MAKEUP REVOLUTION High Shine. Long Lasting. Smooth & Sculpted Lips. lūpų dažai (atspalvis "Saviour will Come") #LIPHUG

Nežinau kodėl, bet šį rudenį man norisi tamsesnių, prislopintų spalvų, šiltesnių atspalvių ir apskritai, šitas ruduo man labai išskirtinis - nepamenu tokio rudens, kai būčiau nusprendusi, kad man patinka rudos lūpos, metalo efektas ar variniai, šilti raudoni ar metalinio atspalvio šešėliai. Jeigu anksčiau rindavausi saugesnes spalvas (na gal ne pernai, bet kokie 3-4 metai atgal), tai dabar man nepaprastai norisi eksperimentuoti. Žiūriu kokios merginos video - rodo violetinį lūpdažį ir sako, kad nanaudos, nes neturi kur. Mintyse iš kart iškyla didelis klaustukas - kaip taip? Taigi kasdien! Kas sakė, kad kasdien reikia nuobodžiai nude'inių, būtinai matinių lūpų dažų? Taigi nepaprastai nuobodu kasdien atrodyti taip pat, ir ne tik apie kosmetiką kalbu, ir apie rūbus, papuošalus ar kitas saviišraiškos detales.

Šį kart apžvalgai traukiu nepaprastai gražaus, unikalaus atspalvio lūpų dažus, kurių atspalviui apibūdinti dar reikia pasukti galvą. Tad - Makeup Revolution, ruduo ir jūsų gelbėtojas [nuo rudens malancholijos?] tikrai ateis!

Gyventi turint siekį - tarsi sėklas sėti, pradedi nuo idėjos, permąstai ją, visata ją palaisto, ir stebi, kaip ji auga. Šiandien pagalvok, kokių siekių sėklas galėtum pasėti, sudaiginti ir užauginti, kaip jos padėtų pakeisti tavo gyvenimą per ateinančias savaites ir mėnesius.


Produktas: MAKEUP REVOLUTION High Shine. Long Lasting. Smooth & Sculpted Lips. lūpų dažai (atspalvis "Saviour will Come") #LIPHUG
Gamintojas: ant pakuotės nenurodyta, tačiau turėtų būti "TAM beauty" London, UK
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni tekstūra, kuri patiks sausas lūpas turinčioms merginoms
Labiausiai nepatiko: sakyčiau labai greitai naudojasi
Tūris: 4,2 g
Kaina*:  £4,48 (apie 5,00 EUR)
Kur galima įsigyti: TAM beauty, Lietovoje - pigu.lt, Eurokos, topbeauty
Įvertinimas: 4.5/5

Ką žada gamintojas: Itin spindinti formulė itin kreminė, ilgai išliekanti, suteikianti spindintį efektą ir suteikia lūpoms glotnumo. Unikali gelinė bazė leidžia atspalvį padengti itin lengvai, be pastangų, o lengva formulė nesijaučia ant lūpų ir iš karto drėkina lūpų odą. Išlieka iki 6 valandų.


Aš jau esu įpratusi, kad pigesni lūpų dažai neturi kartoninės pakuotės, todėl buvau nustebusi su šitais lūpų dažais gavusi spindinčios raudonos spalvos kartono pakuotę, kuri intensyviai spindi ir šį kartą padaryti fotografijas buvo nepaprastai sunku. Gal ir ne patys geriausi kadrai, bet pakuotė puikiai matosi.

Na, o išraiškingos raudonos pakuotės viduje radau šiek tiek plonesnį, šiek tiek ilgesnį cilindro formos plastikinį lūpų dažą. Šioks toks nusivylimas, nes norėjau, kad vidinė pakuotė būtų raudona. Tačiau labai nepergyvenu - pakuotė vidutiniškos kokybės, atsikemša ir kirstos formos lūpų dažus išsukame lauk.

Visą reikalingą informaciją galime rasti ant pakuotės, nors vizualiai kartoninės dėžutės dizainas atrodo gana švarus ir neperkrautas (tikriausiai dėl to spindesio). Na, o ant dažų - yra ir gana tradicinis lipdukas su daugmaž spalvą atitinkančiu fonu.


Kvapas. Lūpų dažų sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, todėl dažai lengvai kvepia maloniu, bet ne saldžiu aromatu. Primena gėles, bet negalėčiau tiksliai pasakyti - kvapas nėra tiek išreikštas, kad būtų lengva atpažinti.

Konsistencija be abejonės čia yra vienas geriausių aspektų. Itin drėgna, lengvai slystanti priemonės tekstūra labiau šlapia nei kreminė - išsigelbėjimas sausą lūpų odą turinčioms merginoms.


Sudėtis: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Lanolin, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Beeswax, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Stearate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Ozokerite, Cetearyl Alcohol, Glycol Montanate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance.
May contain: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15850:1, CI 45410, CI 42090.

Nestestuota su gyvūnais


Poveikis.  Aš turiu sausą odą, sausas lūpas ir su matiniais produktais dažnai jos atrodo nelabai gražiai. Tačiau dažnai man nelabai svarbu, kad jos neatrodo sultingos ir gražios bei labiau primena pasiraukšlėjusias razinas. Man aktualiau kaip jos jaučiasi - o būdamos sausos, su matiniais lūpų dažai jos jaučiasi prastai. Todėl jei turiu galimybę - visuomet renkuosi drėkinančius lūpų dažus. Manau, kad šitie jei ne drėkina, tai bent jau ta drėgna, beveik šlapia formulė leidžia nejausti to baisiai nemalonaus išsausėjimo pojūčio. Ir tai yra šaunu!

Lūpų dažų pigmentacija labai labai gera, užtenka perbraukti lūpas ir jos tobulai ryškaus atspalvio. Nuostabu. Ir nepaisant to, kad tai drėgni dažai - man nereikia lūpų pieštuko.

"Saviour will come" atspalvis labai rudeniškas ir sunkiai apibūdinamas. Ilgai sukau galvą, kaip čia ji apibūdinus? Raudonas? Ne. Rudas? Ne. Raudonai rudas? Tikriausiai. Tačiau galiausiai suvokiau, kad tiksliausiai dažus apibūdina plytų raudonumas - lyg ir raudona, tačiau su rudu atspalviu. Dažai blizgūs ir tokie spindintys išlieka palyginus ilgai.


Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad tokio tipo lūpų dažai labai lengvai nusivalo lauk ir tepasi aplink. Tačiau čia - nepasakyčiau, kad tragiški - galvojau, kad nesusitvarkysiu su tepliojimu ant odos, nuolat bus ant mano dantų, tačiau nieko panašaus - laiko labai gerai. Taip, tikrai nusivalo valgant, palieka pėdsakus ant puodelio geriant, todėl patvarumo tikėtis čia nereiktų. Bet mano nuostabai - nuvalo jie labai tolygiai, atspalvis blunka tolygiai, o ir perskirstyti ant lūpų lengva tiesiog jas paspaudus ir kiek patrynus viena į kitą. Man tai didžiulis privalumas - nėra nieko baisiau, kaip plėmais, netolygiai nusitrinantys lūpų dažai.

Na, o jei kalbėsime apie išlikimą, man atrodo, kad išlieka tiek, kiek įprasti dažai 3-5 valandas, priklausomai nuo to, ką darote. Tačiau vėlgi, jei labai saugausi - galiu ištempti ir daugiau, o jei ne - tenka atnaujinti anksčiau - tiesa, sluoksniuojasi ir atsinaujina labai lengvai. Nereikia lūpų nuvalyti ar dar kažkaip įmantriai stengtis - tiesiog tepam ant viršaus ir viskas atrodo tobulai.

Man patinka šitie lūpų dažai - puikiai atitinka mano poreikius, nekankina mano lūpų, nėra itin brangūs, gerai atrodo - ypatingai rudens metu. Rekomenduočiau, jei nesate ištikima matinių lūpų dažų fanė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai