PIRMAS ĮSPŪDIS. MAX FACTOR Miracle Match Blur & Nourish makiažo pagrindas "75 Golden"

Dar vienas, senokai mano mėginių dėžutėje gulėjęs makiažo pagrindas buvo šitas Max Factor. Ar pastebėjote, kaip mažai socialiniuose tinkluose kalbama apie Max factor gaminius? Apskritai, ar daug žinote apie naujienas, produktus, priemones? Hmm... socialiniai tinklai tikrai teigiamai veikia ir padeda ne tik kompanijoms populiarinti produktus, tačiau ir mums, paprastiems vartotojams paprasčiau gauti aktualią informaciją apie produktus. Ir visgi, pagalvoju - ar mano skaitytojų tarpe daug naudojančių Max Factor priemones? Pakomentuokite 😏😊
O mes šiandien trumpai pasižiūrėsime į makiažo pagrindą, kuris turėtų suteikti odai sveikai ir natūraliai atrodantį efektą.

"Triušis nusišluostė kaktą žemėta letena ir nugriuvo tarp lysvių.
- Nežinau ar žinai, Pūkuotuk, - sušniokštė. - Bet norint tinkamai prižiūrėti daržą, reikia gerai paplušėti!
- Nesu daržų žinovas, - prisipažino meškiukas, plekšnodamas sau per pilvelį. - Tik žinau, kad norint tinkamai prižiūrėti meškiuką, būtina kas 4 valandas jį maitinti. Tai sunkus, juodas, tačiau malonus darbas!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Ką žada gamintojas: "Miracle Match” – makiažo priemonė,  nepriekaištingai prisiderinanti prie odos  atspalvio, paslepianti jos trūkumus. Makiažo pagrindas pasižymi vidutiniu maskuojamuoju poveikiu, padengia odą vaiskiu sluoksniu ir ją maitina bei drėkina. Jame esančios šviesą atspindinčios dalelės daro odos trūkumus mažiau pastebimus. Juo padengta oda atrodo sveikai, natūraliai ir tobulai, nes jis vizualiai paryškina jos spalvą.

Tai pirmasis kompanijos „Max Factor” makiažo pagrindas, turintis naujo silikono, kuris veikia kaip drėkiklis ir užtikrina idealų susiliejimą su oda bei vidutinį maskuojamąjį poveikį. Nors šis makiažo pagrindas pasižymi vidutiniu maskuojamuoju poveikiu, dėl jame esančių vaiskių žėručio dalelių, užteptas ant odos leidžia jai atspindėti šviesą – taip sukuriamas įspūdis, kad oda yra niekuo nepadengta ir natūraliai švyti. Šis makiažo pagrindas padengia odą nepaslėpdamas natūralaus jos švytėjimo – ji netampa matinė, tačiau būna gaivi. Jis susilieja su oda, ir ji atrodo natūraliai. Papildomos šviesą atspindinčios dalelės suvienodina odos spalvą ir daro jos trūkumus mažiau pastebimus. 40 proc. šio makiažo pagrindo sudėties sudaro gerą odos būklę palaikančios maitinamosios ir drėkinamosios medžiagos, įskaitant gliceriną bei vitaminus E ir B.

Pilno dydžio. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Talc, PCA Dimethicone, PEG/ PPG-18/18 Dimethicone, Niacinamide, Acetyl Glucosamine, Sodium Chloride, Mica, Silica, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Laureth-7, Methicone, Trihydroxystearin, Arachidyl Behenate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Synthetic Wax, Ethylene Brassylate, Behenic Acid, Synthetic Fluorphologopite, Polyethylene, Tin Oxide.
May contain: CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: 16,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, pigu.lt


Mano potyriai. Pradžioje norisi paminėti akivaizdžiausius dalykus - makiažo pagrindo spalva man aiškiai per tamsi. Apskritai makiažo pagrindai mėginiuose bene visuomet būna tamsūs, ir nors tai leidžia tinkamai įvertinti jo savybes, bet nė kiek nepadeda išsirinkti tavo odai tinkamo atspalvio. O turėtų būti kitaip, tiesa? Nesuprantu kodėl gamintojai vis pakuoja ir platina nuolat per tamsius...

Makiažo pagrindas skystas, neturi miltingumo, tad jau iš konsistencijos galima matyti, kad nebus matinio užbaigimo - ir nėra, užbaigimas labiau tradicinis, suteikiantis sveiko švytėjimo. Tačiau gali būti lengvai nuslopinamas matine kompaktine ar biria pudra. Man makiažo pagrindas labai sunkiai dengėsi kempinėle, ne ką lengviau ir šepetėliu, todėl optimaliausias variantas ir geriausi rezultatai išgaunami dengiant tiesiog pirštais.


Makiažo pagrindas labai gerai maskuoja tiek spalvos netobulumus, tiek paraudimus, tiek spuogelius ir iškilimus, net smulkias raukšleles. Tamsių paakių tikrai neįveiks, bet tam mes turime maskuoklį. Man patinka jo konsistencija, kuri lyg ir nori drėkinti veido odą (netikiu, kad makiažo pagrindai drėkina, tačiau regis šitas tai daro!) - oda jaučia tokį pat komfortą, kaip po drėkinamojo kremo! 

Priemonė ant odos išlieka visą dieną, gana ilgą laiką jaučiamas ir tas malonus komforto jausmas, odos netolygumai pamaskuojami, niekas nesukrenta į raukšleles. Galbūt ne geriausias pasirinkimas riebiai-mišriai odai, tačiau mano sausai, manyčiau ir normaliai makiažo pagrindas ir labai gerai atrodo ir nepaprastai maloniai jaučiasi. Man patiko, manau mielai įsigyčiau ir pilno dydžio makiažo pagrindo pakuotę, tik aišku, man tinkančio atspalvio!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai