"Beehive Multicolour" makiažo šepetėlių rinkinys akių makiažui - 6 vnt.

Metas šiek tiek pakalbėti apie makiažo šepetėlius - juos mielai testuoju lygiai taip pat, kaip dekoratyvinę kosmetiką. Tikriausiai jei neturėčiau to smalsumo makiažo šepetėliams, aš ir toliau naudočiau nepatogius įrankius, vargčiau su šepetėliais, kurie neverti dėmesio ir vis dar dažyčiausi taip, kai dažiausi prieš penkmetį. 

Na, o šiandien noriu papasakoti apie spalvingus šepetėlius, kurie užvaldė rinką ir kinietiškuose puslapiuose vyrauja tarp top prekinių. Prieš tai bandžiau veidui ir akims skirtą rinkinį su mėlynomis rankenėlėmis, o šį kartą - apie įvairiaspalvius akių makiažo šepetėlius.

Ribos tėra tavo galvoje, todėl laikas susimąstyti, kas tau jas nustato. Ko bijai? Gal manai, kad turėtum būti geresnis? Atradęs suvaržymų priežastį, galėsi iš jų išsivaduoti.


Produktas: "Beehive Multicolour" makiažo šepetėlių rinkinys akių makiažui - 6 vnt. 
Gamintojas: nenurodyta. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas akių makiažui atlikti
Medžiagos: sintetika. Rankenos - plastikas ir aliuminis
Labiausiai patiko: ryškus dizainas
Labiausiai nepatiko: šepetėlių šereliai šiek tiek per ilgi
Matmenys: apie 13,5 cm ilgio
Kaina*: US $6,89 (6,50 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay (pardavėjo nuoroda čia)
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Rinkinys sukomplektuotas pilnam akių makiažui atlikti.


Jei kada teko pirkti nebrangius ebay, aliexpres ar kitose kinietiškų prekių parduotuvėse makiažo šepetėlius, tai tikriausiai puikiai žinote, kad jie atkeliauja labai paprastai supakuoti: skiadriame plastiko maišelyje, tačiau kiekvienas šepetėlis dar buvo atskirai įvilktas į skaidrią įmautę, kurios gal ir nelabai apsaugo nuo mechaninių pažeidimų kelionės metu, bet šiek tiek nuo dulkių ir nešvarumų apsaugos. Apskritai, teko išgirsti, matyti, sužinoti, kad merginos nusiperka naujus šepetėlius ir juos iš karto naudoja makiažui! Aš labai labai rekomenduoju (ir pati visuomet taip darau) po įsigijimo kruopščiai išplauti šepetėlius ir tik tada naudoti: mes nežinome, kokioje aplinkoje jie buvo prieš tai, galėjo apdulkėti gulėdami sandėlyje, galėjo prisikaupti kažkokių bakterijų ar nešvarumų, jau nekalbu apie tai, kad tikriausiai savaime aišku, kad po gamyklinio proceso tikriausiai jų niekas neplovė. Todėl mielosios, nerizikuokite ir nepatingėkite išsiplauti šepetėlius prieš pirmą naudojimą - juk nusipirkę naują puodelį iš karto iš jo negeriate?


Aš visuomet sakau, kad man negana akių makiažo šepetėlių - iš tiesų, turiu jų ne taip ir mažai, tačiau tikrai patogių įrankių man visuomet trūksta, todėl vis ieškau nebrangių ir gerų. Susižavėjusi įvairiaspalviais šepetėliais nusprendžiau įsigyti ir įvairiaspalvių spalvų bei korio rašto rinkinuką akių makiažui atlikti. Man asmeniškai būtų smagu žinoti, kur šepetėliai gaminami, kokia kompanija - gamintoja, patinka ir ant šepetėlių kotelio nurodyta paskirtis. Tačiau pastarasis dalykas man senai nebe bėda - jau visai neblogai gaudausi makiažo šepetėlių paskirtyje. Ir kita vertus - įrankiai toks dalykas - galima eksperimentuoti ir šepetėlius pritaikyti bei panaudoti tam, kam jie galbūt nėra skirti.
Nepaprastai gražūs šepetėliai, o kaipgi jie veikia ir kam skirti rinkinio šepetėliai.


1. Plokščias užapvalintas šepetėlis skirtas akių šešėliams paskirstyti ant vokų, tačiau galėtų būti naudojamas ir smulkiems netobulumams užmaskuoti maskuokliu ar paskirstyti ant vokų akių šešėlių bazę. Man asmeniškai jis neblogai veikia su kreminiais akių šešėliais, tačiau sausus paima sunkiai, ir dar sunkiau dengia ant odos. Nėra labai labai prastas, dirbti tikrai galima, tačiau tai toli gražu ne pats geriausias mano turimas akių makiažo šepetėlis.

2. Apvalus, smailėjantis šepetėlis geriausiai tinka hailaiterio įdėjimui į vidinį akies kamputį, tačiau iš bėdos tiktų ir įdėti šešėlius į akies raukšlę. Tačiau čia man šereliai per ilgi ir su šepetėliu gana sunku dirbti.

3. Įstrižai kirstas, plokščias šepetėlis skirtas akių kontūrui pravesti arba antakiams užpildyti. Antakiams jis visai nieko, dirbti įmanoma, tačiau akių linijai pernelyg storas. Kita vertus - net ir antakių linijai jis man nėra tobulas, šereliams trūksta tvirtumo, šepetėliui plonumo, o valdymui tikslumo, tačiau dirbti tikrai galima.

4. Plokščias užapvalintas, ilgesnių šerelių šepetėlis tiks akių šešėliams ant voko sklaidyti arba maskuokliui/ šešėliui bazei padengti. Tačiau šitas šepetėlis akių makiažui man visiškai nepatinka - jo šereliai per ilgi, su juo sunkoka dirbti.

5. Apvalus, kirstos formos šepetėlis tikriausiai būtų skirtas kreminiams produktams: galbūt geriausiai maskuokliui? Tačiau deja, aš jį pabandžiau vos vieną kartą ir plaunant šereliai iškrito lauk, sudėjau suspaudžiau iki apžvalgos ir dabar jis kvadratinis, bet aišku kaip diena - nei aš jo pirminėje būklėje, nei dabartinėje tikrai nebūčiau naudojusi.


Nors šepetėliai labai gražūs ir dažnai pasiėmusi pasukioju ir pasidžiaugiu spalvų žaismu, tačiau realiai jei nėra patogūs įrankiai ir netiks visoms jūsų akių makiažo reikmėms. Gal ir susikursite akių makiažą, tačiau teks sunkiai vargti ir stengtis norint pasiekti normalių rezultatų. Šepetėlių šereliai per ilgi (išskyrus 1-ojo) ir nors yra kieti, bet sudėtose galvutėse trūksta tvirtumo. Gaila.

Man šitas rinkinys atrodo labiau dekoratyvinis - gražūs makiažo įrankiai, tačiau naudos iš jų maža, jau geriau pasirinkti Real Techniques ar Jessup, kuriais dirbti galima be vargo ir tarnaus tikrai ilgiau, nei šitie. Nerekomenduoju, beje, visi kiniečių parduotuvėse dabar siūlomi makiažo šepetėliais, nors ir turi skirtingų spalvų rankenas, tačiau šereliai atrodo lygiai taip pat, todėl tikriausiai bus tokie pat dekoratyviai gražūs, tačiau visai nepraktiški ir nenaudingi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai