ESSENCE Instant Volume Boost Mascara Smudge-Proof & Intense Black - neišsitepantis itin juodas blakstienų tušas

Šis mėnesis dar ir blakstienų tušų mėnuo, nes jų prikaupė labai labai daug neaptartų ir neapkalbėtų. Vienas iš senesnių tušų, apie kurį dar jokios informacijos nepaskelbiau yra Essence Instant Volume Boost tušas. Vandeniui atsparią šio tušo versiją jau bandžiau ir jums papasakojau ČIA. Jis man labai labai patiko, o va įprasta versija man pasirodė ne tokia jau įspūdinga, kaip tušas mėlynoje pakuotėje.

"Jei kalba eina apie pinigus, yra tik vienas taiklus žodis: DAUGIAU!"
A. Kostolanis


Produktas: EESSENCE Instant Volume Boost Mascara Smudge-Proof & Intense Black - neišsitepantis itin juodas blakstienų tušas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sluoksniuojant galima sukurti įspūdingos apimties blakstienas
Labiausiai nepatiko: greitai uždžiūva
Tūris: 14 ml
Kaina*: 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: dėl specialaus šepetėlio, kurį sudaro inovatyvūs šereliai, itin juodas tušas blakstienoms suteikia ypatingai didelę apimtį. juo galima pasidažyti vos per 10 sekundžių.


Tušo pakuotė plastikinis, storas buteliukas, ryškiai rožinės spalvos, puoštas sidabro spalvos intarpais ir užrašais. Man labai patinka, kad tušas užsidaro su "klick" garsu - visuomet žinau, kada pilnai uždarau pakuotę ir tušas nepalieka džiūti pilnai neuždarytas.

Blakstienų tušo šepetėlis ilgesnis nei įprastas, vidutinio storo. Visiškai tiesus šepetėlis neturi siaurėjimų ar plonėjimų. Jo šereliai gana trumpi, sudėti vos besisukančia spirale.

Kvapas. Įprastas blakstienų tušams.

Konsistencija. Iš pradžių buvo visai vidutiniškas, tačiau vos pradarius labai greit ėmė tirštėti ir tapti kasdien vis klampesnės konsistencijos.


Sudėtis: AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, POLYBUTENE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AMINOMETHYL PROPANOL, STEARIC ACID, VP/EICOSENE COPOLYMER, TOCOPHEROL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, DIMETHICONE, POLYESTER-4, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM NITRATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Tušas kabina labai daug košelės ir daug iš karto jos deda ant blakstienų - kakliukas nubraukiantis tušo perteklių yra platus, todėl viskas lieka ant šepetėlio ir keliauja ant blakstienų. Smagu, kad tušas neturi stipraus šlapumo jausmo ir gana greitai nudžiūva ant blakstienų - reiškia iš tiesų greitai galima dažytis toliau/ fiksuoti fiksatoriumi, be baimės, kad neišdžiūvęs tušas išteplios odą aplink akis.

Nežinau, ar dėl to, kad tušas pas mane guli jau kuris laikas (nors nebuvo pradarytas ilgai), bet su juo dažytis nėra labai lengva. Pirmas sluoksnis atrodo natūraliai, tačiau visiškai neiššukuoja blakstienų ir jos atrodo netvarkingos. Sluoksniuojant tušą tikrai galima pasiekti didelių blakstienų efektą, tačiau tokiu atveju reikia papildomai iššukuoti blakstienas - trūksta jų atskyrimo ir tvarkingo vaizdo! Tad storina/ didina apimtį, tikrai ilgina, tačiau dėl šepetėlio - trūksta tvarkingo atskyrimo ir iššukavimo. Ir efektas - na bandžiau ne vieną tušą, kuris suteikia daug įspūdingesnį efektą.


Galiausiai - naudojimo pradžioje tušas dažo ir išlieka be priekaištų, tačiau itin sparčiai po atidarymo jis pradeda tirštėti ir tapti ne dienomis, o valandomis vis klampesnis ir klampesnis... Dar sparčiau nei kiti kompanijos tušai, tad reiktų nusiteikti, kad juo naudotis neteks labai ilgai.

Geras, neblogas tušas, tačiau tikrai yra geresnių, pagaliau ta pati vandeniui atspari formulė man pasirodė geresnė ir vertesnė dėmesio, tos pačios kainos kategorijos tušų yra irgi geresnių. Kaip ir nieko blogo, bet nieko labai jau įspūdingo, kad vertinti aukštesniais balais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai