INVISIBBOBLE "Slim" the elegant hair ring - plonos plaukų gumytės "Bronze me pretty"

Invisibobble plaukų gumytės tikriausiai jau nieko nebestebina? Visi žino, kas tie sujungti telefono laidai yra ir ką gero jie duoda, tiesa? Aš Invisibobble atradau 2015 metais ir vis dar naudoju tas 6 įsigytas gumytes kasdien: vos jos išsitampo, įmetu į karštą vandenį ir vėl kaip naujos, lengva nuplauti ir nuvalyti. Tiesa, vieną pamečiau, tiksliau palikau pas manikiūro meistrę, tačiau likusios penkios vis dar puikiai man tarnauja...

Pagauta smalsumo ir didelio pasisekimo dėl klasikinių gumelių, nusprendžiau pabandyti ir plonąsias, užvadintas elegantiškomis ir šiek tiek besiskiriančiomis forma nuo klasikinių.

 "Žmogus yra tas, kuo jis save padaro."
A. Dž. Kroninas



Produktas: INVISIBBOBLE "Slim" the elegant hair ring - plonos plaukų gumytės "Bronze me pretty"
Gamintojas: "Invisibbole" GmbH. Pagaminta Kinijoje, sukurta Vokietijoje
Paskirtis: surišti, susegti plaukus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: nepalieka suspausto plauko žymių
Labiausiai nepatiko: nemaloniai peša plaukus
Kiekis: 3 vnt. pakuotėje
Kaina*: 6,50 EUR
Kur galima įsigyti: www.topbeauty.lt; pigu.lt; bjuti.lt; perfumit.lt tikiu, kad paieškojus internete rasite ir daugiau. Aš įsigijau iš Top Beauty
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: 
Invisibobble plaukų gumyčių privalumai:
• Nepalieka žymų
• Leidžia išvengti galvos skausmų
• Tausoja plaukus
• Tinka visų tipų plaukams
• Galima nešioti kaip apyrankę

Nepaprasto rezultato esmė slypi ypatingoje šių gumyčių plaukams Invisibobble formoje, kuri primena telefoninį laidą. Invisibobble pagalba rišant plaukus į uodegą, plaukų spaudimas nėra tolygus ir skirtingai pasiskirsto per visą ilgį; tuo tarpu kai standartinės plaukų gumytės visada palieka ryškią žymą dėl vienodo plaukų spaudimo. Tvirto, netolygaus, nors ir nedidelio spaudimo dėka Invisibobble „gumyčių“ pagalba plaukus tvirtai surišite į uodegą ir plaukams teks kur kas mažesnis spaudimas, nei rišant plaukus įprasta plaukų gumyte.

Leidžia išvengti galvos skausmų: Kaip žinia, viena dažniausių moterų problemų susijusių su plaukų rišimu standartinių gumyčių pagalba yra galvos skausmai dėl tempimo. Dėl ypatingos savo formos invisibobble siūlo sprendimą, ne tik neįvelenčiam plaukų rišimui, bet ir galvos odos tempimo mažinimui.

Tausoja plaukus: Invisibobble gumytės ne tik nepalieka spaudimo žymių. Jos taip vertinamos už plaukų tausojimą. Be metalinių jungčių, kurios paprastai įtakoja plaukų rišimo kokybę įprastų gumyčių atvejais. Lituoto tipo jungtys čia visai nežymios, lygios, nekabina, nepeša ir nepridarys jokios žalos jūsų plaukams.

Visiems plaukų tipams: Tinka visiems plaukų tipams! Nesvarbu, ar plaukai garbanoti, tiesūs, stori ar ploni - gumytės invisibobble visada praktiškas sprendimas.

Apyrankės funkcija: Kai nerišate ja plaukų, rekomenduojame dėvėti kaip stilingą apyrankę.

Atsparumas vandeniui: invisibobble - tai stilingas aksesuaras beveik visoms progoms ir puikus sprendimas poilsiui paplūdimyje ar sportuojant. Nešlampantis, nesugeriantis drėgmės, puikiai dėvisi ir visada lengva nuimti!


Plaukų gumelės atkeliauja skaidraus plastiko pakuotėje, visai kaip ir originaliosios, tik (savaime aišku), dėl to, kad gumelė šiek tiek didesnė, tai ir pakuotės parametrai šiek tiek skiriasi. Slim plaukų gumelės siauresnės už originaliąsias, tačiau didesnio skersmens. Kažkodėl labai primena tas gumeles, kurios visos naudojome iki Invisibobble revoliucijos, tiesa?


Tikriausiai jau neverta kartotis, kad plaukų gumelės primena telefono laidą ir būtent dėl unikalios jų struktūros netolygiai spaudžia plaukus. Visa tai padeda nepalikti įspaudų plaukuose, nenuspausti, taip išvengiant galvos skausmų ir tvirtai laikytis plaukuose be galimybės išslysti lauk. 


Aš pamilau Original gumeles ir jas iki šiol naudoju, tikėjausi, kad Slim gumytes pamilsiu dar labiau. Bet nepamilau! Slim plastikas kietesnis, jos mažiau elastingos ir plaukuose jaučiasi ne taip gerai, kaip original... Be to, išimant iš plaukų jos žiauriai peša plaukus, ko niekad neteko patirti naudojant originalias... Labiausiai erzinantis dalykas... Galbūt dėl to viduje esančio blizgaus laido?


Plaukuose Slim gumytės atrodo tikrai geriau, tačiau man nesmagu jas nešioti... Antspaudų tikrai nepalieka, ir galvos nuo jų neskauda, bet visai nepatogu.... O dabar galvoju, kad labai norėčiau išbandyti storas šios kompanijos gumytes, kurių Lietuvoje kol kas dar nemačiau, bet tikiu, kad turėtų labai greit pasirodyti ir pas mus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai