlygomis šios ampulės teiktų tokį pat efektą ir būtų malonios naudoti. Bet šiuo metu - tobulai drėkina ir suteikia odai tą nuostabiai malonų odos komforto jausmą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Įsigijau dabar ir žiūriu sudėtyje jau nebėra Benzyl Alcohol, Linalool. Tai sudėtis liko dar geresnė. Ačiū už apžvalgą!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašom!
      Kaip smagu, kad patobulino sudėtines dalis! Ačiū, kad pasidalinote :)

      Panaikinti
  2. Sveiki, ar jas nudojate kiekviena diena?

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą