FRESH JUICE "Banana & Mango Mousse" bananų ir mangų kvapo vonios putos

Laprkičio vidurys! Tikriausiai jau atidarėte vonios sezoną? Aš turiu kelias priemones iš praeitos žiemos, prieš kelias dienas prisisakiau visokių kvapnių burbulų, tad mano vonios procedūros turėtų būti malonios iki pat pavasario. Na, o tik pasibaigus vasarai, nusipirkau štai tokias, Fresh Juice vonios putas su, kaip teigia gamintojas, prinokusių bananų ir mangų aromatu. Pasižiūrim, ar šios putos vertos dėmesio?

"Nuo depresijos geriausiai gydo kilnūs veiksmai ir karšta vonia."
D. G. Smith


Produktas: FRESH JUICE "Banana & Mango Mousse" bananų ir mangų kvapo vonios putos
Gamintojas: "Elfa Pharm Sp.z.o.o." S.L. Pagaminta Ukrainoje
Paskirtis: vonios procedūroms, kūnui ir mintims atpalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: sintetinis, tikrų vaisių visai neprimenantis aromatas
Tūris: 1000 ml
Kaina*: 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Marina
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Prinokę bananas ir mango + pieno proteinai.
Naudojimas: įpilti 50-100 ml vonios putų po vandens srove. Rekomenduojama mėgautis vonios procedūra 15-20 minučių. Nuplauti vandeniu.


Vonios putų pakuotė milžiniška, didžiulė, talpinanti visą litrą priemonės. Skaidraus plastiko buteliukas gana minkštų sienelių, užsuktas tokiu pat skaidriu dangteliu. Pakuotės dizainas man neimponuoja ir nekelia didelio noro būtinai išbandyti. Tiesą sakant tikriausiai didžiausią įtaką darė didelis kiekis ir smalsumas - ar gali nebrangi priemonė būti gera ir palepinti mane kol mėgaujuosi karšta vonia?

Kvapas. Gamintojas sako, kad kvepia prinokusiai bananais ir mangais. Tačiau aš sakyčiau, kad man kvapas nors ir vaisinis, saldus ir tikrai kažkiek primena vaisius, tačiau sintetinis, su tuo pigumo prieskoniu. O prisipylus vonią - iš viso susilpnėja ir greit tampa nebejaučiamas. Deja, aromatas labai nuvylė.

Konsistencija. Geltonos spalvos putos kreminės, tačiau ne tirštos, tokios vidutinio tirštumo konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Styrene/ Acrylates Copolymer, Coco-glucoside, Hydrolyzed Milk Protein, Mangifera Indica Fruit Extract, Musa Sapientum Fruit Extract, Disodium EDTA, Citric Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Citronellol, CI 19140, CI 15985.


Poveikis. Kas mane šiek tiek trikdė prieš pradedant naudoti produktą buvo nepatogus dozavimo būdas. Gamintojas sako 50-100 ml įsipilti į vonią. Kadangi nenurodyta, kokia dangtelio talpa, arba kai būna ant kitų priemonių, reikia matuoti? Ne, tiek žaisti aš nenoriu, todėl tiesiog pripilu pilną dangtelį ir tuomet jau pilu priemonę į vonią. Tiesa, vėliau, smalsumo apimta išmatavau dangtelio tūrį 0 apie 75 ml - nei šis nei tas, bet maždaug tiek visuomet ir pilu.

Vonios putos gerai suputoja vidutiniškai standžiomis putomis, vandens nenudažo ir labai gaila, kad kvapo nelieka labai daug.


Vonia su putomis kaip ir visos, atpalaiduoja, nuramina mintis ir suminkština odą. Po vonios visuomet jaučiuosi geriau, atsigaunu ir pailsiu. Šiose vonios putose gausu ingredientų, kurie gali išsausinti odą. Tačiau aš po prausimosi vonioje dar nuprausiu kūną įprastu prausikliu, ir visuomet tepuosi kūną kremu, tad kažkokio sausinimo nepajutau.

Nežinau, suprantu, kad kiekis didelis, kad kaina maža, kad pakaks ilgam laikui, tačiau man nepatinka nei kvapas, nei sudėtis labai gera. Nelabai norėčiau rekomenduoti - nors ir žadu sunaudoti, bet abejoju ar pati antrą kartą pirkčiau? Ne, nepirkčiau, ieškočiau kažko ypatingesnio, malonesnio, kas paverstų vonios ritualų nepaprastai maloniu SPA mano vonioje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai