AVON True Colour keturių spalvų akių šešėlių paletė "Purple Haze"

Pamenate, dalyvavau Avon Mark. konkurse ir ruošiau jam makiažą (beje, jei įdomu, ryt pasidalinsiu nuoroda, kur galima už mane (ar už kitas dalyves, aišku, būtų smagu, kad už mane 😆) balsuoti. Tai va, esu minėjusi, kad su Avon kosmetika aš draugauju tikriausiai nuo 16 metų, kai tapau kompanijos konsultante - tuo metu, per kelis metus buvau išbandžiusi krūvą įvairių produktų, kai kurie man labai patiko, tačiau buvo ir prastesnių; vis dar turiu krūvą Avon kompanijos papuošalų, kurie man tinka, nes nekelia alergijos (esu alergiška nikeliui) - aišku, kad dalis jau nusidėvėjo ir senai išmečiau, bet praėjus tiek metų stebiuosi, kad dauguma vis dar puikios būklės. Pirmasis mano produktas iš šios kompanijos buvo berods mėlyni akių šešėliai, kurie man labai labai labai patiko.

Įdomu, ar per tiek laiko pasikeitė šešėlių kokybė? Ar verta pirkti Avon šešėlius ir bandyti? Koks kainos ir kokybės santykis? Berods pernai nusipirkau akių šešėlių ketvertuką, ir nuotraukose matysite senąją pakuotę. Tačiau tikriausiai nereiktų nerimauti - per tiek metų pastebėjau, kad keičiasi kompanijos pakuotės, kinta pavadinimai, tačiau produktai ir jų sudėtys bene visuomet lieka tie patys. Pasižiūrim?

Jeigu jautiesi nepatogiai, vadinasi, matai, darai ir patiri ką nors, kas tave skatina augti - o tai gerai! Gėlė turi įveikti pasipriešinimą, kol iš sėklos virsta žiedu, tas pat pasakytina ir apie tave, kai sieki tikslo. Šiandien pasidžiauk sunkumais ir pasvarstyk, kaip juos palengvinti nenuklystant nuo kelio.



Produktas: AVON True Colour keturių spalvų akių šešėlių paletė "Purple Haze"
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neblogas kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: pigmentacija galėtų būti šiek tiek geresnė
Tūris: 5 g
Kaina*: 8,60 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto (avon internete)
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: 4 sodrūs atspalviai padės sukurti begalę akių makiažo variantų. Profesionaliai sužymėti akių makiažo žingsniai pravers dažant vokus. 
• vienu patepimu padengia ryškia spalva 
• lengvai pasidengia dėl švelnios aksominės konsistencijos 
• profesionaliai sužymėta šešėlių seka, todėl lengva pasidaryti tobulą makiažą 
Šilkinio pliušo tekstūra maloniai gula ant odos, suteikdama vokui intensyvią, visą dieną išliekančią spalvą. Nenubyra, nesubėga į raukšles. Formulė lengvai pasiskirsto. 
Naudojimas: Vadovaukitės nurodytu žymėjimu ir susikursite profesionalų makiažą. 
1 - Tepkite vidinį akies kamputį ir po antakiu. 
2 - Dažykite voką ir voko raukšlę. 
3 - Patamsinkite voko dalį, esančią arčiau išorinio kampučio. 
4 - Nubrėžkite liniją palei viršutines ir apatines blakstienas ir paryškinkite išorinį akies kamputį.


Pirmiausia, kaip visuomet norisi pradėti nuo pakuotės. Akių šešėliai mus pasiekia juodo kartono dėžutėje ant kurios, beje ir jos viduje, yra pateikta visa reikalinga informacija apie produktą, daugybe skirtingų kalbų. Iš esmės man ta informacija pakuotės viduje visai patinka - dėžutės dizainas neapkraunamas, lieka švaraus ir aiškaus dizaino, bet iš kitos pusės, ieškodami ingredientų suplėšome dėžutę, tad tikriausiai, nepatikus kažkokiam ingredientui gražinti jau nelabai būtų galima? Reiktų pasikonsultuoti su kompanijos konsultantu.

Viduje esanti plastikinė juoda dėžutė tvirta. Esu turėjusi tos pačios linijos akių šešėlių dvejetuką ir taip pat džiaugiausi dėžutės kokybe. Atidarius paletę randame veidrodėlį dangtelyje - itin patogu, kai šalia nėra didesnio veidrodžio. Taip pat pridėtas ir kempinės tipo šepetėlis - aplikatorius su vienu platesniu ir kitu siauresniu galiuku. Aš asmeniškai jo nenaudoju ir norint pasidaryti kažkokį rimtesnį makiažą, jis nebus naudingas, tačiau pamenu, kad vieną spalvą dengti ant voko su juo labai patogu.

Viduje turime 4 vienos spalvos atspalvius, kurie dera tarpusavyje. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad dviejų šviesiausių spalvų yra daugiausia, tačiau iš esmės visų spalvų kiekis yra vienodas.


Kvapas. Labai labai silpnas, praktiškai nejaučiamas - sakyčiau, kad priemonė bekvapė.

Konsistencija. Vidutiniška, nėra nei kieta, nei labai minkšta, tačiau švelni ir praktiškai nejaučiama ant odos.


Sudėtis: Mica, Talc, PTFE, Magnesium Myristate, Ethylhexyl Palmitate, Bis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone, Isononyl Isononanoate, Silica, Caprylyl Glycol, Triisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Polymethylsisesquioxane, HDI/ Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Sorbitan Sesquioleate, Disodium EDTA, Stearic Acid, Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 77007, CI 77000, CI 77288, CI 42090, CI 75470, CI 77163, CI 77510, CI 77742, CI 19140.

Talc, Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Polyethylene, Zea Mays (Corn) StarchBis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone, Octyldodecanol, Caprylic/ Capric Triglyceride, PTFEPolymethylsisesquioxane, Imidazolidinyl Urea, Phenyl TrimethiconeHDI/ Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Methylparaben, Silica, Disodium EDTA, Hydrated Silica, Tin Oxide.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77266, CI 77891, CI 77007, CI 75470, CI 77163.


Poveikis. Šešėlių pigmentacija tikrai nėra tobula, tenka šiek tiek pasluoksniuoti, kol išgauname reikiamą spalvą, tačiau dirbti ir išgauti reikiamą intensyvumą tikrai įmanoma ir galima. Tiesiog vietoj vieno brūkštelėjimo tenka perbraukti kelis kartus. Dviejų šviesesnių (1; 2) atspalvių pigmentacija prastesnė, o šviesiausia spalva lyg ir norėtų dengtis netolygiai, bet kaip jau minėjau, su keliais perbraukimais įmanoma išgauti reikiamą intensyvumą. 

Nuotraukose žemiau nenaudojau akių šešėlių pagrindo ir sluoksniavau spalvas be pagalbinių priemonių. Jeigu naudosite pagrindą, iš esmės kaip ir su visais, netobulos pigmentacijos šešėliais, spalvos bus ir ryškesnės ir norimą intensyvumą be abejonės, išgausite daug greičiau.

Aš pasirinkau violetinių atspalvių paletę ir man atrodo, kad šios spalvos labai dailiai dera tarpusavyje. Net ta į pilkumą spalva (4), kuri iš pradžių atrodė visiškai nederės, puikiai pridera, o sukuriamas makiažas yra šalto tono.


Akių šešėliai išsilaiko visai gerai, net ir dienos pabaigoje mano makiažas yra beveik toks pat, kaip ir tik pasidažius, todėl išlikimo laikui neturėčiau kažkokių rimtesnių priekaištų.

Ar verta šias paletes pirkti? Aišku, kad turiu daug geresnės pigmentacijos akių šešėlių, todėl pilna kaina pirkti tikrai ne, neverta - 9 Eur nėra taip jau mažai. Tačiau jei pataikysit ant akcijų, galite išbandyti, aišku, jei nesate išlepintos itin geros pigmentacijos šešėlių, arba tik pradedate dažytis. Šiuo metu man atrodo šešėlių paletės kainuoja 3,99 Eur, tai tokia kaina tikrai verta išbandyti ir man jie pasirodė ne tokie ir prasti - nors ir ne šešėliai, dėl kurių verta numirti ir tuoj pat ieškoti kur kuo greičiau nusipirkti, bet bandymams verta. Nė kiek nesigailiu nusipirkusi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai