MAYBELLINE Instant Anti - Age Eraser maskuojamoji priemonė "Light"

Kas nežinote Maybelline instant eraser paakių maskuoklio? Man atrodo bene visos, kurios nors truputį domisi kosmetika tikriausiai girdėjo, koks nuostabus yra šitas maskuoklis? Nekantriai jo laukėme Lietuvos rinkoje ir... pagaliau sulaukėme! Iš pradžių neketinau pasiduoti tai masinei bangai pirkti, bet galiausiai blogerio smalsumas padarė savo ir įsigijau. Testuoju jau kuris laikas, sunaudojau pusę pakuotės ir jau noriu pasakoti, ką manau apie maskuoklį. Ar vertas visos šitos ovacijų ir kartojimų bangos?

"Turtas - tai ne pats turto turėjimas, o mokėjimas tikslingai juo naudotis."
Servantesas


Produktas: MAYBELLINE Instant Anti - Age Eraser maskuojamoji priemonė "Light"
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - netobulams maskuoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai maskuoja
Labiausiai nepatiko: neskalsus
Tūris: 6,8 ml
Kaina*: 10,29 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Koncentruotas maskuoklis su ypač tikslia kempinėle, akimirksniu paslepiantis tamsius paakius ir raukšleles. Instant Anti-Age Eraser maskuoklio formulė yra su goji uogomis, pasižyminčiomis senėjimą lėtinančiomis savybėmis, ir haloksilu, kuris padeda kovoti su odos atspalvio pakitimais ir suteikia odai stangrumo.

NAUDOJIMAS
1 žingsnis. Pasuk maskuoklio kojelę rodyklėmis pažymėta krytimi, kad ant kempinėlės atsirastų šiek tiek formulės. Naudojant pirmą kartą, gali tekti pasukti kelis kartus.
2 žingsnis. Kempinėle užtepk maskuoklio ant paakių odos ir išsklaidyk į išorę nukreiptais potėpiais.
3 žingsnis. Kad veido oda labiau švytėtų, maskuoklio užtepk ir ties vidiniais akių kampučiais, skruostais, antakių linkiu ir nosies centru.

REZULTATAS
Instant Anti-Age Eraser maskuoklis paslepia tamsius paakius bei raukšleles, odai aplink akis suteikia skaistumo, o žvilgsniui – žvalumo.


Pirmiausia apie pakuotę. Kadangi jau gana senai seku atsiliepimus apie šitą produktą, puikiai žinau, kad prieš kelis metus prasčiausias jo aspektas būdavo būtent pakuotė - pompa nuolat strigdavo, po kelių naudojimų lūždavo ir nebuvo įmanoma iškabinti produkto lauk. Tačiau šiai dienai tokių atsiliepimų neteko girdėti - atrodo kompanija susitvarkė su pakuote, nes kol kas (sunaudojau pusę) veikia kaip veikusi, be jokių priekaištų. Naudojimo principas gana paprastas: sukame pagrindą, o produktas kyla į viršų ir pasirodo ant kempinėlės. Man labai patinka, kad visas produktas tolygiai spaudžiamas žemyn, nelieka prilipęs prie sienelių, tad susinaudos kiek įmanoma maksimalus produkto kiekis (aišku, jei niekas neužstrigs).

Tiesa, kalbant apie kempinėlę, ji pati iš savęs patogi, padengta itin švelniais plaukeliais, lengvai spyruokliuojanti. Kempinėlė ir dangtelis po kelių naudojimų labai apsiterlioja. Gamintojas sako, kad kempinėlės paviršius dengtas antibakteriniu pluoštu (ar kažkas panašaus), todėl jo plauti nereikia ir negalima. Produkto perteklių nuvalyti ir išsiterliojimus pašalinti galima tik su sausa servetėle. Visa šita informacija yra po dvigubu lipduku, tačiau tikiu, kad reta kuri jį nusiplėšia ir paskaito, kas po juo, ypač jei neieškote sudėtinių dalių.

Kvapas. Kaip ir daugumos panašių priemonių, kvepia maskuokliu.

Konsistencija. Skystas, bet tirštokas, gal tiksliau sunkokos konsistencijos, lyg ir jaučiasi šioks toks riebumas, tačiau silpnas ir neintensyvus, todėl riebesnės odos savininkėms nereiktų išsigąsti.


Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Isododecane, Glycerin, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Butylene Glycol, Dimethicone Crosspolymer, Nylon-12, Disteardimonium Hectorite, Cyclohexasiloxane, PEG-10 Dimethicone, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Polyglyceryl-4 Isostearate, Caprylyl Glycol, Disodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Lycium Barbarum Fruit Extract, Chlorphenesin, Ethylparaben, Aluminum Hydroxide, PEG-9, N-Hydroxysuccinimide, Palmitoyl Oligopeptide, Chrysin, Palmitoyl Tetrapeptide-7.
May contain: CI 77891/ Tatanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides.


Poveikis. Maskuoklį naudojau taip, kaip ir kitus savo maskuoklius - dengiau po paakiais ir išsklaidžiau. Beje, jau kuris laikas vengiu paakių produktus išsklaidyti Beauty Blender kempinėle. Kodėl? Pastebėjau, kad kempinėlė paima nemažai produkto nuo odos ir palieka natūralų, minimalų jo sluoksnė, o man paakiams reikia stipraus maskavimo. Tad kai skirstau šepetėliu, galiu išgauti kiek storesnį sluoksnį.

Tikriausiai žinote (ir tikrai ne kartą rodžiausi be makiažo), kokius tamsius ir baisius paakius turiu. Ne taip senai gavau "nuostabų" asmeninį komplimentą, kad atrodau kaip narkomanė! Tai mielosios, susirūpinusios mano sveikata: žalingų įpročių neturiu, narkotikų nevartoju, alkoholio beveik visai negeriu, maitinuosi sveikai, gerai miegu, KMI normalus, sveikatos būklė gera - tokius paakius turiu iš prigimties. Visose vaikystės nuotraukose esu su tamsiais šešėliais po akimis! Taip, kartais jie pašviesėja, kai gyvenu visiškai be streso, valgau ką noriu ir miegu po 12 val per parą; kartais tampa itin tamsūs, bet jie niekuomet niekur nedingsta. Tai natūralus, genetiškai paveldėtas dalykas, kurio aš negaliu kontroliuoti, tad tokie komentarai jau senai manęs nebežeidžia - perėjau ilgus metus kompleksų, ilgus metus testavimo su įvairiais maskuokliais, kol galiausiai susitaikiau, kad čia normalu, tiesiog esu kokia esu ir tiek.

Šiek tiek išsiplėčiau, bet žinot, na mano paakiai tikrai baisūs, realiai geriausiai jie matosi mano AVON filmuke, galit užsukti pasižiūrėti. 😋 Tad man bet kokie maskuokliai tikrai netinka ir jiems visuomet keliu gana aukštus reikalavimus. Maybelline maskuoklis tikrai gerai pigmentuotas ir geba gerai užmaskuoti tamsius paakius. Per mėnesį naudojimo, mano paakių zona šiek tiek skyrėsi atspaviu - buvo ir šviesesnė ir tamsesnė, tad turėjau puikią galimybę ištestuoti visais gyvenimo atvejais. Pirmiausia turiu pasakyti, kad dengiant plonesniu sluoksniu maskuoklis tikrai nepadengia visų tamsių paakių vietų, nors ir šiek tiek pasmaskuoja, bet ne pakankamai. Tuo tarpu dengiat storiau - maskavimas mane tenkina, tačiau čia susiduriu su kita problema - labai lengvais sukrenta į paakių raukšleles. Tačiau ne visuomet - per bandymų laikotarpį pastebėjau, kad yra tokia labai labai slidi ir plona riba, kai maskavimo man pakanka, bet paakių dar neapsunkina ir nesukrenta. Būtent tas laviravimas plonu lynu mane erzina labiausiai.


Bandžiau įkelti nuotraukas, kaip viskas atrodo naudojimo metu ir man atrodo neblogi rezultatai. Iš tiesų čia dažiausi Nagų dailės filmukui - ir nors pats filmukas nevykęs, tačiau pradžioje vis žiūriu į savo veidą ir džiaugiuosi, kad patamsėjusių paakių beveik nesimato - atrodo puikiai, tačiau ne tobulai. Kita vertus, kad ir kiek priemonių esu bandžiusi, nė viena jų, juodžiausių paakių periodu, nesugebėjo užmaskuoti taip, kad visiškai nesimatytų jokio šešėlio. Tiesiog taip jau yra ir tiek. Tačiau tai nereiškia, kad priemonė man nepatinka.

Tiesa, gamintojas dar žada kovoti su smulkiomis raukšlelėmis, bet aš tuo netikiu. Primena Garnier Roll On priemonę, su kuria buvau susipykusi. Apskritai, netikiu, kad dekoratyvinė kosmetika gali gydyti, tačiau jei stebuklingai sustangrins odą ar pašviesins mano patamsėjusius paakius - būtinai papasakosiu tuštučiuose. O tuštučiuose šitas produktas gali atsidurti pakankamai greitai - esu sunaudojusi pusę maskuoklio pakuotės, tad jeigu nuspręsite išbandyti, tikriausiai reiktų žinoti, kad tai nėra skalsi priemonė - naudojant kasdien, užteks tikrai ne kažin kokioms amžinybėms.

Tai ar maskuoklis vertas to viso šurmulio? Man patinka. Bet mane dar erzina tai, kad Maybelline atstovai į Lietuvą neatvežė "Fair" arba naujausio "Ivory" atspalvių - juk lietuvaitės tokios šviesios! Kaip čia taip? Tas "light" man per tamsus ir patamsina paakius - situaciją šiek tiek gelbsti tik per šviesi fiksavimo pudra. Šiuo metu esu nusprendusi, kol atstovai neįvež vieno iš minėtų atspalvių, kad ir koks geras maskuoklis, bet tikrai nežadu pakartotinai pirkti. Vienas vargas pasidažyti taip, kad paakiai atrodytų mano odos atspalvio. Tad lauksiu ir tikėsiuosi, kad šviesesni atspalviai pasirodys.

O kaip jums? Bandėte Maybelline Instant Anti-age eraser? Ar patiko? Ir ar tiko vienas iš dviejų siūlomų atspalvių?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai