MIXA "Hyalurogel" veido kremai su glicerinu ir hialurono rūgštimi : "Rich" kremas su 10% glicerino ir "Night" naktinis 7% glicerino

Dar vasaros metu šokinėjau iš ir džiūgavau dėl Lierac veido kremų, kurie tiesiog tobulai tiko mano veido odai ne tik drėkindami ir maitindami, bet ir suteikdami elastingumo, stangrumo ir palaipsniui mažindami nedideles raukšleles! Skamba idealiai, poveikis atrodo kaip iš visiškai kitos kategorijos, tačiau ir kaina ne tik kaip iš kitos kategorijos, bet ir iš kosmoso - brangu, ir tikrai ne kiekvieno kišenei - šiuo metu tikrai ne mano kišenei...

Tuomet pažadėjau, kad jums papasakosiu apie gerus, kokybiškus ir kišenei draugiškesnius variantus veido odos priežiūrai. Turėjau galvoje šiuos Mixa veido kremus su  hialurono rūgštimi. 

"Tai, ką mes žinome, yra taip menka, palyginti su tuo, ko nežinome."
P. S. Laplasas


Produktas: MIXA "Hyalurogel" veido kremai su glicerinu ir hialurono rūgštimi : "Rich" kremas su 10% glicerino ir "Night" naktinis 7% glicerino
Gamintojas: "Lascad Centre Conseils Consommateurs". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: intensyviai drėkinti, nuraminti odą, suteikti komforto jausmą
Tinkamas tipas: dehidratuotai, sausai, jautriai odai, pavargusiai odai
Labiausiai patiko: drėkinimas ir komfortas odai
Labiausiai nepatiko: tikrai nedrėkina 24 val.
Tūris: kiekvienas po 50 ml
Kaina*: dieninis - 8,14 EUR; naktinis - 7,59 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, Rimi, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: 
RICH: Su Mixa galite veiksmingai pasirūpinti jautria oda. Hyalurogel Ritch intensyviai drėkinantis kremas su hialurono rūgštimi, kuri geba išlaikyti 1000 kartų daugiau vandens negu sveria pati, įsigeria į odą, ją atgaivina ir suteikia komforto pojūtį. Hipoalerginės sudedamosios dalys. Patikrintas tinkamumas jautriai odai. Rezultatas: visą dieną jautri oda išlieka maitinama ir neįsitempusi, juntamas komfortas. Oda atrodo pastebimai lygesnė.
Naudojimas: tepkite ant švarios veido odos kasdien. Švelniai masažuokite į odą sukamaisiais judesiais.

NIGHT: Hyalurogel drėkinamasis naktinis kremas - kaukė. Jautri oda nusipelno ypatingos priežiūros. Kremo - kaukės sudėtyje esančios medžiagos pasižymi keleriopu poveikiu: hialurono rūgštis sudrėkina, o judrų aliejus ir augalinės medžiagos pamaitina odą. Jautri oda padengiama puoselėjančiu apsauginiu sluoksniu, kuris per naktį padeda atkurti odos barjerą. Nesukelia alergijos ir nekemša porų.
Naudojimas: kiekvieną vakarą tepkite nuvalytq veidi ir kaklo odą. Du kartus per savaitę priemonę naudokite kaip kaukę - užtepkite storesnį sluoksnį. Netepkite akių ir lūpų odos. 



Pakuotė. Veido kremų indeliai stikliniai, užsukti su baltais plastikiniais dangteliais. Tvirti, kokybiški, sunkūs, solidūs. Indeliai dar turi ir kartones pakuotes, kurių dizainas atkartoja stiklinių indelių dizainą. Puošyba gana paprasta: vyrauja balta spalva su mėlynais, persikiniais akcentais ir užrašais. Dienai ir nakčiai skirtą kremą lengva atskirti nuo naktinio veido kremo-kaukės. Tokio tipo indeliai daugumos įvardijami kaip nelabai higieniški, tačiau... ar tikrai stikliniai atviri indeliai yra nehigieniški. Pakanka produktą imti švariomis rankomis arba su maža mentele iš indelio ir naudoti produktą, nelaikant jo atidaryto pusmetį ar ilgiau vonios kambaryje.

Kvapas. Vienintelis aspektas, kuris mane verčia abejoti dėl priemonių tinkamumo jautriai odai. Priemonės kvepia maloniai, lengvu kosmetiniu aromatu. Naktinės priemonės kvapas šiek tiek skiriasi, jis sunkesnis ir šiek tiek primena gaivų skalbinių minkštiklį. Man kvapai patinka, nuteikia maloniai ir gana greit (nors ne iš karto) išgaruoja nuo veido odos. Tačiau jautresnėms kvapams merginoms kremų aromatai tikrai gali erzinti uoslę ir nepatinkti/ netikti.

Konsistencija. Abu kremai baltos spalvos ir abiejų konsistencija skiriasi. Dieninis-naktinis veido kremas kiek riebesnis (turiu riebiąją jo versiją, yra ir lengva versija), tuo tarpu naktinis-kaukė šiek tiek lengvesnės, vandeningesnės konsistencijos.


Sudėtis:
RICH: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Caprylic/ Capric Triglyceride, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Butyrospermum Parkii Shea Butter, Stearyl Dimethicone, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Propylene Glycol, Synthetic Wax, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Acrylonitrile/ Methyl Methacrylate/ Vinylidene Chloride Copolymer, BHT, Biosaccharide Gum-1, Caprylyl Glycol, Carrageenan, Citric Acid, Disodium EDTA, Glyceryl Isostearate, Isobutane, Phenoxyethanol, Poloxamer 338, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Parfum.

NIGHT: Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Pentylene Glycol, Propanediol, Cetyl Esters, Coco-Caprylate/ Caprate, Polyglyceryl-6 Distearate, Jojoba Esters, Behenyl Alcohol, Acacia Decurrens Flower Cera, Acrylamide/ Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Camelina Sativa Seed Oil, Capryloyl Salicylic Acid, Cetyl Alcohol, Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus Seed Cera, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Isohexadecane, Phenoxyethanol, Polyglycerin-3, Polyglyceryl-3 beeswax, Polysorbate 80, Sodium Hyaluronate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sorbitan Oleate, Tocopherol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Parfum.


Poveikis. Veido kremas man visiškai netiko vasaros metu, ypač Rich veido kremas, nuo kurio šiltomis dienomis buvo per karšta, apsunkdavo veido oda ir ji prakaituodavo. Dėl šios priežasties abu kremus palikau vėsesniems orams ir tik tuomet galėjau tinkamai įvertinti kremų poveikį. Tad ir kalbėsiu ne apie veikimą vasarą, o vasaros pabaigą - rugsėjį.

Nepaisant to, kad Rich veido kremas riebokas, jis į mano brandžią (tikriausiai jau brandžią) odą gana greit susigeria. Brandesnė oda ir šiaip reikalauja sunkesnių kremų. Šis veido kremas puikiai tinka pavasariui, rudeniui, žiemai, tačiau ne karštam orui. Oda iš tiesų jaučiasi komfortabiliai, jaučiu ir drėkinimą, ir maitinamąjį efektą. Visgi, daugumai merginų (išskyrus sausą odą) labiau rekomenduočiau lengvesnės konsistencijos kremus - kad ir Light versiją. Šita gali būti gerokai per sunki ir nemaloni odai.

Naktinis veido kremas - kaukė man patiko daug labiau. Neturiu priekaištų dėl greito susigėrimo į odą, nors visiškai nepriekaištaučiau jei kremas susigertų dar lėčiau - nakties metu miegama, oda regeneruojasi, o ant paviršiaus likusių nesusigėrusių likučių vistiek nesijaučia. Kremas puikiai drėkina odą ir kaip ir anas - suteikia malonų komforto jausmą. Tačiau aš nesuprantu šios priemonės, kaip kaukės - koks tikslas tepti kremą storu sluoksniu ant odos porą kart savaitėje, kai šiaip ar taip jį naudojame kiekvieną dieną?

Man abu šiek kremai tinka ir patinka. Abu teikia visiškai vienodą funkciją - intensyviai drėkina ir suteikia odos komforto pojūtį, oda tampa švelni, lygesnė. Tinkamai drėkinant odą ji lėčiau sensta, turi mažesnes galimybes susidaryti raukšlelėms, lėčiau praranda drėgmę, todėl ją mažiau (arba beveik nebe) tempia. Kremai kokybiški, veiksmingi, nors labai prieštaraučiau, kad drėkina 24 valandas, net labai - man geriausiu atveju iki 12 val - jau vakare mano odą tempia, ji nori drėgmės ir kremo dozės, lygiai taip pat oda jaučiasi po nakties. Vėlgi, nepamirškite, kad turiu iš tiesų sausą odą, kuri turi vos 3% poodinio riebalo ir linkusi itin greit prarasti drėgmę. Galbūt nereikia tikėtis kad toks kremas stebuklingai suteiks elastingumo ar naikins raukšles, tačiau bus kaip tas geras kremas, kurį gali sau leisti kasdien naudoti, mano lūkesčius pilnai patenkino.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai