ESSENCE "All About Matt!" intensyvaus dengimo kreminis maskuoklis "10 matt beige"

Man ganėtinai sunku surasti tinkamą ir mano poreikius patenkinantį maskuoklį paakiams. Veido zonos bene niekuomet nemaskuoju - neturiu spuogelių ar odos spalvos pakitimų, kuriuos reiktų slėpti, tačiau juodi paakiai yra didžiausia mano bėda... Stipriai maskuojančios priemonės paprastai būna sunkios ir sukrenta į paakių raukšleles, lengvos priemonės įprastai neturi gero maskavimo. Taip ir laviruoji žmogus lyg ant balastinio lyno, bandydamas surasti geriausiai tinkantį variantą. Esu radusi porą variantų, kurie man labai patinka, o šiandien norisi trumpai papasakoti apie Essence matinį efektą suteikiantį maskuoklį. 

"Didieji žmonės pasižymi tuo, kad iš kitų reikalauja daug mažiau, nei iš savęs."
M. fon Ebner - Ešenbach


Produktas: ESSENCE "All About Matt!" intensyvaus dengimo kreminis maskuoklis "10 matt beige"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: lengvas, neapsunkina paakių
Labiausiai nepatiko: trūksta intensyvesnio tamsių paakių maskavimo
Tūris: 12 ml
Kaina*: apie 2,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: maskavimo žvaigždė! Intensyvios pigmentacijos maskuoklis tobulai paslepia tamsius ratilus ar šešėlius po akimis. Kreminė skysta tekstūra užtikrina lengvą dengimą ir išsklaidymą. Plonas aplikatoriaus galiukas leidžia tiksliai padengti priemonę. Du atspalviai šiltam ir šaltam odos tipui ir lygus, matinis maskuoklio užbaigimas.


Tūbelės formos pakuotė balto plastiko, puošta raudonais užrašais ir užsukta raudonu dangteliu. Priemonės pakuotė labai primena paakių kremo pakuotes ir turi tą siaurą dozavimo angą, kurios dėka produktą lengva uždėti ir itin mažu priemonės kiekio taškeliu, tarkim jei norisi maskuoti tik spuogelį.

Kvapas vidutiniško intensyvumo, nekonkretus, manyčiau labiau būdingas tokio tipo, kreminės veido priežiūros, priemonėms.

Konsistencija lengva, visiškai neturi riebumo, tačiau trinant  tarp pirštų jaučiamas gana stiprus pudriškumas.


Sudėtis: AQUA (WATER), ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, PHENOXYETHYL CAPRYLATE, GLYCERIN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PROPYLENE GLYCOL, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, VP/HEXADECENE COPOLYMER, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, NYLON-12, MAGNESIUM SULFATE, SILICA, CERA ALBA, ZINC OXIDE, PANTHENOL, ZINC STEARATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, HEXYL LAURATE, DIMETHICONOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, DIMETHICONE/ VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, COCO-GLUCOSIDE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia labai pergyvenau, kad maskuoklis bus pernelyg lengvas mano paakiams ir nieko nemaskuos. Priemonė labai lengvai pasidengia ir labai lengvai paskirstoma. Reiktų turėti galvoje, kad su priemone reiktų dirbti gana greitai, ji greit džiūva, tad pirmiausia dengiu po vienu paakiu ir iš karto skirstau, tuomet po kitu, o ne standartiškai - pirma padengiu, tik tuomet skirstau.

Paskirstytas produktas tampa matinio efekto ir visiškai nuima bet kokį odos spindesį paakiuose (ir kitur, jei tik naudojate). Jis neapsunkina odos, nesukrenta į raukšleles ir nepaprastai gerai jaučiasi zonoje po akimis. Nors produktas ir turi intensyvų maskavimą, nors ir pamaskuoja mano juodulius, tačiau tai nėra pilnas maskavimas ir tikrai ne tas rezultatas, kokį išgaunu su Catrice Camouflage maskuokliu (nors šis sunkesnis).

Produktas savo vietoje išlieka visą dieną, nesukrisdamas į raukšleles. Šiuo metu turiu sudirgimą su pasausėjimu ant vieno akies kampučio, ir ten atsidūręs maskuoklis jį labai paryškina, tad sausiems paakiams tokios priemonės tikrai nerekomenduoju - garantuotai dengsis nedailiai ir netolygiai. Kita vertus - bene visi maskuokliai ant tokios odos tikrai neatrodys gerai.

Iš esmės visai patinka - neblogai maskuoja, geria išlieka, patogiai jaučiasi. Tačiau ne tobulybė toms, kurių paakiai ryškiai juodi...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai