MANILLA maitinantis ir drėkinantis veido kremas papilkėjusiai, pavargusiai odai "Kavos draugas" su kofeinu, vitaminu B3, kavos ekstraktu ir hialurono rūgštimi

Antruoju šiandienos postu noriu su tavimi pasidalinti savo nuomone apie lietuvišką kosmetiką ir gydytojos sukurtą prekinį Manilla ženklą, kuris gan sparčiai populiarėja. Tikriausiai reikia nepaprastai džiūgauti, kad šiai dienai geros lietuviškos kosmetikos turime net kelis prekinius ženklus, tad daugiau pasirinkimų ir didesnę galimybę, kad pagaliau atrasime kažką iš tiesų tinkamo ar geriausio savo odai.

Manilla mane gundė jau nuo praeitų metų gruodžio, bet kai dirbti su keliomis kompanijomis ir vis turi kažką naujo išbandyti, nesinori užsipirkti bandymams kažkada. Manilla natūrali kosmetika, tad normalu, kad ir galios trumpiau. Ką gi, mano kremas pirktas balandį, galioja iki spalio, tad skubu pasakoti, kokia gi mano nuomonė.

"Svajok taip,, tarsi būtum nemirtingas, o gyvenk taip, tarsi mirtum šiandien."
Džeimsas Dynas


Produktas: MANILLA maitinantis ir drėkinantis veido kremas papilkėjusiai, pavargusiai odai "Kavos draugas" su kofeinu, vitaminu B3, kavos ekstraktu ir hialurono rūgštimi
Gamintojas: UAB "Dermofaktorius". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: drėkinti ir maitinti veido odą
Tinkamas tipas: brandžiai odai (nuo 25 m.)
Labiausiai patiko: jaučiamas ir maitinamasis ir drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: kiek per ilgai geriasi į veido odą
Tūris: 30 ml
Kaina*: 14,00 EUR
Kur galima įsigyti: Manilla salelėse ir internetu ČIA
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: KAVOS DRAUGAS - tai prabangios linijos energizuojantis veido kremas su kofeinu, kavos ekstraktu, guarana, hialurono rūgštimi, chia (ispaninio šalavijo) sėklų aliejumi bei niacinu (vit. B3), skirtas normaliai-mišriai veido odai, kuri yra praradusi tonusą - papilkėjusi, nebešvytinti, praradusi skaistumą. KAVOS DRAUGAS intensyviai drėkina giliuosius odos sluoksnius (hialurono dėka), bet visa jo esmė slypi natūraliame augaliniame kofeine. Kosmetikoje kofeinas naudojamas dėl stangrinamųjų ir skatinančių medžiagų apykaitą savybių. Jis akyvina odos kraujotaką, todėl tonizuoja ją, padeda pašalinti susikaupusį vandenį, kartu su niacinu (vit. B3) skaistina odą, mažina maišelius bei tamsius ratilus po akimis. Ilgainiui oda ima švytėti, įgauna stangrumo, energijos, sveiką atspalvį. Sudėtyje esantys chia sėklų bei lazdyno riešutų aliejai maitina, o alijošius ir hialuronas - drėkina odą. 


 Labai smagu, kad net ir natūralią kosmetiką gamintojai sugalvoja ir pakuoja itin patogiose pakuotėse su pompomis. Čia plastikinio indelio viršus kyla į viršų, senkant produkto kiekiui, tad sunaudoti priemonės likučius iki galo visuomet didesnė tikimybė. O ir šiaip, pakuotės viršus labai lengvai nusiima, tad priemonės likučius (kurių lieka labai nedaug), galima "išlaižyti" ir sunaudoti iki paskutinio lašelio. Mano akiai dizainas labai paprastas - etiketė žemės spalvų, su lapelių ornamentais ir gausybe informacijos - sudėtos pilnos sudėtines daly, pilnas pavadinimas. Na, galbūt atrodo, kad tos informacijos daug, nes ji sukoncentruota etiketės centre.

Patogi, gera ir pati pompa, iš kurios vis tikėjausi striginėjimų, trukdžių ar prasto dozavimo. Tiesiog atrodė labai netvirta, tačiau iki pat paskutinio lašelio veikė be jokių priekaištų.

Kvapas šioje priemonėje yra kažkas nerealaus. Stiprus kavos su pienu aromatas, lengvai saldintos kavos aromatas. Spusteli priemonės ant rankos ir į nosį trinkteli stiprus aromatas, kuris iš tiesų pažadina ir suteikia žvalumo ankstyvais rytais. Man labai malonus kvapas - patiks kavos mylėtojoms, dievinančioms stipresnius kvapus, dar kuris laikas išliekančius ant odos.

Konsistencija atrodo lengva, tačiau turi šiek tiek riebumo.


Sudėtis: Aqua, Aloe Barbadensis Extract, Glycerin, Salvia Hispanica Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Paullina Cupana Seed Extract, Cetearyl Olivate and Sorbitan Olivate, Caffeine, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Coffea Arabica Seed Oil, Xanthan Gum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.


Poveikis. Hmm... pradėsiu nuo geriausių dalykų. Tik pasitepusi veido odą kremu iš karto jaučiu itin malonų odos komforto jausmą - kremas aiškiai drėkina ir maitina odą ir tai jaučiasi. Be to, nesuprantu ar dėl to, kad kremas švelniai rudos spalvos ar dėl dar kažkokių priežasčių, tačiau po pasitepimo veidas įgauna rusvą veido atspalvį - ne tokį, kaip su savaiminio įdegio priemonėmis, BB kremu ar kremu su atspalviu - ne, toks keistai rudesnis, bet labai natūraliai atrodantis.

Man nelabai patinka ilgas veido kremo susigėrimo laikas - pasitepus jau po 5 minučių man norisi dažytis, bet čia to padaryti neįmanoma, prireikia ir 10, ir 15, kartais, ir 20 minučių, kol oda tampa pasiruošusi priimti makiažą. O ir riebi konsistencija visiškai netinka šiltuoju metų laiku - vasarą su šiuo kremu gerokai per karšta.

Nors man patiko kremas - jis gerai maitina, gerai drėkina, labai labai maloniai kvepia, tačiau... baigiasi per nepilnas tris savaites! Įsigijusi kremą visiškai neužfiksavau, kad čia tik 30 ml kiekis ir tikėjausi, kad man jo pakaks bent mėnesį, tačiau... rankos nusviro, kai jis baigėsi visiškai netikėtai ir pačiu netinkamiausiu metu. Nežinau, jaučiu, kad kremas sukurtas atsakingai, kad ir sudėtis naudinga ir gera, ir maitina, ir drėkina, ir kvapas nuostabus, bet kitoje svarstyklių pusėje yra mažesnis kiekis, didelė kaina ir ilgas susigėrimo laikas. Spręsti jums... aš tiesą sakant norėčiau išbandyti ir kitus šios kompanijos produktus, tik dar nesu tikra kada.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai