ESSENCE Instant Volume Boost Mascara Smudge-proof & waterproof - apimties suteikiantis, vandeniui atsparus blakstienų tušas

Šis sezonas man tikras blakstienų tušų sezonas: pati nesuprantu, kiek daug jų išbandžiau, o gal tiesiog pakankamai daug susikaupė mano stalčiuje? Savaitgalį visus pabandžiau ir jie dar tinkami dažytis, tad palikau ramybėje, na tiems atvejams, jei dar norėčiau išgauti vienokį ar kitokį blakstienų efektą su tušų pagalba.

Šiam įrašui pasirinkau vandeniui atsparų tušą iš Essence, su kuriuo jau bandžiau pliuškentis baseine, na, ir jau turiu pakankamai tvirtą nuomonę apie jo poveikį. Tiesa, kadangi jau filmuoju, tai stengiuosi įrašuose paminėti ir nurodyti filmukus, kuriuose buvau pasidažiusi viena ar kita priemone. Su šituo tušu dažiausi savo kasdienio makiažo filmuke (nuoroda ČIA nuo 6:32), na o visa kita- tuoj papasakosiu įraše.

Kai pajunti pagundą galvoti, jog blogi dalykai nutinka tik tau vienam, sustok ir suprask, kad esi tik milžiniškos, erdvios, plačios visatos dulkelė... Kad visata nuolat kinta ir tobulėja - ir visą laiką rūpinasi tavimi. Ir tu būtinai pasirūpink ja.


Produktas: ESSENCE Instant Volume Boost Mascara Smudge-proof & waterproof - apimties suteikiantis, vandeniui atsparus blakstienų tušas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: vandeniui tikrai atsparus 
Labiausiai nepatiko: greitai uždžiūva
Tūris: 14 ml
Kaina*: 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: visą dieną išsilaikanti itin didelė apimtis bei atsparumas vandeniui! dėl blakstienų išvaizdos nebereikia jaudintis dėka specialaus šepetėlio su švelniais šereliais ir vandeniui atsparios formulės. šiuo tušu galima pasidažyti vos per 10 sekundžių.


Tai pirmiausia keli žodžiai apie pakuotę. Blakstienų tušo tūbelė plastikinė, mėlyna, kiek storesnė nei įprasta, puošta užrašu ir šviesesniu mėlynu intarpu. Patogu, kad užsukama su 'click' garsu, todėl visuomet žinau kad tušą uždarau visiškai ir jis nepradeda džiūti anksčiau - juk ir taip greit džiūva.
Tušo šepetėlis gana ilgas, vidutinio storio, be jokių siaurėjimų ar platėjimų. Šepetėlio šereliai nailoniniai, trumpi, sudėti vos besisukančia spirale.

Kvapas. Įprastas blakstienų tušams.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo, tiek kad visi Essence tušai labai greitai tirštėja, todėl konsistencija labai greit kinta.


Sudėtis: AQUA (WATER), VP/ EICOSENE COPOLYMER, VP/ HEXADECENE COPOLYMER, PARAFFIN, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, PALMITIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, ACACIA SENEGAL GUM, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYESTER-4, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM NITRATE, POTASSIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Tušas lengvai dažo, yra gerai pigmentuotas ir neturi to šlapumo jausmo, kaip kad dauguma tušų jų naudojimo pradžioje. Jo viduje esanti dalis, nubraukianti tušą nėra didelė, todėl košelės kabina daug ir ant blakstienų dengia daug, ko pasakoja ir ilgina, ir tankina blakstienas jų beveik visiškai nelipina (labai labai minimaliai). Tad jei jums tokie, daug tušo kabinantys šepetėliai nepatinka, šis tušas tikrai nėra skirtas jums.

Tušas sako, kad yra atsparus vandeniui. Aš visuomet privengdavau tušų su vandeniui atspariomis formulėmis: tokiems reikia specialių valiklių, be to dažo ne taip gražiai, kaip vandeniui neatspari jo versija. Tačiau lankau baseiną, ir man būtinai toks tušas reikalingas. Tad pasidažiusi skubėjau kassavaitiniam pasipliuškenimui ir buvau pasiruošusi nusivilti. Tačiau, mano nuostabai, tušas puikiai atlaikė visą treniruotą vandenyje be jokių nutekėjimų ar nutepliojimų. Nuo pirmojo bandymo juo nuolat dažausi baseine ir nuolat džiaugiuosi, kad išlieka puikiai.


Essence tušai turi vieną didelį minusą - po maždaug 1-1,5 mėnesio nuo atidarymo ima labai sparčiai tirštėti ir gana greit tampa nebetinkami naudojimui, tiksliau dažo nebe taip gražiai, kaip švieži, todėl maždaug tokiu intervalu ir pakeičiu tušą nauju. Šis ne išimtis - turiu atidariusi gal apie mėnesį ir jau pradeda tirštėti, vakare pastebiu pavienius nutrupėjimus po akimis, reiškia, kad jau greit teks keisti nauju, o kol kas - geras tušas su puikiu kainos ir kokybės santykiu, gebantis puikiai atlikti savo darbą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai