JELLY PONG PONG "Liptensity" Hydrating Lip Gloss - drėkinantis lūpų blizgesys "Curiosity"

Rugsėjis man dar toks vasariškas mėnuo... Nors po truputį ima jaustis ateinantis ruduo, gelsta lapai, vėsta orai, saulėje supasi voratinkliai, auga grybai, dažniau lyja... tačiau man vis tiek beveik visą rugsėjį dar norisi ryškių vasariškų spalvų, kad ir vieno lengvučio akcento  - spalvotų lūpų ar nagų. Na nesinori niekad imti ir staiga nerti į tamsias rudeniškas spalvas... Tad, kol dar ne visai ruduo, man norisi pakalbėti apie tai, ką šiuo metu vis dar naudoju ir nesu nukišusi į stalčių su mintimi panaudoti kitą vasarą.

Jelly Pong Pong kompanija mano bloge tikrai ne naujiena, ir jau girdėta tikrai ne vieną kartą ir jums. Tad atskirai jos pristatinėti manau nereikia. O va intensyviai drėkinantį lūpų blizgį iš šios kompanijos, su maloniu aromatu noriu ir parodyti ir plačiau apie jį papasakoti.

"Neverk, kad kas nors baigėsi.
Nusišypsok, kad tai apskritai buvo."
G. G. Marquez


Produktas: JELLY PONG PONG "Liptensity" Hydrating Lip Gloss - drėkinantis lūpų blizgesys "Curiosity"
Gamintojas: "So Susan" Ltd, UK Sukurta Italijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloniai jaučiasi net ant sausų lūpų
Labiausiai nepatiko: stipriai tepa
Tūris: 4 ml
Kaina*: $19.95 US
Kur galima įsigyti: jelly pong pong
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Intensyviai drėkinantis lūpų blizgesys. Aukšta pigmentacija užtikrina ryškią spalvą ir intensyvų spindesį. Migdolų aliejus padeda suskeldėjusioms lūpoms ir suteikia jiems minkštumo.
Naudojimas: padenkite ant lūpų ir dėl ilgai išliekančios formulės, džiaukitės intensyvia spalva.


Pati plastikinė blizgesio pakuotė gana tradicinė - skaidraus, storo, kokybiško plastiko, užsukta juodu plastikiniu dangteliu. Man norisis atkreipti dėmesį į nepaprastai gražią kartoninę dėžutę... wow... pamatai ir tikrai sukelia smalsumą... Švelniai žalios spalvos fone moterys su senovinėmis kartūno suknelėmis ir skėčiais nuo saulės atrodo įdomiai, patraukliai ir su idėja... Kol kas planuoju kartoninę dėžutę pasilikti, nors šiaip jau tokias pakuotes esu linkusi mesti lauk ir nelaikyti...

Aplikatorius čia labai tradicinis, standartinės kirstos formos ir trumpų plaušelių. Visai tinkamas šio blizgesio konsisitencijai ir nesukeliantis jokių sunkumų dažantis.


Kvapas turėtų būti Bulgarijos rožių, tačiau nė pro kur man tos rožės. Aromatas labai labai primena jazminų žiedų arbatą. Apskritai kvapas čia intensyvus ir aiškiai jaučiamas net ir praėjus kuriam laikui po pasidažymo, tačiau kvapas neerzina, net ir užsibūdamas ilgiau, nei kitų lūpų blizgesių kvapai.

Konsistencija. Kaip ir standartinio tirštumo, tačiau turi sunkumo, riebumo dengiant. 


Sudėtis: Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond) Oil**, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil**, Citrullus Vulgaris (watermelon) Seed Oil**,  Dextrin Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Rosa Damascena (bulgarian rose) Oil**, Ubiquinone (Coenzyme Q10)*, Fragrance (parfum), Sorbic Acid (acidum sorbicum)**. 
May contain: Titanium Dioxide (CI 77891)**, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)**, D&C Red no. 7 ca lake (CI 15850).
*Iš augalų
**Natuūralus

Cruelty free - netestuota su gyvūnais.
Veganiškas.
Be mineralinių aliejų, be parabenų, be ftalatų, be gliuteno.
Hipoalerginis.
Nekemša porų.


Poveikis. Pirmiausia, lūpų blizgesys itin lengvai dengiasi ir skirstosi ant lūpų ir neparyškina jokių lūpų netobulumų: ar tai būtų pasausėjimai, atšerpetojimai ar tos pačios raukšlelės. Dėl intensyvaus spindesio priemonė absoliučiai viską vizualiai užmaskuoja. Šitai priemonei visiškai nereikalingi lūpų kontūro pieštukai - blizgesys gerai išlieka lūpų kontūre ir neišibėgioja nuo lūpų.

Man labai patinka riebesnė, sunkesnė priemonės konsistencija. Atrodo, kad lūpas ne tik gerai drėkina, tačiau ir lengvai pamaitina. Po šios priemonės mano lūpos jaučiasi švelnios, minkštos, tarsi po gero maitinamojo balzamo. WOW!

"Curiosity" atspalvis rožinis - raudonas. Kažkoks tarpinis variantas tarp Raspberry Red ir Amaranth atspalvių. Tokia prislopinta aviečių/ melionų/ rožinė/ raudona spalva. Aišku, pats atspalvis ant kiekvieno lūpų atrodo vis kitaip - ant įdegusios rankų odos ji atrodo vienaip, matosi daugiau raudonumu, tuo tarpu ant lūpų - labiau rožinė su violetiniu atspalviu. Pigmentacija tiesiog tobulai gera - ryškus ir intensyvus atspalvis!
Priemonė spindinčio efekto ir niekad neišdžiūva ant lūpų.


Atrodo būtų tobulas lūpų produktas - ir maitina, ir drėkina, ir pigmentacija, ir kvapas, ir naudoti paprasta. Tačiau didžiausias minusas man stiprus tepimas - pakanka vos prisiliesti ir išsitepa rankų oda, drabužiai, net ir tie patys dantys. Bet jaučiu pareigą paminėti, kad ant odos ir dantų nekeliauja taip stipriai, kad keikčiausi. Bet... man nepatinka, kad turiu viską aplink saugoti, kad nepalikčiau intensyvių dėmių! Darželyje apkabinau sūnų ir jam vos vos pasisukus, vos vos prisilietus prie mano lūpų, palikau marškinėlius su rožine dėme... Tai labiausiai erzina.

Savaime aišku, kad ir išlikimas nėra ilgas - nusivalgo, geriant nusivalo ir visur palieka dėmes, net ir ten, kur atrodo net neprisilietei. Tad ir išlikimo laiką prognozuoti baisu - tiek, kiek saugosite, tiek ir išliks. Jei ne tas baisus tepimas - vertinčiau aukščiausiu balu, deja... nors dauguma aspektų patiko, tačiau ne visuomet esu pasiruošusi sekti kaip atrodo mano lūpos ir saugotis, kad prie ko nors neprisiliesčiau...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai