DOVE Derma SPA Goodness³ šilko švelnumo kūno aliejus

Jei vasarą buvo galima sau leisti patinginiauti ir netepti kūno kremais ir losjonais (išskyrus apsaugą nuo saulės), tai rudens metu tiesiog būtina sudrėkinti išsausėjusią odą. Na, tuo atveju, jei jūsų oda kažkas panašaus į mano - negavusi kasdienės drėkinamosios porcijos iš karto pasausėja, pradeda niežėti, tuomet pleiskanoja ir ne tik vaizdelis nedžiugina, bet ir apima nemalonūs pojūčiai... 

Tuomet jau į pagalbą keliauja krūva drėkinančių priemonių, kurios ne visuomet būna veiksmingos, ne visuomet man maloniai kvepia ar ne visuomet patinka sudėtis/ kaina ar kiti priemonės aspektai. Šiandien noriu su jumis pasidalinti nuomone apie Dove kūno aliejų, kurį galvojau aprašyti vasaros metu, tačiau vasarą jis man nepatiko, buvo per sunkus, tačiau atsiskleidė gerosiomis savybėmis tik atvėsus orams.

"Keršyti dažnai yra tas pats, kas kandžioti šunį už tai, kad įkando."
O. O'Melis


Produktas: DOVE Derma SPA Goodness³ šilko švelnumo kūno aliejus
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: drėkinti, suteikti švelnumo ir spindesio
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: suteikia odai spindesio
Labiausiai nepatiko: sunkokai geriasi į odą
Tūris: 150 ml
Kaina*: 12,69 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Šilko švelnumo suteikiantis kūno aliejus su omega aliejaus ir drėkinamųjų elementų "Cell-Moisturisers" mišiniu sausai odai. Pasijuskite lyg tikrame SPA ir kasdien mėgaukitės aksominiu švelnumu spindinčia odą.


Kūno aliejaus pakuotė plastikinė, buteliukas siaurokas. Pakuotė neturi jokios pompos - po atsukamu baltu dangteliu slepiasi nedidelė dozavimo anga, pro kurią labai patogu dozuoti aliejų. Dove kompanijos produktų dizainuose vyrauja balta spalva ir švarus, lengvas, paprastas dizainas, suteikiantis tą švaros ir gaivos įspūdį, kuris manyčiau ir yra pagrindinė kompanijos siekiamybė - nesvarbu kokį Dove produktą paimsite į rankas, kiekvienai jo pakuotei galėsite panaudoti "švara", "gaiva" žodžius išvaizdai apibūdinti.

Kvapas. Man patinka kvapnios kūno priežiūros priemonės. Neturiu itin jautrios kūno odos, nesu itin jautri kvapams, todėl leidžiu sau prabangą (bekvapės priemonės sveikesnės, mat išvengiama krūvos ingredientų, dažniausiai pavojingų ir vidutiniškai saugių) kvapnius produktus naudoti. Kūno aliejus kvepia lygiai taip pat, kaip ir kiti šios linijos gaminiai - kvapas šiek tiek primena rytietišką aromatą: saldus, nors turi truputį gaivumo su nemažai pudriškumo, kuris suteikia aromatui svorio ir sodrumo.

Konsistencija. Produktas užvadintas aliejumi, tačiau tai nėra tradicinis aliejus, kokį mes įsivaizduojame. Greičiau tai aliejus su losjono priemaiša... Tačiau tai nereiškia, kad aliejus nejaučiamas, masažuojant į odą jaučiamas aliejingumas ir aliejaus slidumas.


Sudėtis: Mineral Oil, Isohexadecane, Acrylates Crosspolymer, Ethylene/ Propylene/ Styrene Copolymer, PPG-14 Butyl Ether, Aluminum Hydroxide, Aqua, BHT, Butylene/ Ethylene/ Styrene Copolymer, Dimethicone, Hippophae Rhammoides Oil, Hyddroxystearic Acid, Iron Oxides, Isopropyl Myristate, Isopropyl Palmitate, Mica, Palmitic Acid, Parfum, Silica, Stearic Acid, Alpha - Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.


Poveikis. Pirmiausia šitą įrašą norisi pradėti nuo sudėties: aliejaus pagrindu pasirinktas sintetinis aliejus, gaunamas iš naftos, kas nėra labai jau geras pasirinkimas... Ir šiaip sudėtyje daug ingredientų galinčių alergizuoti odą, daug pavojingų konservantų ir vidutinio saugumo priemonių, skirtų padėti kvapui išlikti. Kita vertus, būtų neteisinga iš Dove kompanijos reikalauti natūralumo, kai ši kompanija to niekada nežadėjo...

Nelabai man patinka ir aliejaus susigėrimas į odą. Net ir mažiausias jo kiekis geriasi ilgai ir dažnai per ilgai "sėdi" ant odos paviršiaus, tiesiog erzindamas - per tą laiką negaliu rengtis, nes ištepsiu drabužius aliejaus dėmėmis (jau taip sugadinau šilkinius naktinius). Galiausiai kelis kartus perteklių tiesiog nuvaliau į rankšluostį, neprisiverčiau tiek ilgai laukti. 

O dabar galima pakalbėti apie privalumus. Man nepaprastai patinka aliejaus kvapas. Rytietiškas aromatas visuomet nuteikia itin maloniai, ir vien dėl kvapo pasijauti kaip tikrame SPA. Aliejus visai neblogai drėkina odos paviršių ir tikrai suteikia odai švelnumo. Tik va, tas drėkinimas trumpalaikis, tad tenka priemonę tepti kasdien, o sausesnėse vietose ir kelis kartus. Kuo šis aliejus unikalus? Jis turi spindinčių, itin mažų dalelių, nuo kurių visa kūno oda įgauna sveiko ir dailaus spindesio. Tiesiog tobula po vasaros norint paryškinti gražų šokoladinį įdegį!

Tikrai nėra tobulas šitas aliejukas, ir trūkumų turi, bet... man visai patinka, kaip gana paprasta kasdienė priemonė. Dažnai suerzina ilgas gėrimosi procesas, bet kai galiu palaukti ar skirti sau daugiau laiko - mėgaujuosi be sąžinės griaužimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai